Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Sivasspor - Trabzonspor maç sonucu ne olur?
SİVASSPOR Kazanır 114 82,01%
Berabere Biter 16 11,51%
Trabzonspor Kazanır 9 6,47%
Katılımcı sayısı: 139. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml
Alt 10.02.2011, 22:52   #371
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 919 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml

Alıntı:
sinan-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
selçuk inandan iyi kalitesi
Bence Selçuk biraz daha teknik bir oyuncu. Rada biraz kilolu şimdilik. İlerleyen haftalarda daha iyi olur belki.

Ama böyle mücadeleyi tek tek futbolcuları karşılaştırarak yapmak mümkün değildir.

Bu arada ben Trabzonlu arkadaşa teşekkür ederim. Bakın demekki böyle gelip futbol hakkında, maç hakkında konuşulunca gayet güzel bir ortam oluyormuş.

Bir diğer meseleye gelince herşeye rağmen ben Trabzonspor'un çok güçlü bir takım olduğunu düşünüyorum.

Kaleci Onur'un oynamaması durumunda beklentim artabilir. Ayrıca umarım Ceyhun Gülselam stoper olarak forma giymez.

Bir diğer konu da Burak Yılmaz'ın 90 dakika sahada kalmasını isterim. Burak bence Trabzonu bir kişi eksik oynatacaktır. Umut Bulut ise tam tersine gol atamasa da bence çok hareketli. Birkaç kez geldiğinde izlediğimizde defansımızı baya rahatsız etmişti.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tavatir'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.02.2011, 22:57   #372
sivasdergi
Yiğido

107 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 sivasdergi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar bence de umarım güzel bir maç olur. Kazanmamız bizi baya rahatlatır. Kazanmamız halinde bundan sonra daha rahat bir fikstürümüz olacağını düşünüyorum.

Ayrıca rakip kim olursa olsun saygı göstermek gerekir. Yukarıda bir arkadaşımızın dediği gibi futbola başka anlamlar yüklememek lazım. Zaten ülke olarak her konuda bölünüyoruz , her şeyde tartışıyoruz. Bari futbolu birleştirme aracı olarak görelim.

Birkaç arkadaş yukarıda bence hoş olmayan tanımlamalar kullanmışlar. Bence bize yakışan doğrusunu yapmaktır. Yanlış yapanları da uyarmaktır. Bilinçli olursak çok şeylerin üstesinden geliriz.
sivasdergi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda sivasdergi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.02.2011, 23:16   #373
ölümüne61
Acemi Yiğido

ölümüne61 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 ölümüne61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maç hakkında acizane takımımla ilgili yazı yazmak istiyorum. Bu yazıda kimseyi kırmak amacım yok.Provake etmek gibi bir durum söz konusu bile değil. Sadece saf ve halis duygularla yazıyorum.

Kaleci konusunda Onur un bilindiği gibi bir sakatlığı var. Eğer Onur maç saatine kadar yetişemezse Tolga oynayacaktır büyük ihtimalle. Eğer öyle olursa sıkıntı çekeceğimiz aşikar. Tolga kalede güven vermiyor. Oynarsa bizim için zor bir maç sizin için kolay bir maç olabilir. Kaleci deyip geçmeyin çok önemli Onur un kalede olması takıma ayrı bir motivasyon oluyor.

Sağbek konusunda Serkan oynayacaktır , Serkan a güveniyoruz ama Grosicki gerçekten çok kaliteli bir oyuncu. Serkan a o bölgede gerçekten sıkıntı çıkarabilir. Serkan ın herzamankinden daha motive olması lazım.

Stoperde Glowacki ve Mustafa oynayacaktır.

Glowacki Polonya Milli Takımının Norveç i 1-0 yendiği maçta 90 dakika oynadı. İzleyenler hatasıza yakın oynadı diyor ben bilmiyorum ama defansta güven veriyor. Mustafa da A2 Milli Takımında 90 dakika oynadı. İkisine de güveniyorum ben Mustafa yüreğiyle Glowaki tecrübesiyle oynuyor. İlk defa oynayacaklar uyumu soru işaret

SolBek konusunda çok karnımız ağrıdı Cale sakat. Onun yerine Ferhat Milli Takımda oynadı Şenol Hoca bu maçta da onu düşünebilir ama ben olsam Piotr Brozek i oynatırdım artık takıma katılması lazım. O bölgede sıkıntı yaşayacağımız bariz.

