Alıntı:
Ahwettt Nickli Üyeden Alıntı
Artık bundan sonra Sivasspor yönetiminin yapacağı büyüklük gösterip Sivasın evladı olan Hayrettini affetmesidir. Unutmayalımki Sivassporun Hayrettin üzerinde emeği olduğu gibi Hayrettininde Sivasspor üzerinde emeği vardır.Yönetimin ve taraftarın yapacağı tek şey büyüklük gösterip Sivasspora yıllarıın vermiş hayrettini affetmektir.
|
sivasspormu hayrettine yillarini verdi hayrettinmi sivasa yillarinini verdi hayrettini hayrettin yapan sivasspordu ben bi sivassporlu olarak,hayrettinin affedilmesinden yana deilim niye diyecekziniz,sivassporun yaninda hayrettinde kim oluyo ya kaptanlik bandini yere firlatiyo,zaten kaptan olacak kapasitede bi oyuncu deyil,kendini bilse sivasspor ona o kaptanlik görevini güzellik olsun diyerek yapmis,kaptanlik hayrettinin neyine onun oynadigi futbolu herkes oynar,ücüncü dördüncü sinif bi futbolcu,ilk önce futbolcu olsun ondan sonra kaptanlik bandini firlatsin,yönetime tavrini koysun hayrettin altin ne üstün ne senin sindide köseye sikisti özür diliyomus özür dilesen ne yazar bu saatten sonra geri vites atacagin isi yapma,ben bi sivassporlu olarak,hayrettini bu takimda görmek istemiyorum,bu kadar acik ve net,bu benim görüsüm saygilar,