Alıntı:
konuk66 Nickli Üyeden Alıntı
bu ulkenin 4 büyüğü var. Dolayısı ile rakiplerim onlar onlar ile karsılastırırım kendimi. 110 yıllık klup onlar 15 sampiyonlukları var diyelim istanbul gibi metropolun takımları. Bende 40 yıldır varım 6 sampiyonlugum var 200binlik şehrin takımıyım. Bu böyle ise ben çok büyüğümdür farklıyımdır. Avrupada ne başarım var interleri barcelonaları lyonları liverppolları yenen ilk türk takımıyım. Uefada yarı finalim var. Gs harici avrupada benden üstün başarı yakalamış hangisi gösterirmisin. Evet gecen sene fb samp liginde ceyrek final oynadı. Bakarmısın nasıl kafa tutmuş benm takımım bu istanbul takımlarına. Gs den sonra en cok ben almışım türkiye kupasını. Şuan siz yolun başındasınız umarım başarılı bir şekilde devam edersiniz yolunuza
|
Biz 4 yıldır varız,ikinci kez şampiyonluğa oynuyoruz..
Dün stadımızda koltuk yoktu,bugün şampiyonluğun en güçlü adayıyız..
Bu sizin için başar değil,"aman canım Sivas işte bugün burda yarın ikinci ligdeler" deyip küçümsüyorsunuz..Ve bu halinizi gördükçe 70li yıllarda Trabzonspor diye bir takım ligi sarsmaya başalyınca "aman canım Trabzon işte bugün buradalar yarın ikinci ligdeler" deyip küçümseyen İstanbl taraftarı insanları hatırlıyorum..