Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim...
Alt 08.11.2010, 08:34   #111
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim...

bizimkisi kendin söyle kendin işit hesabı..
ne yönetimin ne topçuların buı yazılanları okuduğu birşeyler çıkardığı yok. boş işler
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 08:35   #112
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 877 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

SİVASTA YAŞAYAN BÜTÜN SİVASLILARA BİR UYARIDIR BU
sevgili sivaslı kardeşleriim. SİVASSPORUN VE SİVASIN bütün dünyada tanınmasının uefada adının geçmesinin tek nedeni sivassporunsüper ligde olmasıdır. esnafların daha çok para kazanmasının otellerin daha çok insan ağırlamasının yerli turizmin daha çok artmasının nedeni sivassporun süper ligde olmasıdır. hiç kimse bunu inkar edemez.
sivasspor süper ligden düşerse amatör kümeye kadar gider. hiç kimsede sahip çıkmaz geçmişte örnekleri oldu. sivaslının tek kusuru ve önemli kusuru kendinden başkasını düşünmemesidir. sanayi ve ticaret odası var. sivası paylaşmışlar. devasa yapılar yapıyorlar ve daha çok kazanmak için birbirlerini yiyorlar. çok zengin sivaslılar var sivas dışında yaşayan ben göçtüm artık sivastan banane diyorlar. ruhsuz kayıtsız bir sivaslı topluluğu var.
bütün bunlar olurken sivasspora tam bize uygun ruhsuz umursamayan yenilmelerine rağmen gülerek maç sonu eğlenmeye giden futbolcularımız var.
ve yönetim başkanlığına mecnun başkanı getirip ondan nemalanan o insanları her zaman yalnız bırakan yönetim kurulu üyeleri var.
sivas tarımda sanayide devlet kuruluşlarında tam bir çöküntüye uğramışken şimdide futbolda çok kötü bir darbe almak üzere.sorumlularımı sorumlu çok. başta bülent uygun. şampiyonluğa oynayan takımı bozarak ilk dinamiti o koydu çöküş başladı.sonra transfer yanlışları.futbolculara çok fazla iyi niyet gösterdik. yönetim kurulundaki zatı muhteremler futbolun f sinden anlamayan sadece cırtlak açıklamalar yapan kişilerden kuruldu. mecnun başkandan başka elini taşın altına koyan olmadı.7 maçta 7 beraberlik alan bir hoca ile anlaşma yapılarak takımın bitirilmesi için çaba sarfedildi. muhsin ertuğral gibi bir hocayı sırf futbolcular istemiyor diye üç kuruşa harcadık. futbolcuyu galip ilan ettik. tamamen bilinçsizce iş olsun diye kuküp yönetildi. futbolcunun arkadasında durduk hocanın değil. ve sivaslıyım diyenler sivasspor için hiç bir şey yapmayanlar acaba onların hiçmi suçu yok. kefenin cebi yok öldüğünüzde adınızın yaşaması ve bütün sivaslıların sizlere rahmet okuması hiçmi önemli değil eyyy zengin sivaslılar. bakınız kayseri stadının adına kadir has stadı. bari o insanın yarısı kadar olmaya çalışınız.
sözün özü şu abdullah avcı devre arasında sivassporu fazla rencide etmeyin sizde sakatlanmayın demseydi durum 9-10 olurdu.
şimdi harcanma sirası rıza hocada futbolcular bu değerli futbol adamını harcayacak bu futbolcu müsvetteleri. sakın ha yönetim sakın bunu yapmayın. rıza hocayı harcatmayın. gönderin futbolcuyu hocaya sahip çıkın. kimsenin sivasspordan üstün olamayacağını ispatlaYIN HERKESE. buna ihtiyacımız var. gerekirse ceza verin süründürün futbolcuları ama sivasporu ve sivası harcatmayın. onur her şeyin üstündedir.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı hiko58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.11.2010, 08:38   #113
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

