Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Alıntı
İstifa etmesini isteyenleri anlamıyor değilim ki, ben kol kırılır yen içinde kalır demeye getirdim.
Ayrıca istifa da bir fikirdir ancak olacaklar iyi yorumlanmalıdır. Futbolcu alma işi yetişmez, bu takımı Bülent bey kurmuştur, yeni hocanın bu oyuncularla neler yapabileceğim iyi düşünülmelidir.
Şu sorulara cevap verilmelidir.
1. Transfer yanlış mıdır? (hemfikiriz ki yanlış, yeni hocanın transfer yapma şansı ilk yarı için bitmiştir)
2. Futbolcular Bülent beye rağmen mi oynamamaktadır? (hiç sanmıyorum, adam çoğunun menejeri)
3. Taktik hata mı yapılmaktadır? (tartışılır)
4. Bülent bey gidişinin yolunu mu yapmaktadır (ben bunu hiç sanmıyorum, böyle arpalık ve böyle bir desteği hiç bir yerde bulamaz)
Sonuçta Bülent beyi göndermek ve yerine hoca bulma olayı çok iyi tartılmalıdır.
Ama ona iyi bir ders de verilmelidir.
|
1.Transfer politikasi Bülent uygunu ve sivassporu bu duruma getirdi hatali !!
2.Futbolcularin kapasitesi o kadar fazla ne beklenebilirki..
3.hem taktik hem teknik hata yapilmaktir tek suclu Bülen uygun degil bu adama bu kadar yetki vermekle Yönetimde bülent uygun kadar sucludur...
4. profesyonel futbolda duygusalliga yer yoktur.isine iyi yapiyorsa kontrat uzar yok isini kötüye kullanip takimi zarara ugratip idenize düsen yilana sarilir gibi transfer yapilirsa ve istenilen basari gelmez takimda bir isik görünmüyorsa her zaman Kan degisikliginde fayda vardir.. petzval hoca dönemindede böyle bir durum yasadik. bence Ersun yanal hoca bosta bu saaten sonra ondan baska daha iyi bir alternativ bulunmaz.Teknik taktik yönünden bülent uygundan kat kat üstün ve tercübeli bir teknikdirektör ...