Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 13.04.2005, 22:44   #21
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 963 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

BENCE NE KADAR YANLIŞ OLSADA HATA OLSADA (BANA GÖRE DEİL) Sİ,VASSPORUMUZUN BASIN SÖZCÜSÜ HAKKINDA BU DERECE AŞALAYICI KELİMELER YAZMAK PEK AKİLANE Bİ İŞ DEİL.BU KİŞİ SİVASSPORUMUZUN BASIN SÖZCÜSÜ VE ONA GEREKEN SAYGIYI GÖSTERMEK GEREKİR.BU YAZINDAN DOLAYI SENİN BİRAZ DÜŞÜNMEN GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUMM
Alt 13.04.2005, 23:18   #22
FatihSoner58
Tecrübeli Yiğido

FatihSoner58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 FatihSoner58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sana katiliyorum sayin baskanim...
Alt 14.04.2005, 19:47   #23
ers58
Yeni Yiğido

ers58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ers58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaşlar Fikret bey belki bu işi yapamamış olabilir victory nin dediği gibi biraz hoşgörülü olmalıyız bende fikret beyi fazla tanıdığımı söyleyemem belki geçmişte yazdığım yazılarda bende kızgındım, yinede ben Fikret beyin görevi daha iyi yapacak iletişim konusunda daha başarılı birisine bırakılmasını düşünüyorum. Unutulmamalıki bu yılki başarıda onunda payı var.
Alt 14.04.2005, 19:54   #24
Janissary
Yeni Yiğido

Janissary - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Janissary ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SİVASSPOR BASIN SÖZCÜSÜ FİKRET ÜNSAL’DAN AÇIKLAMA
Geçen hafta Sivasspor Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın Sivasspor’dan ayrılacağını açıklaması ve Pazar günü Mardinspor mağlubiyeti ile birlikte Sivasspor’da büyük çalkantılar olduğu kamuoyuna yansıtılmıştır.
Pazartesi günü yaptığım basın toplantısında Teknik Direktörümüz İsmail Kartal’ın böyle bir açıklama yaptıysa şanssız ve zamansız bir açıklama olduğunu dile getirmiştim. Ayrıca Mardinspor mağlubiyetinin en büyük sebebini kaleci Yavuz’un hasta hasta oynatılmasına bağlamıştım. Daha sonra gazeteci arkadaşlarımla yaptığım özel sohbette konuştuklarımızın da haber yapılarak Sivasspor’da karışıklık varmış gibi gösterilmesi gerçekleri yansıtmamaktadır.
Sivasspor mazisinde Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından olan Lefter’i de, Naci Özkaya’yı da ve Bülent Eken gibi değerli hocalarla da çalışma şansını yakalamıştır. Yukarıda belirtiğim hocalarımızın yanısıra ismlerini şu anda sayamayacağım birçok değerli futbol adamımız daha kulübümüze hizmet etmişlerdir. Biz Sivaslılar olarak tüm değerli hocalarımızdan memnunduk. Onlarda bizden memnundu. Hepsi ile gönül bağımız halen devam etmektedir. Hal böyleyken kendiside Türk futbolunun önemli isimlerinden biri olan şu andaki Teknik Direktörümüz İsmail Kartal’ın da değerini bilmemek, Sivasspor’u getirdiği noktayı taktir etmemek Anadolu insanının ve özellikle Sivas’ın Yiğidolarının karakterine yakışmaz.
Hocamız Mardin maçı öncesi şanssız olarak değerlendidiğimiz bir röportaj yapmış ve bunun neticesinde tabiri caizse bir bardak suda fırtınalar kopartılmaya çalışılmıştır. Benim Kaleci Yavuz’u hasta hasta oynatılmasını eleştirmemde gayet doğaldır. Bunu bahane ederek yönetimle teknik direktörün arasında önemli problemler varmış gibi gösterilmesi camimıza yarar değil zarar verir.
Netice olarak biz hocamızın arkasındayız demiyeceğim. Hocamız bizim herşeyimizdir. Ve 28 haftalık başarının da mimarıdır. Yönetim olarak hem teknik heyetimizin ve hem de futbolcularımızın morallerini en yüksek seviyede tutmalarını istiyoruz. Unutmasınlar ki;
28 haftadır Sivasspor’u lider olarak götürenlerde kendileridir, 38 yıllık tarihinde Süper Lige çıkarma şerefine nail olacaklarda kendileridir...
Janissary isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.04.2005, 20:04   #25
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 963 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

