Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı
Gelir ortada, giderde ortada, Beşiktaş maçının önemi avrupayı garantileme maçımız.
Bu muhabbetler çok yapıldı ama yinelemede yarar var, normal bir maç 5 YTL, bu maçta olsun 15 YTL. Yani bir ayda toplam 20 YTL, bir günde kenara atması gereken miktar 1 YTL'nin çok altında ( buda sadece bu ay için, birde Galatasaray maçı için)
Ayda 20 YTL çok mu?
Sivasspor'un birisini karşılıksız nereye kadar mutlu etmesini bekliyorsun? Seneye Avrupada oynayalım diyoruz neyle oynayacağız, neyle transfer yapacağız?
Hep karşıdan beklemekle nereye kadar gidebiliriz?
Almadan vermek Allah'a mahsustur. Birşeyler vereceksin ki karşısında kulübünden birşeyler bekleyesin.
Amaç sadece futbol izlemek olursa, bunun ligi önemli olmaz, 2. lig 3. lig. biz burada da oynarız. Ama Süper Lig diyorsak birazda elimizi cebimize atalım.
Kulübe yardım için bırakın bankaya gitmeyi oturduğu yerden bile SMS ile yardım etmeyen bir halkız. Ve Sivasspor'un umud etmeden kesin ve kısa sürede hedefe ulaşabileceği para tabiki Stad geliri...
Uzun lafın kısası Takımımız bu durumda iken değil 10-15 YTL, 30-40 olduğunda bile itiraz etmeye hakkımız yok!
|
Hocam jakoben arkadaşın söylediği aslında çok düşündürücü bir konu. Evet istanbulda yaşayanlar dahi maç biletlerini fazla bulurken sen sivasta yaşayan sivaslıların böyle bir sitemde bulunmalarını anlamsız bulutyorsun. Ama işin çekişrdek noktasını anlatıyor bu fiyatlardan şikayet.Yanii sivas ta insanlar işsizz ve açlar. Sivaslılar kendi şehirleri için bişey yapmamışlarki,yatırım v.s. bırakın yatırım yapılmasını dahi isteyecek kapasitelerinin olduğunu sanmıyorum. çünkü sivaslıların derdi işsizlik açlık değil,sen şu partidensin,sen vatan hayinisin,sen dinsizsin gibi saçma sapan kutuplaşmalar.Kısacası ben iyi biliyorum ki kahvehaneye gidipde içeri giremeyenlerin bile çoğaldığı,girersem çay içerim veyaa ısmarlarım param yok diyenlerim çokluğunu bilmeliyizx,hatta işsizim ayakkabım eskimesin bari deyip dışarı çıkmayanalrıda azımsamamalıyız.kısacası sivasspor için bu insanlar herşeyini verirler vermekte isterler. ama hiçb,işeyleri yoksasa ney,i versinler.Ama ben hep karamsardım yine karamsarım. Bu sivaslılar kendilerine kimin faydalı olacağını bilmiyorlar. ABDÜLATİF ŞENER gibi bir değer vardı onuda kaybettiler. eğer sivaslılar ekmeklerine sahip olmayı becerselerdi ABDÜLATİF beye baskı yaparlardı siyasetten ayrılma diye.o ayrıldı sivastaki işyerleri ya kapandı ya taşındı. şimdiki milletvekilleride sivaslılıklarıyla övünüp dursunlar bizim aç işsiz sivaslılarda vatan ,millet, din,hemşehri eddasıyla onları şakşaklasınlar.