Öncelikle herkese Selamlar,Saygilar.
Ben koyu bir Galatasaray taraftariyim,
Kendimi bildim bileli.
Ama hani Elbistan/Maras dogumluyum Sivas'sin bir sampiyonlugu beni sizler kada sevindirir buna emin olun.
Diyeceksiniz ki bizene bundan ne ariyorsun burda
Bu foruma kayit olma sebebim büyüklerimin yazdiklarina itafen bir kac sorumun bulunmasindandir...
Öncelikle söylemeliyim ki Sivasli taraftarlarin takimlarina bu kadar tutkulu oldugunu sampiyonluga bu kadar inandiklarini hic tahmin etmedim,
öyleki burda gercekten kardeslik duygusunu hissediyorum cok güzel...
Bu baglantida bazi büyüklerim,yasitlarim vede kücüklerim cok güzel yazilar yazmis(hele o ilk sayfadaki son mesaj beni bilie üzdü),
Ama lakin birden Mehmet Yildiz'i kötüleyenler olmus,
Lanet edenler olmus.
Gelen vazgecelim bunlardan,
Sivasspor icin Mehmet Yildiz cok önemli ama Sivasspor'un da kendi potansiyeli var bir Mehmet Yildiz gidiyor diye siz her sey bitti diyorsaniz bende soruyorum ya Mehmet Yildiz satilmazsa bu ara transferde ve 2. yarida sakatlansa ne olacak?
Genemi sampiyon olma ihtimalinize uzak düseceksiniz?
Bence biraz öfkeden bu konusmalar sanirim yoksa kendi takiminizin gücünü siz benden daha iyi biliyorsunuzdur,
Kaldiki Sivasspor ne kadar büyük olursa olsun kabüllenmek gerek ki Galatasaray her oyuncunun hayali degil midir?
Balili oldukca iyi Tum'da skora biraz daha oynarsa ligde ikinci yari sampiyonluk ihtimaliniz büyük zira tas gibi orta sahaniz var.
Biraz da Mehmet Yildiz'a anlayisla bakin lütfen,
Lanet yagdirmak yerine.