Sağbekte Burak oynayacaktır. Yattara da olabilir ama Şenol Hoca Burak ı oynatacaktır.

Orta alanda Selçuk ve Colman ı bekliyorum. Selçuk takımın belkemiği olmazsa olmaz ona çok güveniyoruz.

Solda Engin oynayabilir yetenekli ama çok hırçın olduğu için sorun çıkarabilir.

İlerde Jaja oynar. Yanında Umut ya da Pawel den birisi olabilir.

Ben olsam Pawel le başlardım ama Umut ta bizim için çok önemli bir oyuncu.

*
*
*
Maçı genel olarak yorumlarsam Sivassporla dişe diş bir maç oynayacağız. Yeteneklerimizi sahaya yansıtırsak kazanmaya yakın taraf olarak görüyorum bizi.

Ama yetenekle olmuyor Sivasspor çok mücadeleci takım olduğu için maça mücadelesiyle başlarsa büyük artıyla başlar.

Temennim güzel ve dostça bir maç olasıdır. İnşallah olaysız ve Anadolunun kazandığı bir maç olur.
ölümüne61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ölümüne61'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.02.2011, 23:39   #374
SivasZara585858
Acemi Yiğido

SivasZara585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 539 SivasZara585858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ölümüne61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maç hakkında acizane takımımla ilgili yazı yazmak istiyorum. Bu yazıda kimseyi kırmak amacım yok.Provake etmek gibi bir durum söz konusu bile değil. Sadece saf ve halis duygularla yazıyorum.

Kaleci konusunda Onur un bilindiği gibi bir sakatlığı var. Eğer Onur maç saatine kadar yetişemezse Tolga oynayacaktır büyük ihtimalle. Eğer öyle olursa sıkıntı çekeceğimiz aşikar. Tolga kalede güven vermiyor. Oynarsa bizim için zor bir maç sizin için kolay bir maç olabilir. Kaleci deyip geçmeyin çok önemli Onur un kalede olması takıma ayrı bir motivasyon oluyor.

Sağbek konusunda Serkan oynayacaktır , Serkan a güveniyoruz ama Grosicki gerçekten çok kaliteli bir oyuncu. Serkan a o bölgede gerçekten sıkıntı çıkarabilir. Serkan ın herzamankinden daha motive olması lazım.

Stoperde Glowacki ve Mustafa oynayacaktır.

Glowacki Polonya Milli Takımının Norveç i 1-0 yendiği maçta 90 dakika oynadı. İzleyenler hatasıza yakın oynadı diyor ben bilmiyorum ama defansta güven veriyor. Mustafa da A2 Milli Takımında 90 dakika oynadı. İkisine de güveniyorum ben Mustafa yüreğiyle Glowaki tecrübesiyle oynuyor. İlk defa oynayacaklar uyumu soru işaret

SolBek konusunda çok karnımız ağrıdı Cale sakat. Onun yerine Ferhat Milli Takımda oynadı Şenol Hoca bu maçta da onu düşünebilir ama ben olsam Piotr Brozek i oynatırdım artık takıma katılması lazım. O bölgede sıkıntı yaşayacağımız bariz.

Sağbekte Burak oynayacaktır. Yattara da olabilir ama Şenol Hoca Burak ı oynatacaktır.

Orta alanda Selçuk ve Colman ı bekliyorum. Selçuk takımın belkemiği olmazsa olmaz ona çok güveniyoruz.

Solda Engin oynayabilir yetenekli ama çok hırçın olduğu için sorun çıkarabilir.

İlerde Jaja oynar. Yanında Umut ya da Pawel den birisi olabilir.

Ben olsam Pawel le başlardım ama Umut ta bizim için çok önemli bir oyuncu.

*
*
*
Maçı genel olarak yorumlarsam Sivassporla dişe diş bir maç oynayacağız. Yeteneklerimizi sahaya yansıtırsak kazanmaya yakın taraf olarak görüyorum bizi.

Ama yetenekle olmuyor Sivasspor çok mücadeleci takım olduğu için maça mücadelesiyle başlarsa büyük artıyla başlar.

