Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
Alt 28.12.2008, 23:11   #501
dalgic10
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dalgic10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KARDEŞŞŞ mehmet yıldızı iyi izlememişsin. sen baroşla,linkoln le kıyaslıyorsun.galatasarayda bu futbolcular kimlerle oynuyor sivassporda mehmet kimlerle oynuyor. bir arda,bir mehmet topal,bir maera,bir barış,bir ayhan,bir sabri v.s v.s sivassporda yok. be kıyasladığın baroş,linkoln bunlarla aynı takımda opynuyor ve elbete bunlar başarılı olacaklar. birde mehmet yıldız bak ve başarısına bak. bunu böyle algılamak lazım. gel baroş u sivasspora verelim bakalım aynı başarıyı gösterecekmi,l,linkoln ü sivasspora verelim bakalım aynı başarıyıo gösterecekmi. mehmetin yaptıklarının %10 unu yapamazlar. buna böyle bakmak lazım. 2. cisi avrupada dahi mehmet yıldız tipinde bir forvet yok. iyi irdelersen göreceksin. ve herşeye raman ben mehmet yıldızın sivassporda misyonunu tamamladığı kanısındayım ve galatasarayada gitmesi taraftarıyım. sivassporun yeniden iyi yapılanması iöçin gelecek paraylada güzel şeyler yapılır.
Ben burada futbolcuların performanslarından bahsetmedim.Malesef büyük takımların transferlerinde isim çok önemlidir.Ben saydığım futbolcuları isim yönüyle değerlendirdim.Senin bakış açından bakacak olursak Guiza şimdiye kadar 20 gol atması lazımdı .Seninkiler varsayımdır.Nerden biliyorsunki Mehmet in Galatasaray da başarılı oacağını.İyi performans tamamen uyum ve şanstan ibarettir.Sen Sivasspor un diğer oyuncularını bir çırpıda atmışsın bir kenara.Değiştir bakalım Sivasspor un değil ilk 11 ini sadece 5-6 oyuncusunu değiştir yine aynı performansı gösterebilecekmi.Sivasspor takım oyunu oynamakta ve Mehmet bu takım oyununun kalbi.
dalgic10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 23:13   #502
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ÜMİT KARAN GELSİN BENCE.. TAKIMA AĞABEYLİK YAPAR. ÜMİT+AYDIN+MEHMET GÜVEN+ PARA SÜPER OLUR.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 23:15   #503
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
dalgic10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben burada futbolcuların performanslarından bahsetmedim.Malesef büyük takımların transferlerinde isim çok önemlidir.Ben saydığım futbolcuları isim yönüyle değerlendirdim.Senin bakış açından bakacak olursak Guiza şimdiye kadar 20 gol atması lazımdı .Seninkiler varsayımdır.Nerden biliyorsunki Mehmet in Galatasaray da başarılı oacağını.İyi performans tamamen uyum ve şanstan ibarettir.Sen Sivasspor un diğer oyuncularını bir çırpıda atmışsın bir kenara.Değiştir bakalım Sivasspor un değil ilk 11 ini sadece 5-6 oyuncusunu değiştir yine aynı performansı gösterebilecekmi.Sivasspor takım oyunu oynamakta ve Mehmet bu takım oyununun kalbi.
KARDEŞŞ FARKINDA OLMADAN BENİM YAZIMI ELEŞTİRMEK YERİNE ONAYLAMIŞSIN).
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 23:18   #504
jummannjii
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 jummannjii FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar ben bir galatasaray'lıyım ama sivasspor'a sempatim var eski çıktığım kız arkadaşım sivaslıydı bir ondan bir de Sivassporun ligimize getirdiği renk. Şunu gerçeklikle söylüyorum ki Ben Mehmet Yıldız tRansferi dogruysa buna hiç sevinmedim onu sevmediğimden değil sivas güç kaybeder ikinci yarı bozulur diye korkuyorum inşallah bu sene ligde sivasspor şampiyon olur Gs'de Uefa Kupasında ve sivas tarihe geçer bence mehmet yanlış yaptı sivas şampiyon olursa adını tarihe altın harflerle yazdırırdı.
jummannjii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 23:21   #505
jummannjii
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 jummannjii FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ama eğer alıyorlarsada inşallah iyi iki üç futbolcu veririz. Mesala Aydın Yılmaz Kiralık Mehmet Güven Bonservisi ile Ümit Karan Bonservisi ile o zaman sivasta hiçbirşey kaybetmiş olmaz...
jummannjii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 23:22   #506
elleshar
Acemi Yiğido