maça gelen taraftarların heyecanla beklediği bir maçtı İBB maçı, maçın ilk düdüğü ile bir önceki haftada oynanan BJK maçının ikinci yarsındaki Sivas sporu seyredecek olmanın heyecanı ile pür dikkat maça odaklanmıştı, ama oyun başlar başlamaz fazla değil bir kaç pas ile ceza alanımıza girdiler, sonra ilk psoizyonlarını buldular ondan sonra biz orta alanı geçmeden top kaybı ile defansın hatası sonrasında ilk gol, dakika 3.sonra stadda bir sessizlik, sanki ölü toprağı atılmış herkesin üzerine, ilk golden sonra takım dirilir dedik, peşindne yine aynı hatalar ve aynı oyunccu hataları ile 2.golü yedik, peşinden 3, peşinden 4.goller geldi.dakika daha 30 iken maç bitmişti sanki,sanki 4-0 önce olan İBB değil de Sivasmış gibi bizim oyuncular başıboş dolaştılar sahada, İBB 4-0 yenikmiş gibi sürekli atağa çıktı, eğer becerikli olsalardı sanırım maç rahat bir 8-0 biterdi.Şimdi sormazlar mı bu oyunculara neden yenidliniz, ya da yenildiniz de neden mücadele etmediniz?genç Ziya dışında canını dişine takan kimse oynamadı neden?takımını 90 dakika savunan taraftar gurubu bile 30.dakikadan sonra sustu, onlar da şok olmuştu, nasıl olmasınlarki?tezahüratı gerektirecek bir canlanma yoktu sahadaki ruhsuz oynayan oyuncularımızda.yazık oldu, gerçekten maça büyük bir heyecanla gelmişken bu heyecan hayal kırıklığı ile üzüntüye ve hayalperestliğe dönüşmüşken ne yapacağımızı bilmeden stadı boşalmanın vermiş olduğu stresi herkes yaşadı.burada şunu önemle söylemek istiyorum;oyuncular çok kötüydü, bunu herkes gördü, ama tasvip edilmeyecek bir şey vardı, bazı kişilerin oyunculara ana avrat küfür etmeleri,zaten staddan çıt çıkmıyordu, seyircinin her tepkisini futbolcuların tümü işitiyordu, birde bunların anasına avratına küfür edilmesi bir insan olarak naçizane beni çok utandırdı.50-60 yaşındaki bir adam sürekli 90 dakika hakeme, rakip oyunculardan tum ve i.akına, bizim oyunculardan akın, sedat ve diğer bazı oyunculara ağıza alınmayacak laflar etmesinden utandım.bu mu insan onuru?biz taraftar olarak büyüklüğümüz gösterdik, rakipi alkışladık.ama içimizde taraftar olmayanlar ağızlarına almayı çok sevdikleri belden aşağı şeyleri sürekli oyunculara söylediler, bundan utanmadılar mı diyecem ama yok.oyuncular kötü oynayabilir yenilebilirler de ama onların etik değerlerine (analarına, karılarına, çocuklarına ve diğer değerleirne) hakaret etme hakkını hiç kimse vermez,empati kuralım ve ona göre değerlendirelim bu konuyu.takım yenikken bile destek sağlasak ne kaybederdik, bursa mancestırdan 3 gol yedi ama taraftar bursa lehine tezahüratlarına devam etti.süper ligde süper olamanın ya da taraftar olmanın en önemli ilkesi sanırım iyi ve kötü günde heryerde takımına sahip çıkmaktır.benim bu yorumumu farklı algılayanlar olabilir ama ben objektif olarak gördüklerimi değerlendirdim, bir insan olarak da görmek istemediklerimi dile getirdim, kimseyi eleştirmedim. bunun bilinmesi öenmli bir husustur....
Alt 08.11.2010, 09:05   #114
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1627 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

7 puanda takıldık kaldık bi türlü ilerleyemiyoruz.

Gol atamıyorsak takım halinde defans yapın da bari birer puan alalım.

Gol yemediğimiz maç yok iki topları direkte patlamasaydı 6 yı da görecektik.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 09:30   #115
eyupkocak
Tecrübeli Yiğido

eyupkocak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

225 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 eyupkocak FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Idee Cevap: Maçı değerlendirelim...

Alıntı:
yigidoss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçın en kötüsü kimdi? A-dan Y'ye bütün takım. Yönetim

Maçın en iyisi kimdi? "Z"iya

Maçta göze çarpanlar? Oyuncular hangi takıa kapak atabiliriz diye düşünüyor.

Ne gibi eksiklerimiz var? Deve misali

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? Biz ölmüşüz de ağlayanımız yok
başkan ne yapsın ki istifa etsin diyon sonuçta o oynamıyor topu
Alt 08.11.2010, 10:51   #116
Alişan
Tecrübeli Yiğido

Alişan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 Alişan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Donmuş bir şekilde izlediğimi düşündüğüm bir maçı kesinlikle değerlendirmeyi düşünmüyorum çünkü ortada değerlendirecek hiç bir şey yoktu zaten sivassporda sahada yoktu o yüzden hayatımın en kötü pazarını bana yaşattılar.
Alişan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Alişan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.11.2010, 11:13   #117
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

MAÇIDEGERLENDİRECEK BİŞEY YOK,HEPSİ REZİL KEPAZE ,İYİYOK,BUTAKIMDA KİM GİDECEKSE GİTSİN,ZİYA.SUAREZ,DİALLO,GECE N YIL BİZİ LİGDE TUTAN AGBETU,HARİÇ HEPSİDE GİTSİN İSTERİM YÖNETİMDEKİ KÜÇÜK KAFALI UFUKSUZ ADAMLARDA GİTMELİ.NEYÖNETİMDE,NE FUTBOLCULARDA NE RUH NEDE UTANMA DUYGUSU KALMIŞ YETER YA , ÜZÜNTÜDEN KANSER OLDUM 40 GÜNDÜR HASTANE HASTANE DOLAŞIYORUM.SUÇUMUZ SİVASSPORU ÖLÜMÜNE SEVMEKMİ?.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 12:52   #118
efsane5858
Yiğido

efsane5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 112 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 631 efsane5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu maci sanki lig bitmis yerimiz belliymis havasinda oynadik resmen ibb yi izledi oyuncularimiz bi istikrar var ama kotu istikrar bu nasil duzelir devre arasi iyi oyuncularla duzelir tabii yonetim tasin altina elini koyup iyi oyuncular almali buda zor devre arasi iyi oyuncu bulmak mesele varsa bile sivasa getirmekde bi mesele allah sonumuzu hayretsin
Sende benim hasretimsin...
efsane5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 13:55   #119
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 590 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçın en kötüsü kimdi? Yenilmek için sahaya çıkmış bir SivasSpor karşısında 10 gol atamayan İBB

Maçın en iyisi kimdi? Bilerek oynamayan oyuncuları ayıklamaya çalışan Rıza Çalımbay

Maçta göze çarpanlar? Eskisi gibi küfretmek yerine rakip takımı alkışlayan SivasSpor taraftarı

Ne gibi eksiklerimiz var? Toplu değişiklik yapabilecek cesur bir yönetim

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? Bu maç yakında şike iddialarına konu olur ve araştırılır
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı SIVAS58FOREVER'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.11.2010, 15:21   #120
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Fikret Ünsal hakem dostlari ile dünkü macin kasetini acaba bir kural hatasi bulabilirmiyiz diye izliyordur herhalde
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı