Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Olaylı İdman
Alt 02.08.2009, 16:14   #27
skyhan
Acemi Yiğido

skyhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 skyhan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Olaylı İdman

yaa sen kimsin arkadaş ne sallıyon okuyanda seni
Alıntı:
kral585858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent Uygun haddini aşarak sağa sola sataşmaya başladı ..
Ne demek 3 milyon dolar verseydin . Alla alla siz ne iş yaparsınız .. sen ver 3 milyon dolar.
Benim başarı beklemek hakkımdır ben maça giderim lisanslı ürün kullanırım ama bişi demeye hakkım yok öyle mi? üstelik 3 milyon dolar vereceğim de adam satmayacaksınız .. yuh diyorum sadece . Kendini imparator ya da ilah falan sanmaya başladın sen artık ..
yeter artık taraflı tarafsız herkesin antipatisi topluyorsun..
Senin haddin mi taraftarla muhattab olmak sen işini yap .. taraftarın canı yanmış 5 yemiş hiç mi bişi demeyecek size .. el bebek gül bebek . Babanızın çiftliği öyle mi Bülent bey !
Aklınızı başınıza alın .. Önce salı günü adam gibi bir futbol oynayın taraftarın gönlünü alın Sonra ctesi akşam TS maçına dim dik çıkın ..
Taraftara laf yetiştireceğine takımı adam et biraz . Kampta ta Ts taraftarı ile kapışırsın ne işsin anlamadım seni ya !!!
yaa sen bunları yazarken buradan nasıl olsa herkes bişiler yazıyo bende biraz sert yazayım biraz ilgi cekeyimderdinde ve eminim bunları yazdıktan sonra aynada omuzlarına bakmışındır birazda yamuk yürümüşündür..!!! sen adama neden sattın dersen oda sana öle der..adam takımı şampiyonlar liğine yazdırmış hala eleştriyonuz yuh size beee..!!arkadaşlar biz sivas sporuz daha bu liğde yeniyiz biraz daha zamanımız var kalıcı başarılara....sana biraz anlatacaktım kimlerin neden satıldığını ama sen şimdi başka sanal sallamalar peşindesindirr..zaten gercek sivas spor taraftarı kimlerin neden satıldığını biliyorrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
skyhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
olaylı, İdman