Personal information
Full name Lucien Yann Sherril Aubey
Date of birth May 24, 1984 (age 25)
Place of birth Brazzaville, Republic of Congo
Height 1.80 m (5 ft 11 in)
Playing position Defender
Club information
Current club Stade Rennais FC
Number 25
Youth career
Paris FC
AS Cannes
Senior career1
Years Club App (Gls)*
2001-2007
2007
2008
2008- Toulouse
Lens
→ Portsmouth (loan)
Rennes 152 (0)012 (0)003 (0)013 (0)
National team2
?-2006
2009- France U21
Congo
1 (0)
1 Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and
correct as of 14 August 2009.
2 National team caps and goals correct
as of 14 August 2009.
* Appearances (Goals)
lig basladi baslayali hayretinde gerileme var dogru durut oynayamiyorki normaldir biraz kenarda beklesinde akillanir belki ayrica su takima yeni elenler acilen takima idmana ortama ayak uydurmasi lazim ki takim ruhunu olustursunlar ins iyiye dogru gideriz su trabzonu yenelimde zor ama
kamanan sevinmistir simdi yanima ayni dil bilen biri geldi diye
Zaten Sivassporda Türkçe-İngilizceden sonra en cok Fransızca bılen var ibrahim şahin,ibrahim dagasan,muhsin hoca,zita,mbemba vardı kiralanmadan önce,menejerimiz var doluuuu... xD
sadece şunu söylüyorum videolarını izleyin futbolculuk karakteri kadar kişilik karakteriylede çok ön plana çıkmış gittiği her kulupte taraftar aşık ona kötü bi oyuncunun seveni olmaz herkesle uyumu süper ya ağzından lokmasını al bişey demez bi tip adam kanım ısındı bu adama bizde çok seveceğiz onu
Bu Konuda izmirligardaş58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Zaten Sivassporda Türkçe-İngilizceden sonra en cok Fransızca bılen var ibrahim şahin,ibrahim dagasan,muhsin hoca,zita,mbemba vardı kiralanmadan önce,menejerimiz var doluuuu... xD
agam ben onu espirisine olsun diye oyle dedim kamanan biraz gonulsuzya bu zamanlar ondan dolayi belki bir atesleme olur onun icin dedim
Hayrettin sivasspor için büyük fedakarlıklar yapmış bir futbolcumuzdur.Onu isteyen takımlara çok zaman rest çekti.Ama duygusal hareket etmek yanlış,artık çok iyi işler çıkaramıyor.Özellikle son hareketi tam bir fiyaskoydu.Kaptanlık pazu bandını taşımak bir onurdur.Özür dilemesi gerekir ki dileyecektirde eminim...
Yeni transfer umarım en kısa sürede takıma alışır...Hayırlı olsun takımımıza...
hayretine üzüldüm alinan karara sevindim nedemi? sivassporun profosniyel bir
kulüp oldugunu kimse unutmasin bu kulübün toplam degeri tesisleriyle futbolculariyla 70ve 80milyon dolarlik bir kulup bes asyagi on yukari hayretin bunlarin icinde 100/1 dahi deyildir herkes hatini bilecek sen kimsinki sana verilen saha icindeki kaptanlik bantini bir nevi sivassporun serefini yere firlatacaksin zaten bu karar alinmasaydi sivassporun profosniyelligi tartisilirdi...
Bu Konuda erdaleren58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...