Alıntı:
GokhanTurna Nickli Üyeden Alıntı
Yalçın abiyi dinleyin sorun çözülür. Taraftar grup liderleri ve yalçın abi bir araya gelmeli. Aynı marşları liderler taraftarlara ezberletmeli ve sırayla söylenmeli. Yalçın abi marşları gönder istersen sen toplantı olursa.
|
Evet amaç biraraya gelmek ve ortak hareket etmek. Ben elimden geleni yapmaya çalışırım, tezahüratları yazılı gönderirim. Her zaman konuşuruz bu konuyu.
Alıntı:
sıvaslıgenç Nickli Üyeden Alıntı
|
Mesela bu DALE tezahüratı çok güzel. Bunu Sivasspor'umuza hemen uyarlayabilir böyle dakikalarca uzatabiliriz. Ama en önemlisi DAVUL-DAVUL-DAVUULLL !....
Her grubun enaz 3'er davulu olması lazım tekrar söylüyorum.
Burada "la-la-la-la-laa, lal-lal-la-la SİİVASSS"........ "O-OO-OO-OO, O-O-OO-OO YİĞİDOOO" diye uyarlanıp tüm tribünler inleyebilir. Bunun çalışmasını gruplar defalarca çalışmalı. AMA DAVUL ŞARTT !...
Alıntı:
badboysefaa Nickli Üyeden Alıntı
bana göre önce ayaga kalkanları oturtan amcaları ve benzeri densizleri stad dışına almamız şart oturarak maçı gidip ingilterede izlesinler burda degil burda destek vardır burda çoşku vardır....bizim stada acilen stadı ateşliyecek 400-500 kişilik bi taraftar kitlesi gerekiyor yemin ederim bu kadar desteksiz bi lider görmedim ben futbolculardan utanıyorum adamları desteklemedigimiz için....
|
Bence tribünleri de bilet satarken ayırmalı yönetim.
1- Amcalar tribünü
2- Çekirdekçiler tribünü
3- Ateşli taraftar tribünü
Yaşlıları, maratonun en üstlerine atın, çekirdekçileri kale arkası çaprazlara, ateşlileri de maratonun alt ve ortalarına
Başka ne diyeyim bilmiyorum ki kardeşim.
SON OLARAK DİYORUM Kİ, izleyin, öğreninnn....
http://tr.netlog.com/go/explore/videos/videoid=24256
AYK