Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Eleştiri başka küstahlık başka!
Alt 24.12.2010, 00:06   #11
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1465 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Eleştiri başka küstahlık başka!

Çok şanssız bir yazı... Eleştrilere açık olmamız gerekiyor. Forum etik kurallarına saygılı olmak ilkelerimizdendir. Her zaman diyorum eleştiri yaparken dikkat edelim. Bu yazı gerçekten hoş olmadı. Ortam bir hiç yüzünden gerilecek. Ne gerek vardı buna şimdi...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.12.2010, 00:07   #12
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Yazarı yazar yapan hakkındaki yorumlardır...

ABDULAH YİĞİT taraftarın altına otobüs çekip sonra onların yüzüne vuruyorsan KARA GÜN DOSTUSUN..

Sadece sen değilsin köşe yazarı Senın gıbı bınlerce olanı var. Daha agır eleştırı alıyorlar ama hiç biri kalkıpta senın yaptıgını yapmıyor.Takımına yada milletine yaptıgı işleri BÜYÜKLENEREK ANLATMIYOR.

Eğer sivasspora hizmetın varsa ALLAH RAZI OLSUN. ama yaptıgın işleri kalkıp bugun suratımıza vuruyorsun sanada yazıklar olsun..

ELEŞTİRİLİYORSUN bunu sana yapılan yorumcuya laf ederek degılde ben ne yaptımda bu yorumları akkettım dıe once bı kendıne sor..sonra bızlere Laf söyle
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Divriği58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.12.2010, 00:09   #13
burakkova
Usta Yiğido

burakkova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

308 Mesajına 555 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 burakkova BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

hiç hoş olmamış.. talihsiz bir yazı.. ağır ifadeler var.. bu konu çok uzar.. bence yöneticiler bu konuyu kilitlesin, daha fazla uzamasın.. seviye düşmüş..
burakkova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.12.2010, 00:20   #14
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 879 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

abdullah beyin yazilarini buyuk bir istahla okuyorum
ve ogun ki yazisinin altina gereksiz ve sacma yorumlar yapanlarada ayrica kizdimm cunki bu adamdan baskasi sivassporun en gercek analizi ve en duzgun yorumunu yapmiyor(.eraydin abide var )ayrica abdullah abi eger ki okursa bu yorumumu lutfen kafaya takmasin onlar sadece bu dunyada yasayan varliklar sakin biz yigidolara kizma senin gibi birinin cok yorumlarina ihtiyacimiz var \
ayrica senin yaptiklarina sivasspor icin nankor olamayiz saygi ve slmlarimla usta kalem usta yorumcu ABDULLAH YIGIT
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.12.2010, 00:28   #15
larinks20
Acemi Yiğido

larinks20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 larinks20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
burakkova Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hiç hoş olmamış.. talihsiz bir yazı.. ağır ifadeler var.. bu konu çok uzar.. bence yöneticiler bu konuyu kilitlesin, daha fazla uzamasın.. seviye düşmüş..
Bir yazar ne yazdığını gayet iyi bilir.Bilinçli şekilde yazar.
Ayrıca bu yazının kesinlikle kilitlenmesine karşıyım,aksi takdirde taraftara kilit vurmuş olursunuz.
larinks20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı larinks20'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.12.2010, 00:32   #16
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

