Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yiğido Gençlik

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: A C İ L ! ! ! Şampiyonluğa İlerliyoruz..
Alt 10.02.2009, 09:51   #111
edebiyatisyen
Tecrübeli Yiğido

edebiyatisyen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 748 edebiyatisyen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: A C İ L ! ! ! Şampiyonluğa İlerliyoruz..

Alıntı:
YENİÇERİLER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YUKARDA DENİLEN BAZI CÜMLELERİ HATIRLATAYIM...

NERDE YİĞİDO GENÇLİK NERDE MERKEZ TAYFA NİYE KURULDU FELAN FİLAN.
NERDE BU DERNEKLER FELAN FİLAN.
SİVAS GENCİ İSTASYON CADDESİNDE ANCA AVAL AVAL GEZER.

10-15 KİŞİ İLE GRUP KURULUR.ANCAK BU 10-15 KİŞİ BAKIYORUZKİ 1 SENEDEN BERİ YİNE 10-15 KİŞİ İSE BU GRUBUN KURUCULARI BU İŞİ BİLMİYOR ANLAMINA GELİR.YA ABİ YA BABA YA AMCA ÖLE DEME GELMİYOR MİLLET YANIMIZA FELAN FİLAN MAZERETLERİDE İŞLEMEZ KİMSEYE.BIRAKACAKSINIZ O ZAMAN KARDEŞİM BU İŞLERİ MİLLETLE ALAY ETMİYECEKSİNİZ.

DİYECEKSİNİZKİ 10-15 KİŞİ İLE GRUP KURULDUMU.HEMEN SÖYLEYEYİM.YALOVASPOR TAKSİ GENÇLİK 10-15 KİŞİ İLE KURULDU VE ÇITIR ÇITIR TAKIMLARINI DESTEKLİYOR.ÇARŞI GRUBUNU 2 ESNAF KURDU ÇITIR ÇITIR TAKIMLARINI DESTEKLİYOR.BURSASPOR TEKSAS GRUBUNU SELİM ABİ KURDU BİR BAKTI MİLYONLAR YANINDA.ÇOK VAR BÖLE DURUMLAR.BİZDE YOG.NİYEMİ.ÇÜNKÜ TRİBÜN CAHİLİYİZ.NERDENMİ ANLADIM.MERKEZ TAYFA 60 KİŞİ 1967gençTRAFTARderneği 40 KİŞİ BİRBİRLERİNE ÜSTÜNÜZ LAFLARI SOKUYORLAR ÜSTÜNÜZ DİYORLAR.ALLAH ALLAH GÜLDÜRMEYİN YAV.SİVASTAKİ HALK OTOBÜSÜNDE YOLCULUK YAPANLAR SİZLERDEN FAZLADIR YAV İNSELER ÖNÜNÜZDE EZİLİRSİNİZ.GELELİM BİRAZ GERİYE.BÜYÜYENLER KURUCULARNI LİDER GÖRÜRSE BÜYÜR.DEDİKLERİM ÖLE BÜYÜDÜ.BİZDEN LİDER ÇIKMAZ.ÇÜNKÜ O KAPASİTEYE UYAN YOG.

GELELİM CİLALI İBOLARIN BOL OLDUĞU YİĞİDO GENÇLİK GRUBUNA.
10-15 KİŞİ TOPLAN.GEÇ ÇABRAZA.ASTIĞINIZ PANKART BİLE SİZLERDEN BÜYÜK OLSUN.SAĞINIZI SOLUNUZU FOTOLARLA ÇEKİN SONRA GELİN BURADA İŞTE RESİMLER DİYİN.KANDIRIN MİLLETİ.MİLLETTE AHA YİĞİDO GENÇLİK OLEY OLEY DESİN.ANLAYAN ANLIYOR.SİZİN HAKKINIZDA FAZLA YORUM YAPMICAM DAHA.Bİ CACIK OLMAZ SİZDEN.

