Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ferhat 2 hafta yok !
Alt 16.09.2010, 13:04   #31
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 586 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ferhat 2 hafta yok !

Faruk Bayar'ı gönderen yönetim, eminim şu an pişmanlık duyuyordur, çünkü Hayrettin'in yokluğunda o kanadı iyi idare edebilen süratli bir oyuncuydu, geçen sezon Galatasaray'a attığımız beraberlik golünün de mimarıydı. Faruk Bayar'ı geçen sezon bitiminden 3 hafta kadar sonra istanbul'da Ataköy'de bir Cuma namazı çıkışı gördüm, kendisini tebrik edip SivasSpor'da başarılarının devamını diledim ancak kendisi artık SivasSpor'un oyuncusu olmadığını söyledi, devre arasında tekrar kadromuza kattığımız ve ligin ikinci yarısında başarılı işler yaptığı için çok memnunken takımdan ayrıldığını duymak üzücüydü ve kendisine neden ayrıldığını sordum, Faruk ise "Ben ayrılmadım, onlar gönderdi abi" şeklinde bir cevap verdi. Gönderilme sebebi her nedir bilemiyorum, ancak efendi ve çalışkan bir oyuncuydu, eminim Trabzon Maçında Murat Sözgelmez yerine girebilmiş olsa, şu an belki 6-1 değil daha az bi farkla yenilmiş olacaktık, çünkü Murat Sözgelmez oyuna girene kadar oyun ortadaydı, Ferhat'ın sakatlanması ile Murat'ın oyuna girmesinden hemen sonra 8 dakika içinde 3 gol yiyip takım ve teknik kadro olarak havlu attık. Açıkçası yönetimden Faruk Bayar'ı neden gönderdiklerine dair bir açıklama beklemiyorum, çünkü maalesef bizim çok güvendiğimiz ve önemsediğimiz yönetimimiz taraftarına sahip çıkıp, ciddiye alıp, değer verip transfer çalışmaları konusunda hiçbir açıklama yapmamaktadır. Dün Adnan Polat'ı gördük, çıkıp tüm taraftarlarına takımın gidişatı hakkında kronolojik bilgi verdi, bizde de bunu yapmalılar, taraftar ile barışık bir yönetim olması bizi takım olarak daha ilerilere götürecektir.
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.09.2010, 20:19   #32
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Faruk Bayar'ı gönderen yönetim, eminim şu an pişmanlık duyuyordur, çünkü Hayrettin'in yokluğunda o kanadı iyi idare edebilen süratli bir oyuncuydu, geçen sezon Galatasaray'a attığımız beraberlik golünün de mimarıydı. Faruk Bayar'ı geçen sezon bitiminden 3 hafta kadar sonra istanbul'da Ataköy'de bir Cuma namazı çıkışı gördüm, kendisini tebrik edip SivasSpor'da başarılarının devamını diledim ancak kendisi artık SivasSpor'un oyuncusu olmadığını söyledi, devre arasında tekrar kadromuza kattığımız ve ligin ikinci yarısında başarılı işler yaptığı için çok memnunken takımdan ayrıldığını duymak üzücüydü ve kendisine neden ayrıldığını sordum, Faruk ise "Ben ayrılmadım, onlar gönderdi abi" şeklinde bir cevap verdi. Gönderilme sebebi her nedir bilemiyorum, ancak efendi ve çalışkan bir oyuncuydu, eminim Trabzon Maçında Murat Sözgelmez yerine girebilmiş olsa, şu an belki 6-1 değil daha az bi farkla yenilmiş olacaktık, çünkü Murat Sözgelmez oyuna girene kadar oyun ortadaydı, Ferhat'ın sakatlanması ile Murat'ın oyuna girmesinden hemen sonra 8 dakika içinde 3 gol yiyip takım ve teknik kadro olarak havlu attık. Açıkçası yönetimden Faruk Bayar'ı neden gönderdiklerine dair bir açıklama beklemiyorum, çünkü maalesef bizim çok güvendiğimiz ve önemsediğimiz yönetimimiz taraftarına sahip çıkıp, ciddiye alıp, değer verip transfer çalışmaları konusunda hiçbir açıklama yapmamaktadır. Dün Adnan Polat'ı gördük, çıkıp tüm taraftarlarına takımın gidişatı hakkında kronolojik bilgi verdi, bizde de bunu yapmalılar, taraftar ile barışık bir yönetim olması bizi takım olarak daha ilerilere götürecektir.
Sen doğru Faruk u gördüğünden eminmisin arkadaşım.hani şu sarı uzun saçlı olan,sol kanatta oynayanhani sol taraftan orta yapmasını bilemeyen,adam geçmekten acizsürekli topları ezen Faruk dan mı bahsediyorsun
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.09.2010, 22:22   #33
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 586 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen doğru Faruk u gördüğünden eminmisin arkadaşım.hani şu sarı uzun saçlı olan,sol kanatta oynayanhani sol taraftan orta yapmasını bilemeyen,adam geçmekten acizsürekli topları ezen Faruk dan mı bahsediyorsun
Arkadasim, Faruk Bayar mukemmel bir oyuncu degildi, ancak Hayrettin'in yoklugunda sol kanadi eldeki mevcut oyunculardan daha iyi idare edebilecek kapasitesi vardi, bunu da gecen sezon ki Galatasaray macinda sakatlanan Hayrettin'in yerine girerek ispatladi. Faruk Bayar sadece sol bek degil ayni zamanda sol kanatta hucum ve bindirme ozelligi olan bir oyuncuydu, nitekim Galatasaray'a Mehmet Yildiz'in son dakika'da attigi golun hazirlayicisi da uzaktan cektigi guzel sutla kaleciyi sendeleten Faruk Bayar'di.
Murat Sozgelmez, stoper ozellikli bir defans oyuncusu, baska sol bek alternatifimiz olmadigi icin Trabzon macinda asil gorev yeri olmadigi halde sol bek gorevi verildi ve maalesef Yattara'ya bos ve uzun bir koridor hediye etti. Aslinda bu onun sucu degil, onu asil gorev yeri disinda oynamaya mecbur eden Teknik heyet ve gonderilen Faruk'un yerine alternatif bir sol bek transfer etmeyen yonetimindir. Iddia ediyorum sakatlanan 2 sol bek oyuncumuzun alternatifi bir baska sol bek oyuncumuz kadroda olsaydi Trabzon'da bu kadar fark yemezdik.
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.09.2010, 23:56   #34
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

