Cevap: Maçı değerlendirelim...
Yazılanların hepsini okudum..Hepsine tamam..Ama birşey hariç..BAŞKAN İSTİFA..Ben buna katılmıyorum arkadaşlar.Bu adam ki Mecnun ODYAKMAZ bu takımdan elini çekerse vallahi bu kulübün KAPISINA KİLİT VURULUR.Kimse bu takıma sahip çıkmaazzzz..Size soruyorum,varmı öyle bi delikanlı Sivas'tan çıkıpta ''ben adayım arkadaş herşeyiyle'' diyebilecek bi Sivasspor aşığı ...OLMADIĞINI VE OLMAYACAĞINI BURDA BU YORUMLARI YAPAN HERKES BİLİYOR..YOK İŞTE YAA..YOOOKKKKKKK..!!!!!!!!!!!
Peki yapılacak olan nedir..? Mecnun başkanın en kısa zamanda şapkasını önüne koyup Rıza hocayla bir araya gelip KÖKLÜ Bİ REVİZYONA GİRMESİ ŞART.
Vitrin eskidi değişecek abi..Hiç bir futbolcu SİVASSPOR'dan büyük değildir.Herkes gidebilir.Gitmeside şart gibi gözüküyor.AKIN,SEDAT,S.YEŞİLKA YA,ERMAN,KEİTA,ZİTA,KADİR VE HATTA CEYHUN VE MEHMET YILDIZ gidebilir.Hiç bi taraftar bu futbolcuların be seneki performabslarından memnun değil..Çünkü herşey ortada.Bunların yerlerine -ki Mecnun Odyakmaz'da olaya el koyarak-kaliteli,iyi ve hatta çok çok iyi futbolcular alacakki bu iş çözümlensin..Yoksa gidiyoruz arkadaşlar bir alt lige.
|