Alıntı:
TEKOTORİTE58 Nickli Üyeden Alıntı
HİÇBİRİNİZİN YORUMUNA KATILMIYOM BİRKERE SİVASSPOR BURSAYI YENECEK HEMDE 3-0GİBİ NET BİR SKORLA BURSA KARDEŞMİŞ.NE KARDEŞİ SABAH AKŞAM DALGA GEÇİYORLAR BİZ SİVAS OLMAK BİZ SİVASA BENZEMEK.SİZDE HALA UYUYUN.BURSADAN İNTİKAMIMIZI ALMALIYIZ.ANADOLU FİLAN HİKAYE BURSAYA HAKEMLER YARDIM ETMESEYDİ RÜYASINDA ŞAMPİYON OLURDU.BİRKERE GS BİLE BUGÜN BURSAYI YENER
|
Biz sivasspor gıbı olmayacagız demecınden bır alay konusu hıssetmedım.soylenmek ıstenen bız sıvasspor gıbı takımın ıskeletını bozmayacagımız gıbı gereklı transferle altarnatıfı bol olan bı kadro kurarark yenı sezondada lıderlıge oynayacagız gıbı bısey anladım kı hıcde haksız bı demec degıl. yalan mı yanı ertugrul hoca keramet bende ben kımı alırsam yıldız olur demedı bulent hoca gıbı şovanıstlık yapmadan ayagı yere saglam basarak yıne guzel bı kadro kurdular. bız blıcayı hemen bedavaya sattık,ıskelet kadroyu bedavaya dagıttık,yerını dolduramadık,onlar ne yaptılar yıldızlarını buyuk baskılara ragmen satmadıkları gıbı takıma faydalı transferler yaparak altarbatıflerı arttırdılar,eksıklıklerı doldurdular. bunu dıle getırerek bızlem alaymı ettıler yanı. fıkrınıze katılmıyorum ve bursasporuda tebrık edıyorum hakettıler ve sampıyon oldular,bu sezonda ıddaalı oldukları kesın.
maça gelınecek olursa bursaya sempatı duysakda bu 90 dakıkada bursayı yenmek ıcın elımızden gelenı yapmalıyız macın sonunda gulen bız olmalıyız. ama bıze bunca zaman destek vermıs bursalı arkadaslarada hakettıklerı centılmenlıgı gostermelıyız dıye dusunuyorum ben.ıcımden bı hıs bu macı kazanacagımızı soyluyor .bursa ıyı takım ama bızde kendı evımızde hıc de hafıfe alınacak bı takım degılız bu sene