14.05.2005, 09:40
|
|
|
Usta Yiğido
12 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
|
Alıntı:
|
DursunOZER Nickli Üyeden Alıntı
gardaş hesap sorulacakta önceki hükümmete neden sorulmadı? hem sitede çok çirkin olan şeyler var tayyip erdoğan bi kere bu ülkenin başbakanı ve türkiyeyi en son yiyecek kişi odur. bu tür şeyler kavga çıkarmaktan başka neye yararki? neden birlik beraberlik mesajları verileceğine hükümet karalanıyor işte böyle olursa hükümet tarafı ile hükümet karşıtları birbirine düşer sonumuz özbekistana döner? hem söylermisin madem mhp o kadar iyi hesap soracaktıda asıl bu ülkeyi yiyen dsp ve anapla neden işbirliğine gitmişti? diğer bir meselede BURASI SİVASSPOR SİTESİ BURDA SİYASETİN NE İŞİ VAR????
APODA CEZASIZ KALMAYACAKTIR BUNU HERKES BİLSİN AMA AVRUPA BİRLİĞİNE GİRECEĞİMİZ ŞU SÜRECTE POLEMİĞE HİÇ GEREK YOK LÜTFEN HERKES SAĞDUYULU DAVRANSIN. ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR...
|
[size=6] GARDAŞ BEN BU ŞARKININ KLİBİNİ TASVİP ETMİYORUM ZATEN... SAYIN RECEP RECEP TAYYİP ERDOĞAN BU ÜLKENİN BAŞBAKANIDIR VE ELİNDEN GELENİN EN İYİSİNİDE YAPTIĞINDAN ŞÜPHEM YOK. BENİM DERDİM BU APO DENEN İTİN ELBET BİRGÜN HESAP VERECEĞİNİ BİLMENİZİ İSTEMEM........
BU HESAP SORULACAK APO DENEN KÖPEKTEN.......[/size]
|
|
|