EN İYİ CEWABI FİKRET ABİNİN KENDİSİ WERMİŞ ZATEN!!
Alt 19.04.2005, 11:56   #26
ers58
Yeni Yiğido

ers58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ers58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
ers58 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar Fikret bey belki bu işi yapamamış olabilir victory nin dediği gibi biraz hoşgörülü olmalıyız bende fikret beyi fazla tanıdığımı söyleyemem belki geçmişte yazdığım yazılarda bende kızgındım, yinede ben Fikret beyin görevi daha iyi yapacak iletişim konusunda daha başarılı birisine bırakılmasını düşünüyorum. Unutulmamalıki bu yılki başarıda onunda payı var.
yukarıdaki sözlerin sahibiyim ama bu düşüncem 1 hafta sürdü fikret bey manisa hakkındaki açıklamalırıyla çıldırttı beni sanane be adam manisa yakışır yakışmaz taraftarı az-çok. Seni ilgilendirmeyen şeylere burnunu sokma. Şimdi manisalı bir yönetici kalkıp asıl sivas yakışmaz onlar insan yakar, yobaz vb... açıklama yapsa zaten dışarda iyi tanınmayan sivas hakkında olumsuz düşünceler ayyuka çıkar hadi bunu geçtik sivas- manisa maçı öncesi bu açıklamaya ne gerek var maç sonrasında çıkacak olayları taraftarı hiç mi düşünmüyorsun hele sivasın menfaatlerini. bunu da bir kenara bırakalım seneye süper ligde birlikte çıktığımızı farzedelim çok krtik haftalarda hayati bir maç oynayacak olsak senin boş buğazlığın yüzünden o zaman dahi ortamın ne kadar gerilebileceğini hesap edebiliyormusun. Eminim hesap edemezsin çünkü senin zekan o kadar kıt. Bırak artık şu işi bilen biri yapsın hatta ben bu göreve talibim.......... Sinirlerime oldukça hakimim ama bu adam beni bile çıldırttı yahu sivas yöneticilerinde bu adamı durduracak kimse yokmu??????
Alt 21.04.2005, 01:42   #27
okop
Yeni Yiğido

