GALATASARAYLI olarak sizleri ASY'de görmek isteriz, adam gibi adam taraftara herzaman yerimiz var..mac insallah dostluk ve kardeslik icinde gecer, ve hicbir futbolcu sakatlanmadan ve hakem hatalari olmadan biter..iyi olan kazansin :p
saygilarimla
GALATASARAYLI olarak sizleri ASY'de görmek isteriz, adam gibi adam taraftara herzaman yerimiz var..mac insallah dostluk ve kardeslik icinde gecer, ve hicbir futbolcu sakatlanmadan ve hakem hatalari olmadan biter..iyi olan kazansin :p
saygilarimla
GARDAŞ TAM YERİNE GELDİN ADAM GİBİ ADAM SİVASSPOR TARAFTARI..İYİ BİR MAÇ OLSUN...
saygilarimla
Arkadaşlar Anadolu insanına yakışır şekilde bana gösterdiğiniz misafirperverlikten dolayı tüm Sivassporlu arkadaşlara teşekkürü borç biliyor özelde Galasaray maçında genelde tüm sezon boyunca başarılar diliyorum.Selam.Saygı.Dua.
ben sanıldıgı kadar yıgıdonun maca gıdecegını sanmıyorum..
bızde palavracı cok hep sallıyoruz...
ama mac gunu geldıgınde herkesın karnı agrıyor galıba.......
bence yıgıdolara ayrılan yerı bıle dolduramayacak......