Maç hakkında acizane takımımla ilgili yazı yazmak istiyorum. Bu yazıda kimseyi kırmak amacım yok.Provake etmek gibi bir durum söz konusu bile değil. Sadece saf ve halis duygularla yazıyorum.
Kaleci konusunda Onur un bilindiği gibi bir sakatlığı var. Eğer Onur maç saatine kadar yetişemezse Tolga oynayacaktır büyük ihtimalle. Eğer öyle olursa sıkıntı çekeceğimiz aşikar. Tolga kalede güven vermiyor. Oynarsa bizim için zor bir maç sizin için kolay bir maç olabilir. Kaleci deyip geçmeyin çok önemli Onur un kalede olması takıma ayrı bir motivasyon oluyor.
Sağbek konusunda Serkan oynayacaktır , Serkan a güveniyoruz ama Grosicki gerçekten çok kaliteli bir oyuncu. Serkan a o bölgede gerçekten sıkıntı çıkarabilir. Serkan ın herzamankinden daha motive olması lazım.
Stoperde Glowacki ve Mustafa oynayacaktır.
Glowacki Polonya Milli Takımının Norveç i 1-0 yendiği maçta 90 dakika oynadı. İzleyenler hatasıza yakın oynadı diyor ben bilmiyorum ama defansta güven veriyor. Mustafa da A2 Milli Takımında 90 dakika oynadı. İkisine de güveniyorum ben Mustafa yüreğiyle Glowaki tecrübesiyle oynuyor. İlk defa oynayacaklar uyumu soru işaret
SolBek konusunda çok karnımız ağrıdı Cale sakat. Onun yerine Ferhat Milli Takımda oynadı Şenol Hoca bu maçta da onu düşünebilir ama ben olsam Piotr Brozek i oynatırdım artık takıma katılması lazım. O bölgede sıkıntı yaşayacağımız bariz.
Sağbekte Burak oynayacaktır. Yattara da olabilir ama Şenol Hoca Burak ı oynatacaktır.
Orta alanda Selçuk ve Colman ı bekliyorum. Selçuk takımın belkemiği olmazsa olmaz ona çok güveniyoruz.
Solda Engin oynayabilir yetenekli ama çok hırçın olduğu için sorun çıkarabilir.
İlerde Jaja oynar. Yanında Umut ya da Pawel den birisi olabilir.
Ben olsam Pawel le başlardım ama Umut ta bizim için çok önemli bir oyuncu.
*
*
*
Maçı genel olarak yorumlarsam Sivassporla dişe diş bir maç oynayacağız. Yeteneklerimizi sahaya yansıtırsak kazanmaya yakın taraf olarak görüyorum bizi.
Ama yetenekle olmuyor Sivasspor çok mücadeleci takım olduğu için maça mücadelesiyle başlarsa büyük artıyla başlar.
Temennim güzel ve dostça bir maç olasıdır. İnşallah olaysız ve Anadolunun kazandığı bir maç olur.