GEKLELİM İSTANBULDAKİ TARAFTARA.SİZİ ELEŞTİRENLER ŞİMDİ BU KONUDA EZİLMİŞTİR.GÜLÜN BUNLARA GÜLÜN.

BANA KIZARAK CEVAP YAZACAK OLAN VARSA BU YAZIMDAN SONRA,BENDEN ÖNCE YORUM YAPANLARA BAKSINLAR.BEN ONLARDAN GAZ ALDIM.İYİ ALMIŞIM.

çılgınlar58 bana göre büyüktür.başaramadılar bıraktırlar.bunuda belirteyim...
Tekrar gelemez misiniz?Gözlerimiz yollarda kaldı.Hergün video paylaşım sitelerinde izlemekten bıkmadım.Sizi çok özledik.Gelin artık.SİVASSIN,SİVASLININ size ihtiyacı var.
edebiyatisyen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.02.2009, 10:03   #112
edebiyatisyen
Tecrübeli Yiğido

edebiyatisyen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 748 edebiyatisyen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Gruplar rant elde etmek için çalışırsa bu gruplardan cacık bile olmaz.
edebiyatisyen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.02.2009, 10:06   #113
existence
Yiğido

existence - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

113 Mesajına 224 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 existence ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Forum üyeleri eskişehir maçında stadda aynı yerde buluşalım. Yönetimle irtibata geçelim. Bize 1-2 sıra yer versinler. o biletleri forum üyeleri alsın.
Kongre bahçesinden değilde stat girişinden satsınlar. Bizde gidip oradan alalım. en azından biz birlik olalım.
existence isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.02.2009, 10:36   #114
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
GokhanTurna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yalçın abiyi dinleyin sorun çözülür. Taraftar grup liderleri ve yalçın abi bir araya gelmeli. Aynı marşları liderler taraftarlara ezberletmeli ve sırayla söylenmeli. Yalçın abi marşları gönder istersen sen toplantı olursa.
Evet amaç biraraya gelmek ve ortak hareket etmek. Ben elimden geleni yapmaya çalışırım, tezahüratları yazılı gönderirim. Her zaman konuşuruz bu konuyu.

Alıntı:
sıvaslıgenç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Beyler belki 10 kere linkini koydum ama bu videonun taraftar böyle olur bildiğim kadarıyla bu takım 2. ligdeymiş ve taraftarlarına bakın.Stadlarıda bizim kadar İzleyin.

http://tr.netlog.com/go/explore/videos/videoid=24256
Mesela bu DALE tezahüratı çok güzel. Bunu Sivasspor'umuza hemen uyarlayabilir böyle dakikalarca uzatabiliriz. Ama en önemlisi DAVUL-DAVUL-DAVUULLL !.... Her grubun enaz 3'er davulu olması lazım tekrar söylüyorum.

Burada "la-la-la-la-laa, lal-lal-la-la SİİVASSS"........ "O-OO-OO-OO, O-O-OO-OO YİĞİDOOO" diye uyarlanıp tüm tribünler inleyebilir. Bunun çalışmasını gruplar defalarca çalışmalı. AMA DAVUL ŞARTT !...

Alıntı:
badboysefaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bana göre önce ayaga kalkanları oturtan amcaları ve benzeri densizleri stad dışına almamız şart oturarak maçı gidip ingilterede izlesinler burda degil burda destek vardır burda çoşku vardır....bizim stada acilen stadı ateşliyecek 400-500 kişilik bi taraftar kitlesi gerekiyor yemin ederim bu kadar desteksiz bi lider görmedim ben futbolculardan utanıyorum adamları desteklemedigimiz için....
Bence tribünleri de bilet satarken ayırmalı yönetim.

1- Amcalar tribünü
2- Çekirdekçiler tribünü
3- Ateşli taraftar tribünü

Yaşlıları, maratonun en üstlerine atın, çekirdekçileri kale arkası çaprazlara, ateşlileri de maratonun alt ve ortalarına

Başka ne diyeyim bilmiyorum ki kardeşim.

