Cevap: Hakeme Veryansın
sevgili hemşehrilerim kimse kimsenin sivslılığını tartışamaz elbette yensede yenilsede biz takımımızın arkasındayız, amma şunuda unutmamak lazım ki geçen sezon sizi kupada saf dışı bırakmış bir takımı yine aynı çukura düşüp küçümserseniz, adamların hakkı olan maçı siz bizim hakkımızdı derseniz, adamlara gol atamazsanız, kimseye çamur atmatyın.
bülent hoca demişki son gölde faul vardı neresi falu bizimki adamı görmüyor bile adam tertemiz almış aldıktan sonra bizim farık adama taban çıkmış asıl faul bu belki adam faulu onlara verse o zaman gol olmazdı. gelelim bizim balilinin golüne orta yapılmış bizimki kafayı vurmuş yere inerken adamı yere çekmiş top ayağına çarpmış bbalili vurmuş gol olmuş bu yaptığımız faul değilmiydi, zaten akının yediği korneri sölemek bile istemiyorum ki geçen hafta akın hakkında güzel şeyler yazmıştım hepsini geri alıyorum yazıklar olsun öle gol yenirmi be kardeşim.
doğrudur hoca haklıdır bize oynanan bir komplo var ama bizim bunun arkasına sığınmak gibi bir lüksümüz yok biz herkesin oyununu bozmak için gerekirse her maç 10 tane gol atmamız lazım bunu yapamayıp deyim yerindeyse çamurlaşmak banane misketlerimi alır giderim demek çocuk işidir, bu klüp elbette sizin inkar edilemez emeklerinizle bu başarıları yakalamıştır ama şunuda unutmayınki insan oğlu canlı bir varllıktır havaya girmek, övünmek, böbürlenmek, ben yaptım demek gibi psikolojilere girebilir. bence yol yakınken herkes aklını başına toplamalıdır. bu kupa bizim geçen sezon çırpınıpta gidemediğimiz uefa nın kestirme yoludur. bunu başarmakta bizim elimizdedir.
başkalarının yaptıklarının arkasına sığınmaktansa yaptıklarımızla anlımızı dik tutmak bizim elimizdedir.
diğer arkadaşlarada bir küçük tavsiyem şudur, körü körüne sahiplenmek yerine hatalarımızıda görerek, hakaret etmeden söylemek dile getirmek biz yiğidoların en büyük görevidir. eleştri ve özeleştiri başarıyı getirir hatalarımızı göremezsek başarılı olamayız. kimse burada eleştiri yaparken yıpratmak için hakaret etmek için yazmıyor buda böyle biline.
inadına ANADOLU inadına SİVAS