Alıntı:
bayrak*61 Nickli Üyeden Alıntı
çok dogru konuşmuş sedat kimseye hasap vermeleri gerekmıyo adamlar butun sene 90 dakıka koşacak canları çıkacak sakat sakat oynıycaklar e ıkı üç kendini bılmez soylenecek. taraftar olmak bu degıl .uçunda olüm yok..
|
sen kimsin ya. defol git kendi sitende öt. sizden öğrenecek değiliz tarfatralığı. kodumun trabzonlusu. biz şimdiye kadar bu futbolculardan hiç hesap sormadık sormayız. eğer 90 dakika oynuyorsa bir devlet memurunun hayatı boyunca kazanamayacağı parayı bir sezonda alıyorlar. işi ne tabi koşacak.
laz (bunu üste alıntı yaptığım kişi için kullanıyorum) işte ne olacak sanki ölüm var dedik ucunda. siz kendinize bakın sonra bize ders verin. biz şimdiye kadar hiçbir futbolcumuzu yuhalamadık. hep alkışladık. asıl bunu o sedat denilen adama sormak lazım. sivasspor taraftarından iyilik ve fedakarlıktan başka ne görmüşte bunu söylemiş. yazık diyorum yazık. ben her maç sesim kısılana kadar bağırıyorum. takım yensede yenmesede alkışlıyorum. biz hiçbir zaman bu sözleri hakedecek bir davranış içerisinde olmadık. bunu trabzonsporda filan oynasada söylese anlarım ama bu taraftar bu sözleri haketmiyor.