SON OLARAK DİYORUM Kİ, izleyin, öğreninnn....

AYK

Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.02.2009, 10:38   #115
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 960 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick

Sivassporun Seyırcı Çok Ekmek Yemesi Lazımkı Taraftar Diyelım Sımdı Hersey Boş..!
Alt 10.02.2009, 10:59   #116
candayanmaz58
Yiğido

candayanmaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

61 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 candayanmaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
cücü baba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu konuda bir önerim var ayıp değilya örneğin Bursanın veya başka coşkulu bir takımın ( 4 büyükler hariç ) amigosundan yada trübün liderinden rica edilir iç sahada maçları yokken gelir misafir edilir maç günü Stadyumda bir organize yapılır taraftarı organize eder İnşallah bizim amigo arkadaşda bir şeylere çaba gösterir bir şekilde bu konu çözüm bulur yoksa gerçekten bu maalesef kanayan bir yara oldu bu durum...
geçen gs maçında maraton c altta 10 15 tane ankaragüçlü kardeşimiz resmen amigoluğa soyundular ama inanın maç boyunca kafayı üşüttüler kendi içimizden illaki her şartı bilen tecrübeli bir amigo çıkartabiliriz bence bir arkadaşın bahsettiği gibi istasyon caddesine dernek kurmak çok daha mantıklı,her grubun en az 3 4 davulu olması,gruplar arasında kardeşliğin hakim olması,maç esnasında tüm gruplardan tek ses çıkması gibi

TARİFSİZ SEVDA, SİVASSPOR
candayanmaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.02.2009, 11:11   #117
candayanmaz58
Yiğido

candayanmaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

61 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 candayanmaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence eskişehir maçı öncesi taraftar gibi taraftarın tribünde bir arada bulunması için bilet konusunda bir takım çalışmalar içine girilmesi lazım şahsen biz maraton c de takıma destek veriyoruz ama böyle bir kampanyanın olduğunu bilirsek hemen gider o kısımdan biletlerimizi alırız yiğido gençlik bir tarafta çılgınlar bir tarafta farklı sesler çıkarırken her hangi birine dahil olmak akıl işi değil...
candayanmaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.02.2009, 11:12   #118
izmirliyigido
Gast

.
Size Ödev

Şimdi size ödev veriyorum. Herkes ama herkes bunu hergün izlesin ve çalışsın. Sonra gruplar bir araya gelip çalışsın ve Eskişehirspor maçında uygulasın. Bu bizim Yiğido tezahüratımız olsun...

Tıkla ve İzle....

AYK

Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.02.2009, 11:15   #119
SS'li
Yiğido

68 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 SS'li FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Belki saçma gelebilir size ama başka çare yok:

Önemli maçlarda bari ankaragücü taraftarını sivas'a davet edelim. Bu vesileyle bizimkiler de taraftarlık nasıl olurmuş görürler, belki öğrenirler.
SS'li isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.02.2009, 11:41   #120
avsarli58
Acemi Yiğido

avsarli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 79 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 650 avsarli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bi tane bestemiz bile yok!
Bu nsl taraftar akıl Almıyo vallahi
eskişehir-bursa-kocaeli-sakarya vs bu durumda olsa statlar inler.

Beyler bakın bi yerlerde bulusun bi beste yapmaya calısın Hiçmi şair ruhlu insan yok koca sivasta
yada ne bilim maca erken gidin orda ayarlamaya calısın sonra stada ezberletın ve inlesin.

Bide meşale vs sokamazmısın yakın dakikanin birinde 5-10 tane bırden Türkiye sizi konussun Sov yapın biraz !

Sivas universıtede okuyan görmüş geçirmiş insanları bulun ne bılım daha once istanbuldakı trıbunlere gırmıs bu işleri bilen
biraz Holiganlık ögrenin.
Ama sadece stadı yıkın sesinizle, dukkanları fln deil !
avsarli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
evindeymiş, gelen, gibi, kendi, oynaması, oynamasın, sivasa, takım, İlerliyoruz, Şampiyonluğa