9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 elleshar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
crzzzy22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
DERDİM MEHMETİN GİTMESİ DEĞİL DERDİM DEVRE ARASINDA BU KONUMDA GİTMESİ
DERDİM YÖNETİCİLERİN ÖZELLİKLE BASIN SÖZCÜSÜ NÜN 50 MİLYON DOLAR VERSELER SATMAYIZ DEYİP ARDINDAN GEREKLİ TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİRİZ DEMESİ
DERDİM YÖNETİCİLERİN VE BÜLENT UYGUNUN TUTARSIAÇIKLAMALARINDAN DOLAYI SİVASSPOR CAMİASININ RENCİDE OLMASIDIR
DERDİM SAMPİYONLIK YOLUNDA RAKİPLERİNİZE KAPTANINIZIN SATILMASI BNİE FENER ALEX İ SEMİH İ SATMIYOR CİMBOM ARDAYI SATMIYOR ..
DERDİM BÜYÜKLÜK MÜCADELESİ VERDİĞİM İNTERNETTE UĞRUNA SAVASTIĞIM BAZI TAKIM TARFTARININ KARSISINA BEN HANGİ YÜZLE ÇIKACAM BÜYÜKMÜYÜZ SİMDİİ ..BİZ SAMPİYONLUK MÜCADELESİ VERİYORUZ DERKEN MİLLETİN BIYIK ALTINDAN GÜLMESİDİR DERDİM
DERDİM BÜYÜK ÇOK BÜYÜK
GİNEDE BİZE BU HEYECANI YASATAN BUNDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TESEKKÜR EDERİM .
YENİ HEDEFİMİZ OLAN UEFA KUPASINA KATILMADA Kİ RAKİPLERİMİZ KAYSERİSPOR GAZİANTEPSPOR .ANKARAYA BASAARILAR DİLERİM (GERÇEKÇİ OLMAK LAZIM) BASARILAR DİLERİM
galtasaray fener beşiktaş trabzon la sivası karşılaştırmak çok yanlış bi kere ekonomik açıdan dağlar kadar fark var aranızda bu takımlardan hiçbiri yüksek para veriyolar diye futboclu satmaz çünkü zaten ekonomik anlamda güçlüdürler bu takımlarda kötü oyanayn istenmeyen klüple sorun yaşamayan futbolcu dışında asla oyuncu para ihtiyacı için satılmaz 4 büyükler sadece şampiyon oldukları için büyük değiller ekonomik açıdanda büyük oldukları için adları 4 büyükler avrupada az çokda olsa isimleri bilindiği için büyükler büyük takım olmak anti istanbul demekle 1 kere şampiyon olmakla olacak iş değildir kimse kısa süre içinde büyük olarak görülmez avrupadan örnekler verim ingilterede big four dışında çok şampiyon çıkmıştır ama nedense hla sadece big four vardır big five yoktur neden ? çünkü bütün olay ekonomide bitmektedir
elleshar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 23:24   #507
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 961 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bu transferde Mehmet Yıldızın kazancı sadece para olacaktır.
Alt 28.12.2008, 23:27   #508
karakuş19
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 karakuş19 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

neyse ben kactım umarım yarın kalktıgımda mehmet yıldız galatasayda olacaktır haydı ıyı forumlar
karakuş19 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 23:31   #509
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

aydın ve ümit'i bonservisleriyle birlikte versinler...o zaman iyi olur...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 23:32   #510
mev58lüt
Yiğido

mev58lüt - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

267 Mesajına 314 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 mev58lüt FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mehmet yildiz giderse yeni gelen adam iyi oynayabilir ama uyum sağlayamaz bilimi.
mev58lüt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mev58lüt'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
alex, flash, galatasaray, gitti, gscimbom, mehmet, oluyor, sivasin, sivaslı, sivasspor, son dakika, sonmedi, transfer, vee, yildiz, yıldız, Şuan