Cevap: İnşaallah Turu Geçeriz
[QUOTE=serhatcan;537216]yav herkes bakıyorumda yorumlarında aynı sivassporun hocası gibi inşallah diyor. bu ne demek biliyormusunuz. korkunun,acizliğinizayıflığın göstergesidir. inşallahla maç kazanılsa iran,arabistan ve tüm müslüman ülkeler dünya futbolunda 1 numara olur.Bi takıma bakın ondan sonra yorum yapın. teknik direktörümüz halla şampiyonlar ligine gideceğine inanmadıığı gibi kendiside ben bu şampiyonlar ligine girme hakkını nasıl elde ettim şaşkınlığı içinde. eğer şaşkın olmasa bilica gibi bi adamı satmaz ve şampiyonlar ligine yakışır transferler yapardı. bu demektirki kendisi de inanmıyor artık inşallaha maaşallaha işi bıraktı.yav 3 yıldır paf takımı paf liginin tozunu atıyor ama genç teknikdirektörümüz onların içinde 2 tane futboolcu çıkaramıyor. eğer geçmiş yıllarda çıkarsaydı şimdi şampiyonlar ligine hazır kendi öz evladın futbolcu olurdu. diğer anadolu kulüplerine bir bakın 19 yaşındaki kendi altyapısından yetişdirdikleri futbolcuları 5-6 milyon avro ya satıyorlar. sonrada ben sivassporu ve sivaslıları sivası düşünüyorum de. hikaye.ben istanbulda oturuyorum. sivasspor paf takımından ayrılmıiş ateş gibi genç. çocuklarla konuştum. yav bülent uygun gençlere bakmıyor bile havalı havalı gelip bişeyler söylüyor gidiyor diyorlar. sivastanda paf takımındanda kalbur üstü gençler var ama bülent hoca çıkarmaz diyorlar.yüzümüze bile bakmıyor diyorlar. sen ateş gibi gençleri çıkarıp sivassporun geleceğini kurtarma git 29-30 yaşlarında kar,iyeri bile ne olduğu belli olmayan futbolcuları şampiyonlar ligi için al.hazırlık maçlarının ölçü olmadığını düşüneneler resmii maçlarda hayal kırıklığı yaşamasınlar sakın. görünen köy klavuz misali.[/QU
hocamiz imanli tabiki INSALLAH diyecek ELHAMDULILLAH müslümaniz,iman olmayan yerde ne bayrak ne vatan nede namus olur,zamaninda dedelerimiz INSALLAH MASALLAH demeseydi bakalim ozaman bu topraklarin üstünde ay yildizli bayrak dalgalanacakmiydi . dedelerimiz bu vatani imanlariyla korudu onlar düsmandan degil ALLAHTAN korktu,unutma o ay yildizli bayrak dalgalaniyorsa imanimiz sayesinde dalgalaniyor.INSALLAH diyen biri ALLAHTAN baska kimseden korkmaz.
|