3 günlük dünya sonumuz ya cennet yada cehennem,birbirimizi taslamanin ne anlami varki kardesce yasamak var iken
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.12.2010, 00:44   #17
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abdullah Yigit'in boyle bir yazi yazabilecek kadar kaba birisi olduguna inanmiyorum. Cunku benim tanidigim Abdullah Yigit beyfendi birisidir,
kuş beyinli, ukala, sen kaç kurusluk adamsın, ucuz ve basit oldugun belli, küstah ve benzeri ifadeleri kullanmasını şiddetle kınıyorum.
Kimin kaç kuruşu var orası belli olmaz, bir önceki yazına hiçbir yorum yapmamıştım, ama bu son yazın sanırım aslında ne kadar zavallı olduğunu gösteriyor. Bi TV programına çıkıp iki laf etmeyle kendini ne sanıyorsun, koskoca Sivas Spor'un hakkını savunan bir tek sen misin?
Altına otobüs çektiğim, deplasmanda mac bileti ayarladigim diye boburlendigin otobüsün parasını, biletlerin parasını sen mü verdin de şimdi kalkmış insanlara hakaret içeren sözlerle artistlik yapıyorsun?
Her yazar, yazdıklarından ötürü elestirilecegini bilir, sen bunu bilmiyorsan demek ki yazar degilsin. Sen insanları kuruslariyla değerlendireceğine git biraz terbiye öğren, onbinlerce insan sırf Sivas Spor hayrına seni dinlemek ve okumak zorunda kalıyor, bu taraftar olmasa seni kimse dinlemez de okumaz da.
Sen bu şehirdeki insanlardan nefret ediyorsan derhal terket bu sehri.
Seni efendi bilirdik ama burnun kalkmış, insanları maddiyatla siniflandiracaksan emin ol seni kuruslariyla satın alacak insan dolu bu sitede.
Bu sitede binlerce insan yazışmaları esnasında birbirlerini eleştiriyor, birbirine kızıyor ama hiç birisi senin gibi ağır hakaretlerde bulunmuyor.
Yasından basından utan, yazdıkların için de derhal tüm Sivas ve Sivas Spor camiasından özür dile. Yok özür dilemem benim kuruslarim cok diyorsan dok ortaya kuruşlarını bakalım kaç kurusluk adammissin. Senin tv de bu taraftar izlemese, Gazete'ni okumasa nereden alacaksın kuruşları? Boykot edilirsen görürsün binlerce insanın okuduğu bir yerde hakaret dolu sözler yazmayı.
Vallahi hocam sözlerinin tamamına katılıyorum. Ayrıca ben yazısına yaptığım yorumda hakemleri eleştirelim ama birazda, yönetimide eleştirmesini istemiştim. Bu yazısında beni de kasteddiyse, kuş beyinli, ukala, sen kaç kurusluk adamsın,köpek gibi sözleride ona aynen iade ettiğimi burdan bildiriyorum. Herkes haddini bilecek takip ettiğim kadarıyla kimse bu yazara , bu şekilde terbiyesizce sözlerle eleştirdiğinide görmedim.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda fatih585858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.12.2010, 00:46   #18
Yigido DogaN
Yiğido

Yigido DogaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 Yigido DogaN FAZLA SÖZE GEREK YOKYigido DogaN FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
armutaklı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HELAL OLSUN GARDAŞ NE GÜZEL SÖYLEMIŞSIN
eyvallah...
ayrıca ben bir ilavede bulunayım
yarın bırgun maçlarda abdulllah yıgıte yuhh ceken taraftar gurubu gorursek şaşırmayalım
çok kotu olduuu
abdullah abiii
bu yazıyı bıan once duzelt ..
lütfen abii acaip bır gergınlık olusacak
işte bu gıbı hezeyanları sizin gibi sinirlerine hakım olamayan yazar lar yaratıyoo
abii neger vardı bu yazıya şimdiii
offfff offffff... futbolcu ishal olup karnı egrır sucu taraftar
transfer yapmak lazım yapamazlar suclu taraftar
iki yıldır kumede kalma mucadeleesı yapılır suclu taraftar bu ne yau..
taraftarın gulmeye hıcmı hakkı yok..BENCE BU YAZIYI YADA KONUYU KAPATIN..LAKIN MECNUN BAKANA YONETIME INTIKAL ETMESIN
SONRASI ABDULLAH YIGIT DE FELAKET PUAN KAYBEDER YONETIMIMIZ BAZINDA
Yigido DogaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Yigido DogaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.12.2010, 00:48   #19
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Yorum yapanlardan biride bendım.

" Abdullah yiğit'in yazılarını sevmedıgımı ve kendısının köşe yazarı olamyacagını yazmıştım". Bu benım kendı görüşüm. Sen bır yazarsın bende yorumcu yazını begenmedıgımı söyledıysem bu şekıldemı cevap vermen gerekırdi abdullah bey
Bu Konuda Divriği58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.12.2010, 00:49   #20
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Bir kez daha yazıyorum... Senın yazmış oldugun yazıları begenmıyorum arada begendıklerımde oluyordu ama artık hiç bırını begenmıyorumm şimdi ne yapacaksın PİRE İÇİN YORGAN MI YAKACAKSIN?
Bu Konuda Divriği58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
başka, eleştiri, küstahlık