HAYRETTİN NE DURUMDA BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN YAZSIN
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2010, 00:35   #35
YİGİDOKENTLİ
Tecrübeli Yiğido

193 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 YİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDI

Bu ferhat harika cocuk bende her yerde oynama özeline sahip sol tarafta variyla yokuyla şavaşdi inşallah bir an önce iyleşir hayretin iyleşmiş buna sevindim hayretinle sol taraf için ligde güzel iş yaparlar forma kaptikca.
YİGİDOKENTLİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2010, 08:00   #36
Sivas_SporLu58
Acemi Yiğido

Sivas_SporLu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 52 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sivas_SporLu58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ligde Kalmak İçin Gönderin Bu adamı Gitmiyosa Üstede Para Verin Sivasspor Paf Takımın Şampiyon Oldugu Sezon Sol Bekte Ziya Diye bi futbolcu vardı Yıldızeli Dogumlu Mevkii Sol Bek Ziya Bu Ferhatın Oynadıgı Topu Sakat Sakat Oynar Hayrettinden Bile iyi Diyebilirim İzleyenler Olmustur Yönetim Neden Getirmiyo Acaba Suc Ferhatta Diğilki abi futbolcu yerine koyup lisans cıkarnda
Sivas_SporLu58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2010, 08:16   #37
halilim5858
Yiğido

halilim5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

119 Mesajına 285 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 halilim5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKhalilim5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Yensende Yenilsende
Sevindirip Üzsende
Gönlümüz Hep Seninle
Sampiyonum Sivassporum
halilim5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2010, 08:45   #38
:cool:
Yiğido

:cool: - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 586 :cool: FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Fazla kayıp sayılmaz.Geçen haftaki maçın şanslılarındandı.Golleri görmedi en azından.
Hayrettin hadi artık,yeter.
:cool: isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ferhat