Cevap: Eleştiri başka küstahlık başka!
Sayın Abdullah Yiğit'in yazılarını genelde takip eder ve beğenirim,Dünkü yazısını'da okudum ve beğendim, İçinde birkaç harf ve imla hatası varsa millet buradan birşey kapıp yazının tamamını unutup sadece o kısma göre yorum yapmaları acizlikten başka birşey değil,Ve hatta fotoya göre yorum yazıp dalga geçenler bile vardı.Birisi bir eleştiri yapıyorsa başka birisi o yoruma göre yorum yapıyor yazıyı okuma gereği bile duymuyor.Yıllarını bu işe vermiş,Sivasspor için elinden geleni yapmaya ve yazmaya çalışan birisine bu şekilde ağır sözler söylenmesi terbiyesizlikten başka birşey değildir.Belki çoğunun yaşı küçük genç ve olgun yaştalar fakat bu kadarda ağır yazmalarını gerektirmez.
Hata yapmak insan oğlunun fıtratında vardır,Hata yapmıyorum yapmam diyenler yalan söylüyor,Bizler hatayı kapatacağımız yerde onu dahada genişletip açmaya çalışıyoruz,Kocaman bir ağaçtaki iyi meyveleri görmüyor bir tane çürük olanı görüyoruz ve ondan dolayı o ağacı kesmeye yoketmeye çalışıyoruz,Buda bizim acizliğimizi gösteriyor.
Abdullah Yiğit kendisi ile dalga geçenlere veya geçmeye çalışanlara ağır ve güzel bi cevap vermiş helal olsun.
|