Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
Alt 27.12.2008, 23:34   #111
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1089 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

Basimizda Bulent Uygun gibi bir hoca olduktan sonra o futbolcu su futbolcunun pek ehemmiyeti oldugunu dusunmuyorum..Futbol sistem oyunudur ve sistemini guzel uygulayan takim basarir..Bakiniz madrid e elinde dunya yildizlari var ama son yillarda ne basarisi var? Sivasspor a bakin yildiz futbolcusu yokkken Super lige ciktiktan sonra simdi buyuklere kafa tutabiliyor..Mehmet yildiz , balili , musa aydin abdurrahman ,sedat , petkovic.. bu futbolcularimizin bazilari eski kluplerinde formsuzluklari nedeniyle satildilar...Bulent uygun gibi bir mimarin elinde degerlendiler.. Oyuzden elimizde su an Mhemet yildiz gibi bir maden var..Futbol bir ticarethane..Bu klubu de bir sirket olarak dusunmek lazim..Bana kalirsa Mehmet yildizi satmanin tam vaktidir..Hem klubun menfaatine olacak cunku Mehmet yildiza su anda oldugundan daha fazla deger verilecek baska bir zamani cok zor buluruz..Mehmette de zaten son haftalarda bi form dusuklugu var..Tribunden izleyen arkadaslar daha iyi anlarlar ne demek istedigimi..

Tabikide kendi fikrimdir...Sivasspor klubunun nasil menfaatine olacaksa o sekilde olur insallah..Bulent uygun bize daha ne madenler bulur..Kendisine guveniyorum....
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı myway'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.12.2008, 23:34   #112
gala86
Acemi Yiğido

18 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 gala86 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

en ilginc olani ilk macini sivasspor a karsi oynamasi olacak, ama insallah yönetim akkililik yapip kontrata bu sezon sivasspor a karsi oynayamaz yazdirmisdir(nasil büyük takimlar bunu yapiyor)
gala86 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.12.2008, 23:35   #113
ilker_8787
Yiğido

ilker_8787 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

66 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 ilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor ticarethane değil hemşehrim.
Orda nice insanların hayali,gururu yatıyor...
Sivasspor o para olmadan da yaşar..
ama hayalin olmadan yaşayamazsın..
hele hele hayalini düşmanına hediye edersen..
Kardeş seninle hemşehri olduğum için utanıyorum.Düşmanın kim senin yahu Rum mu Ermenini mi Yunanlı mı? Karşındaki ne olursa olsun bir Türk takımı.Sadece rakibin başka birşey değil...
ilker_8787 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.12.2008, 23:35   #114
Türbülans)90)
Yeni Yiğido

Türbülans)90) - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Türbülans)90) FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Türbülans)90) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle herkese Selamlar,Saygilar.

Ben koyu bir Galatasaray taraftariyim,
Kendimi bildim bileli.

Ama hani Elbistan/Maras dogumluyum Sivas'sin bir sampiyonlugu beni sizler kada sevindirir buna emin olun.

Diyeceksiniz ki bizene bundan ne ariyorsun burda

Bu foruma kayit olma sebebim büyüklerimin yazdiklarina itafen bir kac sorumun bulunmasindandir...

Öncelikle söylemeliyim ki Sivasli taraftarlarin takimlarina bu kadar tutkulu oldugunu sampiyonluga bu kadar inandiklarini hic tahmin etmedim,
öyleki burda gercekten kardeslik duygusunu hissediyorum cok güzel...
Bu baglantida bazi büyüklerim,yasitlarim vede kücüklerim cok güzel yazilar yazmis(hele o ilk sayfadaki son mesaj beni bilie üzdü),
Ama lakin birden Mehmet Yildiz'i kötüleyenler olmus,
Lanet edenler olmus.

Gelen vazgecelim bunlardan,
Sivasspor icin Mehmet Yildiz cok önemli ama Sivasspor'un da kendi potansiyeli var bir Mehmet Yildiz gidiyor diye siz her sey bitti diyorsaniz bende soruyorum ya Mehmet Yildiz satilmazsa bu ara transferde ve 2. yarida sakatlansa ne olacak?

Genemi sampiyon olma ihtimalinize uzak düseceksiniz?

Bence biraz öfkeden bu konusmalar sanirim yoksa kendi takiminizin gücünü siz benden daha iyi biliyorsunuzdur,

Kaldiki Sivasspor ne kadar büyük olursa olsun kabüllenmek gerek ki Galatasaray her oyuncunun hayali degil midir?

Balili oldukca iyi Tum'da skora biraz daha oynarsa ligde ikinci yari sampiyonluk ihtimaliniz büyük zira tas gibi orta sahaniz var.

