Alıntı:
ertor58 Nickli Üyeden Alıntı
tabi canım en büyük desteği trabzonlular veriyor girde bak ajansspora ligtv ye diğer spor sitelerine hakkımızda en olumsuz yorumları kimler yapıyor en çok sivas düşmanlığını kimler yapıyor adamlar sitemize girip iki kelmie yazdımmı hemen yağlarımız eriyor dostluk mesajları yazıyoruz. size yüz defa dedik trabzondan dost most olmaz diye. adamlar bizi anadoluda kendilerine rakip görüyor bu yüzden başta bizi ve kayseriyi sevmiyorlar. anti-trabzon
|
ertor58.
sevgili kardeşim,tabiki biz birbirimizi rakip olarak göreceğiz.
başka hangi türlü birbirimize bakma şansımız varki?
ajansspor lig tv veya başka bi sitede coluk cocuğun yorumlarına cevap vermemek lazım.
düzeyli,sportmence yorumlarda bulunmak lazım.
bu yorumlarıda türk sporu adına fasa fisoları edebiyatıyla değil aynı vatanın topraklarında yaşadığımız için birbirimizi mecbur cekmemiz lazım.aksi bi durum olabilirmi?
tabiki hayır.
anti trabzon anti bilmem ne yok!
olmamalı...
dün akşam ntv'de yüzde yüz futbolu izledim liderlerin kaptanları hüseyin ve mehmet yıldız rıdvan dilmen ve güntekin onayın sorularına ictenlikle cevap verdiler.
bu görüntüleri her kanalda helede lig tv denilen sadece futbolu anarşiye ceviren kanalda hiç bulamazsın.
ben şahsen bu görüntülerden kıvanc duydum.
mehmet ve hüseyine sorulan bi soruda türkiyede en cok beğendiğin oyuncu kim?
mehmet yıldızın cevabı fatih tekke!
demekki neymiş arada bir husumet veya başka bir şey yokmuş.
birilerinin oyununa gelmemek gerek.
mehmet yıldızın sezon sonuna kadar sivasspordan gitmemesi gerek.bu sene sivasspor cok daha ciddi yapılandı!
trabzonspor trabzonda full kapasiteye oynuyor,sivassporlularda stadı tıka basa doldurmalıdırlar.şampiyonluk yada şampiyonlar ligine gidebilmenin ne demek olduğunu en iyi mecnun odyakmaz ve bülent uygun bilir.
mehmet satılmamalıdır son sözümde budur.
saygılar herkese.