Alıntı:
BeYLeRBeYi58 Nickli Üyeden Alıntı
Bence Hayrettinin affı konusunda bişeyler yapılmalı ve affedilmeli çünkü yıllardır bize emek veren bir oyuncu ve genç daha bize faydalı olacağına inanıyorum evet yaptıkları yanlış pazı bandını atmasıda çok büyük yanlış son zamanlarda futbolu ilede grafiği iyi değil ama düzeleceğine inanıyorum çünkü milli duygusu hırsı ona doğruları gösterecektir.Hepimiz yanlışlar yapıyoruz günlük yaşantımızda hayrettine sorulmalı bu düşüşün nedeni ne diye yargısız olmaz bu iş taraftarda yanlış yaptı yuhlamak ve küfretmekle ben orada idim ve orada bağzı küfredenlerle kavga ettik adamlar küfretmek için geliyor destek olmak için değil taraftar maç izlemez takım destekler faruk bisürü hata yaptı ve maçın en kötüsü idi ama kimse birşeyler söylemedi bence bu haksızlık 4 - 5 maçla adam harcanmaz o bizi milli takımda temsil etmiş bir futbolcu bence iyi düşünmek takıma kazandırmak gerek uğur kavuk çokmu iyi allah aşkına takım kötü olunca hayrettin hırs yaptı sonuçta kaptan ve söz dinletemeyincede hırsından hata yaptı durum buralara geldi elinizi vicdanınıza koyun siz bu durumda olsanız ne olmasını isterdiniz...Taraftar olarak bu oyuncuya sahip çıkmalıyız şimdi destek zamanı....
|
sonuna kadar destekliyorum sölediklerini. bi insan kendi seyircisinden eşinden dostundan ağza alınmayacak küfürler yerse ne yapmaz yaaa. adam yinede canla başla mücadele etti ama yardımına ne yasin efendi nede faruk beyfendi teşrif etti tekbaşına neyapabilirdiki başka. ama kimsenin yasine faruka ermana musaya sesi çıkmadı günah keçisi hayrettin oldu. bitane 58 imiz var onuda harcamayalım akıllı olalaım köstek zamanı diil destek zamanı