Biraz da Mehmet Yildiz'a anlayisla bakin lütfen,
Lanet yagdirmak yerine.
Bir kac söz bekliyorum lütfen...
Türbülans)90) isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Türbülans)90)'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.12.2008, 23:36   #115
tekkelioglu_58
Yeni Yiğido

9 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 tekkelioglu_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun...ne oldugu efsane başkan hani mehmet yıldızı satarsan tarih seni affetmezdi... bu başarıları bidaha yakalıyabilcekmisin gollerini ve asistlerini sıralayınca ilk yarında herşeyimiz o değilmi...bi gün ligde kalma mücadelesindeyken tarih sana demicekmi mehmet yıldızı satmasaydında şampiyon olsaydın.kayseriden utanın adamlar satmıycaz die bağrıyo..bizimkiler ise tarih bizi affetmez şansın vardı attın çukara elinin tersiyle ittin der diyo öbür gün 5milyon veren alır diyo..300 kilo dana 3milyar gibi...ne oldu fikret ünsal hani satmıyodun erkekliği git evinde yap...bülent uygun ne diyo şampiyon olmak istiyoruz...mehmeti alan şampiyon olur...ozaman gs sen al sen şampiyon ol bizde kalırsa biz oluruz siz alın siz olun diyo.rezillik ya... tmm para lazımsa sezon sonuna kadar dursaydı şampiyon olsaydık ozaman o kimdeyse şampiyn olcaksa ozaman şampiyon olup satsaydık yazık beeeeeeee yazıkkkkkkkkkk!!!
tekkelioglu_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tekkelioglu_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.12.2008, 23:37   #116
lu4
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 lu4 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşar herkes mehmedin gittiğine dair görüş belirtiyor ama kesin birşey yok ki ortada ne bir haber ne internette birşey nerden kesin gittiği kanısına varıyorsunuz
lu4 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.12.2008, 23:37   #117
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1183 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım kusura bakma ama sen bozuk plak gibi olayın Mehmet kısmında takıldın kaldın. Ya hu şunu lütfen anla: Burada mühim olan isim değil, Ali, Veli, Ahmet, Mehmet hiç önemli değil. Burada önemli olan krtitik dönemeçte sağlam durulması gereken zamanda biz oyuna getirildik, tarihi bir hata yaptık, süreci yönetemedik, önemli olan bu!

Bu gün bu kadrodan Abdurrahman da gitse, Murat Sözgelmez'de gitse benzer hayal kırıklığını yaşardım. Ancak gel gör ki bu isim bu takımın kaptanı olunca yaşadığımız hayal kırıklığı bir başka oluyor!

Son olarak bugün anlayamadığınız, ve gelecekte anlayacağınız, Kocaeli, Samsun, Antep gibi kritik virajda kamyonu devirenlerden/devrilenlerden bir kulüp olma yoluna girdik. Büyük olma iddiamıza en büyük darbeyi içimizden yedik.

Her gece yatmadan önce, sabah işe giderken yolda, otobüste, Sivasspor için kurduğum düşler...

Anlıyor musun Brütüs?
Seni çok çok iyi anlıyorum gardaşım.
Ne hayaller kurdum ben...
Gece yatmadan son düşündüğüm,sabah kalkar kalkmaz ilk düşündüğüm şampiyonluktu..Allah kahretmesin ama ben kahroluyorum burada...
Alt 27.12.2008, 23:37   #118
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mehmet'im,canımız,gülümüz,biri zk Deli Memmedimiz..
Bu haberi okuyunca içimiz nasıl cızz gitti bir bilsen..
Sivasspor her zaman dik durur..
Ama seni harcarlar....
Burda istedğin kadar gol kaçır tek duyacağın tezahüret " meehmettt,meehmett" olur...
Ama orda bir maç kötü oyna ikinci maç yuhalanırsın.
Onlar seni bizim gibi sevmez....
Şimdi geleceksin 17.hafta Sivas'a..
Ha o rakip takım tarafında nasıl ısınacan memedim...Seni orda görmeye nasıl dayanacaz memedim..
Bizim kaleye şut vuruken,yüreğinden birşeyler kopmayacak mı memedim..

Bu kadar sevgiyi,hiçbiryerde bulamazsın....Yolun açık olsun..
İmza.....

Way Anam Waaaaaaaaaay
velibircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.12.2008, 23:39   #119
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

Şampiyonluk yolunda ilerlerken şu yapılana bak. Ne diyim...
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.12.2008, 23:40   #120
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

mehmet gitmiş;

"HAYIRLI OLSUN" takımımız için, emekleri için teşekkürler ve umarım başarısız olur yeni takımında..

eğer doğru ise, necati daha faydalı olacaktır sivassporuma diye düşünüyorum (nokta)
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
alex, flash, galatasaray, gitti, gscimbom, mehmet, oluyor, sivasin, sivaslı, sivasspor, son dakika, sonmedi, transfer, vee, yildiz, yıldız, Şuan