--->: YAZIKLAR OLSUN BÖYLE TARAFTARA
Arkadaşlar ilk önce şunu söylemek istiyorum maçtan önce toplu halde caddelerde gezip milleti tahrik edip ondan sonrada çıkıp burda laf yapmayın bu bir.İkinicisi Ankrgçlülerden biri çıkıp bizim çocuklardan birine elini havaya kaldırarak ağza alınmayckbir küfür etti ve neticesinde de bizde grubu sakinleştirmede güçlük çektik herşeye rağmen başkanımız sağ duyulu olup çocukları geri gönderdi.Şİmdi burda soruyorum suç bizde mi yoksa Sivas caddelerinde toplu halde gezerek milleti tahrik ettikten sonra içimizden birinin ailesine küfür edecek kadar ileri giden Ankaragüçlü taraftarlardamı.Şimdi saha içindeki olaya gelelim.Bu olayın devamı olarak bazı arkadaşalarımızın içinde kalmış olacak ki bir kez bu tezahuratı etmiş bulunduk.Yapmamamzgerekn bir şey olduğunuda biliyoruz bunun için ayrıca özür dileriz fakat ilginç olan şu ki bu tezahurattan sonra maraton trübününden korkunç bir uğultu koptu bizde şaşırdık aceba neluyor diye sağ tarfımıza bi döndük adamlar biza ana avrat küfür ediyor.İşte burda koptuk ve çok zorumuza gitti.Çünkü bu tür tezahuratlar yine tasvip etmyerek söylüyorum ama bir çok Anadolu takımına karşı tüm stad tarafından bağırıldı.Neyse sonra bi baktık tribümlere Ankara Ankara diye inliyor.Tamam bağırılsın çok güzel bir davranış ama Sivasspor taraftarına soruyorum 90 dk boyunca kaç defa tüm stad tek ağızdan Sivas diye haykırdı, ve soruyorum bu takımı sırtında taşıyan bir oyuncuya bir top kaybıda tepki gösterdi ki bu futbolcu golü attıktan sonra sevinmedi bile sonrada kalmışlar lehine tezahurat ediyorlar bu daha önceden yapılması gereken şeydi.Şimdi soruyorum sevgili Sivasspor taraftarı bizimle birlikte tezahurat etmeniz için illa ki rakip takım taraftarı olmamız mı gerekiyor...Lütfen biraz emeğe saygı bu çocukların hepsi kendi harçliklarından arttırıp bilet alıp maça giriyorlar ve 90 dk takımı desteklemeye çalışıyorlar.Hepimiz sonuçta insAnız hepimizin hataları oluyor küçük bir hatamızda böyle yerden yere vurur şekilde eleştiriler yapmanız bizi çok üzdütek bi eksimiz yüzünden bütün artlarımızı silmeniz ne kadar doğru yorumu sizlere bırakıyorum.Yiğido gençlik Grubu adına Bekir Daştan.Saygılarımla.
|