erciyes yenerse küme düşeceği garanti değil.Ben hala alkışlamak saçma olur diyorum.
Mustafa ne olacak sanki elinle iki şepik çalsan
Kupada final oynadı neticede bizi avrupada temsil edecek, bunun yanısıra komşu ve kardeş şehrimizin takımı,
maçtan önce iki takımda tribüne çağırıp güzel şeyler söylenebilir, Bugün Ankaragücü taraftarının yaptığı gibi...
İmaj konusuna gelince kesinlikle medyanın gözünde değişeceğine inanmıyorum, zaten önemlide değil...
Onların yalakalık yapacakları yeteri kadar takımları var!!!
Bizim için önemli olan komşumuzun ligde kalması...
Mustafa ne olacak sanki elinle iki şepik çalsan
Kupada final oynadı neticede bizi avrupada temsil edecek, bunun yanısıra komşu ve kardeş şehrimizin takımı,
maçtan önce iki takımda tribüne çağırıp güzel şeyler söylenebilir, Bugün Ankaragücü taraftarının yaptığı gibi...
İmaj konusuna gelince kesinlikle medyanın gözünde değişeceğine inanmıyorum, zaten önemlide değil...
Onların yalakalık yapacakları yeteri kadar takımları var!!!
Bizim için önemli olan komşumuzun ligde kalması...
Benim de gönlüm erciyesin ligden kalmasından yana abi inşallah kalırlar.
Ama bu alkış olayı bana mantıklı gelmiyor açıkcası. Yani tebrik edersinde gönülden olur.Şimdi bir erciyese alkış tutsak sonra damaçı kaybetsek eminim ki bu diğer düşmeye oynayan takımlar tarafıından yanlış algılanacak.Her ne kadar bizim öyle bir niyetimiz olmasa da....
Benim de gönlüm erciyesin ligden kalmasından yana abi inşallah kalırlar.
Ama bu alkış olayı bana mantıklı gelmiyor açıkcası. Yani tebrik edersinde gönülden olur.Şimdi bir erciyese alkış tutsak sonra damaçı kaybetsek eminim ki bu diğer düşmeye oynayan takımlar tarafıından yanlış algılanacak.Her ne kadar bizim öyle bir niyetimiz olmasa da....
oooo eller ne der kaygısıyla hareket edersek hiçbir zaman doğal davranamayız..
varsın Sivasspor'umuz yedeklerle çıksın, paflara tecrübe edindirsin, ama komşumuzun ümidlerini 4 Eylülde bitirmeyelim...
karadeniz kardeşliği(!) yıllardır alenen yapılıyor ne kadar gündem de?
Hersezon yaptıkları yanlarına kar kalıyor, Trabzon'un puana en çok ihtiyacı olduğu zamanda rizeye güle oynaya 1-0 yenildiler(!) bunu kaç kişi dillendiriyor?
Takımlarıda düşünmek lazım, deplasman masrafından kurtarmış oluruz
oooo eller ne der kaygısıyla hareket edersek hiçbir zaman doğal davranamayız..
varsın Sivasspor'umuz yedeklerle çıksın, paflara tecrübe edindirsin, ama komşumuzun ümidlerini 4 Eylülde bitirmeyelim...
karadeniz kardeşliği(!) yıllardır alenen yapılıyor ne kadar gündem de?
Hersezon yaptıkları yanlarına kar kalıyor, Trabzon'un puana en çok ihtiyacı olduğu zamanda rizeye güle oynaya 1-0 yenildiler(!) bunu kaç kişi dillendiriyor?
Takımlarıda düşünmek lazım, deplasman masrafından kurtarmış oluruz
kesinlikle aynen katılıyorum ama yedek kadroyla çıkmayakimse bi şey demez de alkış oalyı sakat olur. Yok ya gerek yok nedense ben taktım bu olaya gece gece
KIMSE KAFASINI YORMASIN erciyes bizi yenecek bizde alkislayacagiz ha
dusermi dusmezmi bilemem ama alkislarsakta incilerimiz dökulmez..ama su gercek.gercekten guzel cikis yaptilar 2 ci yari,umarim hakettikleri sonucu alirlar