okop - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 okop ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Merhaba sevgili Sivaslı arkadaşlar (uzun ama okuyun)
Buraya yazmamın sebebi yöneticiniz neler düşündüğümüzden haberdar olur ümidi, açıklamalarına bilimsel cevaplar vermek ve sizlerle de paylaşmak isteğimdir.
Türkiye yakın geçmişte bu tür koltuğunu dolduramayacak insanların yaptığı gafları tecrübe etti (Yaşar Yakış, Kemal Unakıtan, Aziz Yıldırım, Atilla Koç, Fikret Ünsal… Unuttuklarımı siz tamamlayın.) Yani herkes istediğini düşünür ama bazılarının sesli düşünmesi Zaralıdır diyebiliriz.
Bende Okop olarak Sivas’ın ülke futboluna katkısı olmayacağını düşünebilir rasyonel olarak illeri değerlendirip İzmir Adana Eskişehir Bursa Kocaeli Çanakkale Antalya Adana Mersin gibi gelişmiş iller süper ligde temsil edilmeli diyebilirim. Bu sadece beni bağlar. Ama koltukta oturanların açıklamaları koltuğun malikini bağlar.
Gelelim meşhur beyanatı geçersiz kılacak değerlendirme ve açıklamalarıma.
- “Manisa şehri futboldan uzak, kopuk, futbolu sevmiyor”
Efendim beyefindiler o kadar iyi sosyal gözlem yapabiliyor ki 2 gün kalınca anlayıveriyor. Ben tahmin edeyim öngörülerini maç günü şehirde konvoy görememiştir, davuluyla bağıran çağıran yoktur, stad full değildir ve sonuçta Manisalılar futbolu sevmemişlerdir. Bilimsel bir indikatör olan (nüfus/işsizlik) oranı size verir o futbol sevgi göstergesini. Daha başka alt lümpen kültürler de vardır velev ki uzamasın.
-“bir şehrin takımını paranın”
Efendim USA de futbol hiç sevilmez ama 2002 de 8. olmuşlardır. Futbolda endüstrileşme, sponsorluk, sermaye sahiplerinin ilgisi futbolu daha iyi yerlere getirmiş seyir zevkini yükseltmiştir. En son örnek Chelsea. Ha sen belki JetPA YİMPAŞ UZAN örneklerini veriyon bunları biz manisa taraftarı da biliyoruz ve sermaye-şehir-futbol başarısını sağlayacaz inşaallah.
-“ve siyasetin gücüyle”
Ben 4 yıl Erzincanda yaşadım yani şimdi hariçten gazel atan değil icraatın içinden gördüklerimi söyliyim. Yıllardır ülkenin sağ tarafı alışmış devlet eliyle yapmayı herşeyi lige çıkıp orda kalmayı bile devletten istemiş. Şimdi siz söyleyin malum bakan mı takımı için salık veren açıklamaları yapıyor yaksa meclisin başkanı mı?
“Birinci Süper Lige çıkartmanın bir alemi ve mantığı yoktur.''
Şimdi mantık kimde yok siz bana söyleyin alemin önünde. Bilgi sahibi olmadan fakir sahibi olanlar daha super lige çıkmadan super lige zara veren davranışlar sergiliyor, çıkınca neler yapacak göreceğiz. AAA super lige zarar mı dedim yani futbolumuza zarar Allah söyletti zararın hangi bireyden geleceğini.
Unuttuğum değinmediğim bişey kaldımı bilmiyorum. Holigan falan değilim Sivaslılarla sorunum yok sadece lafım Fikret Ünsal’a umarım o da okur.
Not: Geçen sezonun 2A şampiyonu düşecek nerdeyse Allah sonunuzu benzetmesin arkadaşlar.
saygılarımla
okop isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.04.2005, 02:16   #28
GuNaY
Gast

[size=6]bir yere yazsanda okuruk biz neden zahmet ettinde iki yere yazdın??? aynı mantıklı(!) acıklamalrın burda da var...[/size][/b]