Temennim güzel ve dostça bir maç olasıdır. İnşallah olaysız ve Anadolunun kazandığı bir maç olur.
hoşgelmişsin kardeşim bir ara girmiyordun o yüzden hoşgeldin dedim darılmamışsındır umarım aramızda geçen diyaloglardan dolayı sende anla bizi bea burada hepimizin trabzona karşı bir antipatisi var şampiyonluğa giderken o kadar üzdünüz ki bizi yok sahaya inip kaptanımız herşeyimiz olan mehmet yıldıza saldırmalar küfür etmeler her maçınızda şampiyon olmamızı istemediğinizi dile getiren tezahüratlar falan filan anlıyorsundur umarım bizi kardeşim herşeyden önce sen iyi niyetli bir arkadaşsın o belli.. Umarım olaysız bir maç olur ve Sivassporumuzun kazandığı bir maç olur.. Umarım güzel çekişmeli ve dostça bir karşılaşma olur..
Alt 10.02.2011, 23:43   #375
ölümüne61
Acemi Yiğido

ölümüne61 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 ölümüne61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SivasZara585858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hoşgelmişsin kardeşim bir ara girmiyordun o yüzden hoşgeldin dedim darılmamışsındır umarım aramızda geçen diyaloglardan dolayı sende anla bizi bea burada hepimizin trabzona karşı bir antipatisi var şampiyonluğa giderken o kadar üzdünüz ki bizi yok sahaya inip kaptanımız herşeyimiz olan mehmet yıldıza saldırmalar küfür etmeler her maçınızda şampiyon olmamızı istemediğinizi dile getiren tezahüratlar falan filan anlıyorsundur umarım bizi kardeşim herşeyden önce sen iyi niyetli bir arkadaşsın o belli.. Umarım olaysız bir maç olur ve Sivassporumuzun kazandığı bir maç olur.. Umarım güzel çekişmeli ve dostça bir karşılaşma olur..
Evet hocam bizde sizi üzdük bunu kabul ediyorum. Tek dileğim bundan sonra böyle olayların yaşanmaması. Olaysız dostça kalmak tek arzum.
ölümüne61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda ölümüne61'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.02.2011, 23:46   #376
SivasZara585858
Acemi Yiğido

SivasZara585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 539 SivasZara585858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ölümüne61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet hocam bizde sizi üzdük bunu kabul ediyorum. Tek dileğim bundan sonra böyle olayların yaşanmaması. Olaysız dostça kalmak tek arzum.
doğruları görmen çok sevindirici kardeşim seni kutluyorum bende seninle aynı düşünüyorum umarım kötü ve hiç birimizin görmek istemediği olaylar yaşanmaz
Alt 11.02.2011, 00:12   #377
Holigann
Yiğido

Holigann - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 583 Holigann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kanatları tehlıkelı, sagda yattara solda selcuk,jaja da aklıma gelınce uykularım kacıyor,şu maçdan alnımızın akıyla çıksaydık bir hayırlısıyla.
Holigann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.02.2011, 00:13   #378
Ahmet92
Acemi Yiğido

Ahmet92 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 533 Ahmet92 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivassporumuz Hamsileri Sahada pisirecek Evdede yiyecek.
Alt 11.02.2011, 01:01   #379
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1170 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Trabzonspor'da acayip baskı var..Colman ve JAJA tehlikeli ama ikisi de 2.yarı çok kötü..Selçuk'un Sevilla transferi iddiaları atıldı..Trabzon bu maçı alamazsa şampiyonluk şansı yüzde 1'den yarıma iner...

İlk yarıdaki Sivasspor ile şuanki Sivasspor tamamen iki farklı takım.Oynadığımız futbol ortada.Sadece biraz şans lazım.O da bu hafta bize dönecek inşallah!
Alt 11.02.2011, 01:12   #380
MeXeS58
Tecrübeli Yiğido

MeXeS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

210 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 MeXeS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

one gecersek kaybetmeyız allahın ıznıyle kontrollu baslayıp ıkıncı yarıda ısı bıtırmelıyız bence cunku lazanyalar gol atamadıgı her dakıka daha streslenecekler o yuzden macın 0-0 gıtmesı bızım ıcın avantaj onlar baskı kurmaya calısacaklar lıderlıgı kaybetmemek ıcın bu baskıyı cabuk atlatırsak bırde ustune gol atarsak daha vermeyız macı

Etiketler
bitireceğiz, kÜstah, ligi, maçı, oynasin, oynayın, sivassportrabzonspor, sİvas, tahmin, yerde, yorumlarınız, İyi