Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 15.12.2004, 15:35   #21
noumaniac
Yeni Yiğido

noumaniac - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 noumaniac ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

YIGIDOLAR:
Turkiyemizin her kösesine yayilmis olan bir sivasli potansiyeli var ve bu potansiyel bu tarz fikirlerle sivassporumuz icin ciddi bir maddi kaynaga cevirilebilir. bunu bu tarz organizasyonlarla saglamak mümkün.ben klubün logosunu tescilleyip tescillemedigini bilmiyorum henüz fakat eger bir tescilli logomuz vede bu logolu ürünleri basta istanbul ankara ve izmir olmak üzere satan sivas storelarimiz olursa bunun da klübe ciddi bir getiri saglayacagi dusuncesindeyim. ayrica ankara ve istanbulda klübün resmi irtibat burolari var mi yoksa resmi irtibat burosu acalim. eger varsa adreslerini iletirmisiniz ben intenette bulamadim.
noumaniac isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.12.2004, 00:31   #22
MeD_Turc
Acemi Yiğido

MeD_Turc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MeD_Turc isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

SELAMUN ALEYKUM kardesim bence fazla cocuklasiyoruz.... belki fikir guzel olabilir ama bi arkadas bir mesajinda solemis zaten iki gun sonra sivasspor super lige ciktigi zaman iplemeyecektir goreceksiniz bu takimin devranini yine baskalari surecek bu takima olimpiyat stadinda veya 4 eylul stadinda sahip cikan ,kar kis demeden takimina sonuna kadar destek veren bizim gibi gonulden sivaslilar yine herseyin gerisinde kalacak goreceksiniz.... belki guzel oldu belkide tarihimizde bu kadar guzel top oynadigimiz olmadi ama ben sivassporu birilerinin eteginden tutarak yada birilerinden destek alarak acikcasi bu yerlerde gormekten hosnut degilim elbetteki suanki duzen gergi boyle olmak zorunda ama bir sivasli olarak bu durum azda olsa beni uzuyor....
MeD_Turc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.01.2005, 19:56   #23
KoraySancar
Yiğido

KoraySancar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KoraySancar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Vallahi Med-Turc kardeşim yazdıklarının benim önerimle ne alakası olduğunu pek çözemedim.Kim neyi iplemeyecek,bu proje hayata geçirilirse olan nasıl taraftara olacak bir şey anladıysam arap olayım.Bu projeyi çocuksu buluyorsan,lütfen yerine daha iyisini koy da biz de destekleyelim.Bir başka topicte de yönetime yol göstermeyin onlar sizin gördüğünüzü göremiyor mu gibi şeyler yazmışsın.Bizim bu sitede amacımız kimseye yol göstermek değil kendi naçizane fikirlerimizi ortaya koyup takımımızla ilgilendiğimizi göstermek.Eğer ortaya yararlı fikirler de çıkarsa elbet bu da bir şekilde birilerince farkedilecektir.Anlaşılan sen fikir üretmek yerine fikirlere muhalefet etmeyi seviyorsun ama bunun Sivasspora daha az yarar sağlayacağı aşikar.Neyse ben yine de bu sitede fikrimi destekleyen mesajların çoğunlukta olduğunu görüp seviniyorum ve bu projenin hayata geçmesi için elimden geleni yapacağım.
KoraySancar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.01.2005, 20:51   #24
alpingen
Acemi Yiğido

alpingen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 alpingen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

çok güzel bir fikir.iyi organize olmak lazım,bunu yapacak olan sivas valiliği,bir organizasyon kurumu,yönetim,ve milli piyongo idaresi v.b.kurumlardır.ama bu organizasyona ön ayak olmakta sivasspor yönetim kurulunun görevidir diye düşünüyorum.
alpingen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.01.2005, 17:15   #25
KoraySancar
Yiğido

KoraySancar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KoraySancar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bu yeni stad yapımı konusu paralelinde düşünülmesi için bu fikrimi yeniden gündeme getiriyorum.Ya lütfen sayın yöneticiler şu fikrimi hayata geçirin ben inanıyorum ki bu proje tutacak ve stadı bedavaya getireceksiniz,bu stadı yaparsanız da tarihe geçeceksiniz takdir sizin.
KoraySancar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.01.2005, 00:11   #26
Necmi58
Yeni Yiğido

Necmi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Necmi58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Gayet güzel ve orijinal bir fikir gerçekten. Bir Sivas'lıdan da başka türlüsü beklenemez zaten. Ben şimdiden 10 tane kapalı bileti almaya razıyım, arkadaşlarıma, eşime dotuma da alacağımızı düşünürsek en azından 15 bilet benim açımdan garanti.
Televizyondan reklam hususuna gelince, zor bir iş olduğu ortada fakat ben yazarlık yaptığım siteden reklamını yapabilirim, sipastv'den de bu konuya destek alabiliriz. Hepimiz bir olup fikir üretirsek eminim ki başarıya ulaşırız. Bir de bu kampanyaya bir slogan bulmak lazım. Reklamını yaparken yazmalıyız bu sloganı.
Necmi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.02.2005, 00:09   #27
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 952 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

