--->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPASİTEM
Bugün internette dolaşırken tesadüfen yeni yapılmaya başlayan kayseri kadir has stadı ile ilgili bir haber okudum.haberde stadın ancak yeni sezona yetişeceği yazılıydı.hemen stadla ilgili haberin asıl kaynağını bulmak için araştırma yaptım.araştırmam beni tesadüfen stadla ilgili bilgi paylaşımının yapıldığı bir foruma götürdü.forumda aynen bizim sivasspor formunda yaptığımız gibi görüşler öne sürülüyordu.kayserililer stadın 2 sene önceki inşaat başlangıcından bugüne kadar ki durumuna kadar olan süreyi forumda hergün birbirleriyle paylaşmışlar.stad 2-3 aya kadar bitecekmiş.bunu sizinle niye paylaştım biliyor musunuz?forumda bu konuyu kaç aydır tartışıyoruz.ama hala fikir birliğine varmış değiliz.kayserililer yeni statta maç oynamayı sabırsızlıkla beklerken bizim sivaslı arkadaşlarımızdan bazıları eski köy stadına makyaj yapılması taraftarı.forumda bazı haberler öğrendim.haberde rize'de,urfa'da yeni stad yapımının başladığı haberi vardı.ayrıca denizli' ye yeni stad yapılması sözü alınmış.projesi bile hazırlanmış.trabzon,bursa,kony a,antalya,illerininde yeni stad yapımı için proje hazırlayıp başbakanlığa,bakanlığa sundukları herkesinbildiği bir gerçek.bazı taraftarımız hala stadı dolduramayız,gücümüz yetmez,paramız yetmez v.b. bahaneler üretiyorlar.kayseri finala kaldı.belki de kupayı alacak.avrupa maçlarını kendi stadında oynayacak.biz şampiyonlar ligine gitsek bizi bu stadda oynatmazlar.kayseri veya başka bir şehirde oynatacaklar.bu taraftara yazık değil mi ?sivassporu sivasta izlemedikten sonra avrupa takımıyla oynamışız neye yarar.ARTIK YENİ BİR STAD YAPMANIN ZAMANI GELDİ.LÜTFEN BU SESE KULAK VERİN.NE MUTLU SİVASPOR TARAFTARI OLANA
|