Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı
KARDEŞŞŞ mehmet yıldızı iyi izlememişsin. sen baroşla,linkoln le kıyaslıyorsun.galatasarayda bu futbolcular kimlerle oynuyor sivassporda mehmet kimlerle oynuyor. bir arda,bir mehmet topal,bir maera,bir barış,bir ayhan,bir sabri v.s v.s sivassporda yok. be kıyasladığın baroş,linkoln bunlarla aynı takımda opynuyor ve elbete bunlar başarılı olacaklar. birde mehmet yıldız bak ve başarısına bak. bunu böyle algılamak lazım. gel baroş u sivasspora verelim bakalım aynı başarıyı gösterecekmi,l,linkoln ü sivasspora verelim bakalım aynı başarıyıo gösterecekmi. mehmetin yaptıklarının %10 unu yapamazlar. buna böyle bakmak lazım. 2. cisi avrupada dahi mehmet yıldız tipinde bir forvet yok. iyi irdelersen göreceksin. ve herşeye raman ben mehmet yıldızın sivassporda misyonunu tamamladığı kanısındayım ve galatasarayada gitmesi taraftarıyım. sivassporun yeniden iyi yapılanması iöçin gelecek paraylada güzel şeyler yapılır.
|
Ben burada futbolcuların performanslarından bahsetmedim.Malesef büyük takımların transferlerinde isim çok önemlidir.Ben saydığım futbolcuları isim yönüyle değerlendirdim.Senin bakış açından bakacak olursak Guiza şimdiye kadar 20 gol atması lazımdı

.Seninkiler varsayımdır.Nerden biliyorsunki Mehmet in Galatasaray da başarılı oacağını.İyi performans tamamen uyum ve şanstan ibarettir.Sen Sivasspor un diğer oyuncularını bir çırpıda atmışsın bir kenara.Değiştir bakalım Sivasspor un değil ilk 11 ini sadece 5-6 oyuncusunu değiştir yine aynı performansı gösterebilecekmi.Sivasspor takım oyunu oynamakta ve Mehmet bu takım oyununun kalbi.