Alt 21.04.2005, 07:19   #29
tolga06
Acemi Yiğido

tolga06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 tolga06 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sayın Basın sözcüsü bence istifa edin... Çünkü oraya yakışmıyorsunuz.... Sivas lı olmak yada sivas sporlu olmak hizmet etmek illa basın sözcüsü olacağım diye olmaz.... Mesela tribünde maça gelip takımınız destekleyeblirsiniz yada güzel haberler yaparak ama basın sözcülüğüne yakışmadığınız kesin.... Sivas Spor artık süper lig takımı buraya vizyonu daha iyi olan karizmatik bir basın sözcüsü getirilmeli ..... diğer süper lig kuluplerinde oldugu gibi.... B u basın sözcüsü arkadaş demiyormu diğer takımlar bizi ilgilendirmez diye... Şimdi kalkıyor koskaca manisa spor u ve bu renklere gönül vermiş insanları rencide ediyor aynı şeyler bize yapılsa tepkimiz nasıl olurdu bir düşünün.... ya senin ne işin var manisa spor la yada bir başkasıyla. sen artık birinci lige çıkmışsın artık sana süper ligde dost takım lazım gün gelir işe yarar.... bu süper ligde böyle yürür.... mesela bursa - ankaragücü yada gençlerbirliği-gaziantep gibi bunun gibi örnekleri çoğaltmak mümkün.... Manisalı dostlar siz kusura bakmayın bir kişinin yaptığı açıklama gördüğünüz gibi sivas spor camiasında destek bulmaz o sadece kendini bağlar ..... Biz sivaslıyız hiç kimsenin işine karışmayız işimize bakarız.... burda kimin ne kadar sivaslı olduguna da kimse karar veremez bu şehre bu takıma gönül veren herkes sivaslıdır bunun derecesi yoktur herkes imkanları ölçüsünde destek verir.... Ben 4 eylül stadında evine götüreceği ekmek parasını maça veren bir sürü adam gördüm ve tanıyorum o yüzden herkes kendi imkan ve kabiiyetleri ölçüsünde davranırlar bu şehirde kazanan insanların bu şehre bu takıma destek vermesi kadar doğal bişey olamaz.... Sayın basın sözcüsü bence biran önce istifa etmeli yoksa başımıza iş açacak sanırım.... yakında bayern münih e ve ya milan a kafa tutarsa yandık bu kadroyla hiçbirini yenemeyiz .... Umarım böyle bir çılgınlık yapmaz.... Bu arada yaptıgınız açıklamalr dan dolayı Manisa yı 2 kat daha fazla motive ettiniz bravo..... Kırk yıl düşünseler akıllarına gelmezdi manisayı motive etmek ..... Valla bravooo........
tolga06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.04.2005, 11:15   #30
LütfiÜnal
Yiğido

LütfiÜnal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 LütfiÜnal ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ,” Sivassporun Pazar günü Mersin İdmanyurduspor karşısında elde etmiş olduğu başarıda emeği geçen teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyorum.”dedi. Ünsal ,” Mersin deplasmanında takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Önümüzdeki Vestel Manisaspor maçını kazanarak matematiksel olarak ta bu işi bu hafta bitirmek istiyoruz.”dedi. Sivasspor yönetimi olarak bizim bu başarılı günümüzde bulanık suda balık avlamaya çalışanlar var. Bunlara Sivasspor camiası olarak müsaade etmeyeceğiz. İşimizi gücümüzü bıraktık birde bu mikroplarla uğraşıyoruz.”dedi.

Ünsal 28. haftayı asla unutamam yaşantım boyunca bende 28 haftanın ayrı bir yeri olacak.”dedi. Teknik direktör İsmail Kartalın Sivastaki en yakın dostu ve arkadaşı benim. Aramızda hiçbir problem yok. Eleştiri elbette yapıcı olmak kaydıyla yapılır.Benim hakkımda Fikret Ünsal Sivassporda kalsın mı? Gitsin mi.? diye anket açılmış. Geçen hafta gelişen olaylar sonrası www.sivasspor.com sitesinde oylama yapılmış ve % 79 kalsın çıkmış.”dedi. Sivassporun yakaladığı bu başarıya Sivaslıların istediği gibi sevinemediğini ifade eden Sivasspor Basın sözcüsü Fikret Ünsal ,” Dün oynanan ve 3-0 biten maçın sonrasında Sivaslıların Sivasspor taraftarlarının sevinçlerini, araç konvoylarının turlarını görmek istedim. Gezdiğim Sivas cadde ev sokaklarında Sivaslıların içten sevinemediklerini gördüm. İnanın çok üzüldüm. Bunların mutlaka düzeltilmesi lazım. Sivaslı bana göre sosyal çöküntü yaşıyor. Sivasın en acil çözülmesi gereken problemi bana göre budur.”dedi.

Tarih: 18.04.2005 Saat: 14:30 Gönderen: habercim

Gardaslar yorumunu size birakiyorum Sayin Fikret Ünsalin kasteddigi mikroplar kim ?
LütfiÜnal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır