Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ,” Sivassporun Pazar günü Mersin İdmanyurduspor karşısında elde etmiş olduğu başarıda emeği geçen teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyorum.”dedi. Ünsal ,” Mersin deplasmanında takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Önümüzdeki Vestel Manisaspor maçını kazanarak matematiksel olarak ta bu işi bu hafta bitirmek istiyoruz.”dedi.
Sivasspor yönetimi olarak bizim bu başarılı günümüzde bulanık suda balık avlamaya çalışanlar var. Bunlara Sivasspor camiası olarak müsaade etmeyeceğiz. İşimizi gücümüzü bıraktık birde bu mikroplarla uğraşıyoruz.”dedi.
Ünsal 28. haftayı asla unutamam yaşantım boyunca bende 28 haftanın ayrı bir yeri olacak.”dedi. Teknik direktör İsmail Kartalın Sivastaki en yakın dostu ve arkadaşı benim. Aramızda hiçbir problem yok. Eleştiri elbette yapıcı olmak kaydıyla yapılır.Benim hakkımda Fikret Ünsal Sivassporda kalsın mı? Gitsin mi.? diye anket açılmış. Geçen hafta gelişen olaylar sonrası
www.sivasspor.com sitesinde oylama yapılmış ve % 79 kalsın çıkmış.”dedi. Sivassporun yakaladığı bu başarıya Sivaslıların istediği gibi sevinemediğini ifade eden Sivasspor Basın sözcüsü Fikret Ünsal ,” Dün oynanan ve 3-0 biten maçın sonrasında Sivaslıların Sivasspor taraftarlarının sevinçlerini, araç konvoylarının turlarını görmek istedim. Gezdiğim Sivas cadde ev sokaklarında Sivaslıların içten sevinemediklerini gördüm. İnanın çok üzüldüm. Bunların mutlaka düzeltilmesi lazım. Sivaslı bana göre sosyal çöküntü yaşıyor. Sivasın en acil çözülmesi gereken problemi bana göre budur.”dedi.
Tarih: 18.04.2005 Saat: 14:30 Gönderen: habercim
Gardaslar yorumunu size birakiyorum Sayin Fikret Ünsalin kasteddigi mikroplar kim ?