ARKADAŞLAR GAZETEDE BİLET SATIŞI FİKRİ GÜZEL ANCAK HAYATA GEÇİRİLMESİ ZOR, ANCAK BENZERİ BİR ŞEY ÖNERİYORUM, BU BİR SİVASSPOR EŞYA PİYONGOSU, MESLEĞİM GEREĞİ BU İŞLE İLGİLENİYORUM, ANCAK MİLLİ PİYANGODAN İZİN ALINARAK YAPILABİLECEK BİRŞEYDİR VE BİRAZ PROSÖDÜRÜ VAR EĞER YÖNETİMDEN BİRİLERİ İSTERSE HERTÜRLÜ TEKNİK DESTEĞİ VERMEYE HAZIRI GEREKLİ BİLGİ VE DÖKÜMANLARI ULAŞTIRIRIM
ALAATTİN BİRCAN
Alt 09.02.2005, 00:31   #28
BROTHERS58
Tecrübeli Yiğido

BROTHERS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BROTHERS58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

FİKİR HARİKA GÖNÜLLÜ OLARAK BEN ANTALYAYI ÜSTLENİRİM.BASLANIRSA BURDAYIM BEKLERİM.
yigidom_b@mynet.com
BROTHERS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.02.2005, 08:16   #29
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 853 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt

güzel bir fikir...gördüğüm kadarı ile destek te var. Ama biz türkler hiç bir işi başladığımız gibi bitiremeyiz. Çünkü ferdi olarak herkes çok istekli ama iş organize bir çalışma gerektiğinde çuvallıyoruz. Fikrinin hayata geçmesi için bir çok resmi kuruluştan izin almak gerekli. Ferdi olarak böyle bir izin almak bir yana müracat bile edemessin. İzinsiz yaparsan illegal olur buda bir suç. Bu fikrinin hayata geçirilmesi Kulup yetkililerinin ilgilenmesi gerekir. Yada yasal bir dernek kurup bu dernek adına bu işi yapabilirsin. Dernek kurmak 1.000.000 bilet bastırmak bunlar kolay iş değil(yanlış anlama şevkini kırmak istemiyorum) ister senin fikrin olsun isterse diğer arkadaşların fikirleri olsun hep iyi niyetli ama bütün iş ORGANİZE OLUP BİRLEŞMEK. Bunuda bizlerin birey olarak yapması çok çok zor. Burada bütün iş yine kulüp yöneticilerine düşüyor. Buradan KULUP YETKİLİLERİNE SESLENİYORUM. LÜTFEN BU POTANSİYELİN FARKINA VARIN VE TÜM SİVASA GÖNÜL VERENLERİ BİR ÇATI ALTINDA BİRLEŞTİRİN !!!
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.02.2005, 10:52   #30
dragon_58
Yiğido

dragon_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 dragon_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
gakgo58 Nickli Üyeden Alıntı
güzel bir fikir...gördüğüm kadarı ile destek te var. Ama biz türkler hiç bir işi başladığımız gibi bitiremeyiz. Çünkü ferdi olarak herkes çok istekli ama iş organize bir çalışma gerektiğinde çuvallıyoruz. Fikrinin hayata geçmesi için bir çok resmi kuruluştan izin almak gerekli. Ferdi olarak böyle bir izin almak bir yana müracat bile edemessin. İzinsiz yaparsan illegal olur buda bir suç. Bu fikrinin hayata geçirilmesi Kulup yetkililerinin ilgilenmesi gerekir. Yada yasal bir dernek kurup bu dernek adına bu işi yapabilirsin. Dernek kurmak 1.000.000 bilet bastırmak bunlar kolay iş değil(yanlış anlama şevkini kırmak istemiyorum) ister senin fikrin olsun isterse diğer arkadaşların fikirleri olsun hep iyi niyetli ama bütün iş ORGANİZE OLUP BİRLEŞMEK. Bunuda bizlerin birey olarak yapması çok çok zor. Burada bütün iş yine kulüp yöneticilerine düşüyor. Buradan KULUP YETKİLİLERİNE SESLENİYORUM. LÜTFEN BU POTANSİYELİN FARKINA VARIN VE TÜM SİVASA GÖNÜL VERENLERİ BİR ÇATI ALTINDA BİRLEŞTİRİN !!!
[size=7]+ 1967[/size]
dragon_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır