Cevap: Ferhat 2 hafta yok !
Faruk Bayar'ı gönderen yönetim, eminim şu an pişmanlık duyuyordur, çünkü Hayrettin'in yokluğunda o kanadı iyi idare edebilen süratli bir oyuncuydu, geçen sezon Galatasaray'a attığımız beraberlik golünün de mimarıydı. Faruk Bayar'ı geçen sezon bitiminden 3 hafta kadar sonra istanbul'da Ataköy'de bir Cuma namazı çıkışı gördüm, kendisini tebrik edip SivasSpor'da başarılarının devamını diledim ancak kendisi artık SivasSpor'un oyuncusu olmadığını söyledi, devre arasında tekrar kadromuza kattığımız ve ligin ikinci yarısında başarılı işler yaptığı için çok memnunken takımdan ayrıldığını duymak üzücüydü ve kendisine neden ayrıldığını sordum, Faruk ise "Ben ayrılmadım, onlar gönderdi abi" şeklinde bir cevap verdi. Gönderilme sebebi her nedir bilemiyorum, ancak efendi ve çalışkan bir oyuncuydu, eminim Trabzon Maçında Murat Sözgelmez yerine girebilmiş olsa, şu an belki 6-1 değil daha az bi farkla yenilmiş olacaktık, çünkü Murat Sözgelmez oyuna girene kadar oyun ortadaydı, Ferhat'ın sakatlanması ile Murat'ın oyuna girmesinden hemen sonra 8 dakika içinde 3 gol yiyip takım ve teknik kadro olarak havlu attık. Açıkçası yönetimden Faruk Bayar'ı neden gönderdiklerine dair bir açıklama beklemiyorum, çünkü maalesef bizim çok güvendiğimiz ve önemsediğimiz yönetimimiz taraftarına sahip çıkıp, ciddiye alıp, değer verip transfer çalışmaları konusunda hiçbir açıklama yapmamaktadır. Dün Adnan Polat'ı gördük, çıkıp tüm taraftarlarına takımın gidişatı hakkında kronolojik bilgi verdi, bizde de bunu yapmalılar, taraftar ile barışık bir yönetim olması bizi takım olarak daha ilerilere götürecektir.
|