Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Özür Diledi!
Alt 20.01.2010, 10:47   #11
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Özür Diledi!

Balmandol adlı kardeş.Her futbolcu ıslıklanır bu dediğin olay dünyanını her yerinde olur.Her ıslıklanan futbolcu bir takım eşyalarını yere mi atması lazım.Küfür olayını ben burada senden duyuyorum.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Turan 59'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.01.2010, 10:48   #12
balmandol
Tecrübeli Yiğido

balmandol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

217 Mesajına 386 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 balmandol isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
BeYLeRBeYi58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence Hayrettinin affı konusunda bişeyler yapılmalı ve affedilmeli çünkü yıllardır bize emek veren bir oyuncu ve genç daha bize faydalı olacağına inanıyorum evet yaptıkları yanlış pazı bandını atmasıda çok büyük yanlış son zamanlarda futbolu ilede grafiği iyi değil ama düzeleceğine inanıyorum çünkü milli duygusu hırsı ona doğruları gösterecektir.Hepimiz yanlışlar yapıyoruz günlük yaşantımızda hayrettine sorulmalı bu düşüşün nedeni ne diye yargısız olmaz bu iş taraftarda yanlış yaptı yuhlamak ve küfretmekle ben orada idim ve orada bağzı küfredenlerle kavga ettik adamlar küfretmek için geliyor destek olmak için değil taraftar maç izlemez takım destekler faruk bisürü hata yaptı ve maçın en kötüsü idi ama kimse birşeyler söylemedi bence bu haksızlık 4 - 5 maçla adam harcanmaz o bizi milli takımda temsil etmiş bir futbolcu bence iyi düşünmek takıma kazandırmak gerek uğur kavuk çokmu iyi allah aşkına takım kötü olunca hayrettin hırs yaptı sonuçta kaptan ve söz dinletemeyincede hırsından hata yaptı durum buralara geldi elinizi vicdanınıza koyun siz bu durumda olsanız ne olmasını isterdiniz...Taraftar olarak bu oyuncuya sahip çıkmalıyız şimdi destek zamanı....
sonuna kadar destekliyorum sölediklerini. bi insan kendi seyircisinden eşinden dostundan ağza alınmayacak küfürler yerse ne yapmaz yaaa. adam yinede canla başla mücadele etti ama yardımına ne yasin efendi nede faruk beyfendi teşrif etti tekbaşına neyapabilirdiki başka. ama kimsenin yasine faruka ermana musaya sesi çıkmadı günah keçisi hayrettin oldu. bitane 58 imiz var onuda harcamayalım akıllı olalaım köstek zamanı diil destek zamanı
balmandol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2010, 10:50   #13
Ahwettt
Tecrübeli Yiğido

312 Mesajına 646 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 Ahwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOK

Turan kardeş bende maçta idim ve maratonda idim Sivassporun yıllardır maçınıda hiç kaçırmadım evvet maraton c den ve b den küfür edildi. Belki maçta idesn görmüştürsünüz Faruk hayrettinden daha çok hata yaptı o neden ıslıklanmadı?
Ahwettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2010, 10:51   #14
balmandol
Tecrübeli Yiğido

balmandol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

217 Mesajına 386 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 balmandol isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Turan 59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Balmandol adlı kardeş.Her futbolcu ıslıklanır bu dediğin olay dünyanını her yerinde olur.Her ıslıklanan futbolcu bir takım eşyalarını yere mi atması lazım.Küfür olayını ben burada senden duyuyorum.
ıslıklanır yuhlanır ama ana avrat küfür edilmez. maça gitseydin duyardın yapılan küfürleri gitmediysende sor gidenlere küfür ettilermi diye. yine lafımdayım sana o şekilde küfür etselerdi ne yapardın?
balmandol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2010, 10:54   #15
MESSİ58
Acemi Yiğido

MESSİ58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

66 Mesajına 160 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 MESSİ58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

EVET BENDE MAÇTAYDIM VE AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER ETTİLER YAZIK YAA VALLA YAZIK MEMLEKETİMİZDEN TABİ BÜYÜK İNSAN ÇIKMAZ BİRİ BİRAZCIK İLERLESE NASIL ALAŞAĞI EDERİZ NASIL ÇAMUR ATARIZ DİYE DÜŞÜNÜYOLAR OYUZDENDE YILLARDIR KÖY GİBİ KALDI İŞTE MEMLEKET
MESSİ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2010, 11:01   #16
effenberg
Tecrübeli Yiğido

effenberg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

167 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 effenberg FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu tür olaylar daha önceden bir cok külüp de yasandi forma veya kaptanlik bandinin atilmasi .Hayrettinin yaptigi kesinlikle dogru degil bu konuda herkes ayni fikir.
Ama Hayrettin Sivasli ve Sivassporda yetisimis ve futbol oynamis madem özür dilemis artik karar yönetimin ve teknik ekipin.
Belki bu kez af edilmesi her iki taraf icin de iyi olur diye düsünüyorum.
effenberg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2010, 11:02   #17
kocakss58
Yiğido

kocakss58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 91 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 kocakss58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu kadar emekten sonra affedilmeli bence...kendisi de kabul ediyor....biranlık öfke anında yapılmış istedem dışı bir harekettir....
kocakss58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kocakss58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.01.2010, 11:03   #18
semihkilic_58
Tecrübeli Yiğido

semihkilic_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 semihkilic_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKsemihkilic_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

hayrettin'in yapmış oldugu cok buyuk bı yanlış ama 11 yıllık klube hizmet etmiş biri bence affedılmesı kanatindeyim
Alt 20.01.2010, 11:14   #19
karahisarli
Tecrübeli Yiğido

191 Mesajına 286 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 karahisarli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
balmandol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayronun yaptığı hareketi bende tasvip etmiyorum ama sana soruyorum beyefendi kendini o adamın yerine koy sana ana avrat küfretseler yuhlasalar ıslıklasalar. öz be öz sivas çocuğu olarak sen napardın sölermisin?
cok haklisin kardesim bunlar kazandirmaya degil kaybettirmeye yikmaya calisiyor hayrettini yeniden kazansak fenami olur bülent uygun a da aynisini yaptilar böyle olaylar oldukca nasil bir taraftar yapisina sahip oldugumuzu anliyorum düsenin dostu olmaz ya vurun abaliya büyük bir hata yapti inaninki ben hayatimda daha büyük hatalar yaptim yalniz ben degil sizlerde yapmissinizdir tepkinizi daha bilincli koyun sivasin su anda hayrettine ihtiyaci var umarim affedilir. firsatcilar yine is basinda
karahisarli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2010, 11:17   #20
karahisarli
Tecrübeli Yiğido

191 Mesajına 286 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 karahisarli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Turan 59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Özür dilyeceksi tabi,sen çık 1 Milyon insaını gönül verdiği takımın kaptanlık pazubandını yere at.Sen kimsin bana bir söyle kendini dev aynasındamı görüyorsun.Bu takıma senin gibi yüzlercesi geldi ve gitti ama Sivaspor hala ayakta ver ayakta olmaya devam edecek .Anladın mı hayrettin efendi.
hayro da ayakta sen merak etme yaptigi hatayi anladi özür diledi sen eski hocayada aynisini yaptin sen sadece bu takima zarar verebilmek icin elinden geleni yapiyorsun parmaklarinda birkez olsun olumlu cümleler ciksin
karahisarli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
diledi, Özür