gayet uygun fiyatlar hatta diğer anadolu kulüplerine göre az bile biz 5 kişi ankaradan maça geliyoruz bu maçı alıp sivasta bayram havası yaşanır inşallah
bız de ıstanbuldakı yıgıdolar olarak son hafta alı samı yende sıvas trıbununde yerımızı alıcaz ıns; belkı de o mac sampıyonluk macımız olacak; ama once kendı evımızde yenelım sunları; hadı yıgıdolar 4 eylul e...
helal olsun valla cok ucuz yine biletler 2 senedir hiç degişmiyor yönetim taraftarı stada çekmek için elinden geleni yapıyor 10 degil 100de desen kale arkasında yigido gençligin yanındayım ben o kadar....
biletler uygun haydi yigidolar bu macta yigidonun futbolcularini yalniz burakmayalim galatasaray ve ardindan oynayacagimiz kayseri maclari bana gore kilit maclarimiz eger bu maclari cozersek epeyce mesafe kat etmis olacagiz basarilar yigidolar ALLAH yardimcimiz olsun
Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı gül5858'a Teşekkür Ediyor...
bu macta sivasta seyirci full olmasi lazim artik takim sampiyon olmasini herkes istiyo ama kolay degil destek lazim seyirci gitmesi lazim stad girisinde kontrol yapsinlar cekirdeklileri almasinlar