Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Kim kazanır
Sivasspor 145 43,28%
Fenerbahçe 129 38,51%
Berabere biter 61 18,21%
Katılımcı sayısı: 335. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla
Alt 17.05.2011, 09:52   #181
Doğanşar58
Yeni Yiğido

14 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 522 Doğanşar58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla

Ben bu maç için oy kullanmayacagım nedeni ise sonuç zaten belli..Eminim ki galibiyet parasından çok biletten kırılacak hasılat çok daha önemli diye düşünüyorum kulüp için inşaallah ta öyle olur tek dilegim..
Doğanşar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.05.2011, 09:56   #182
ölümüne61
Acemi Yiğido

ölümüne61 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 631 ölümüne61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
emre_fb_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Trabzon şampiyonluğunu sindirebiliyorsun yani.O da güzel
Neden sindiremesin ?

Sivassporla Trabzonsporun arası her ne kadar bozuksa da biz önce Anadolu diyen insanlarız. İstanbul yalakası değiliz!
ölümüne61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.05.2011, 10:30   #183
bortecine
Yiğido

bortecine - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

102 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bortecine isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
ölümüne61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden sindiremesin ?

Sivassporla Trabzonsporun arası her ne kadar bozuksa da biz önce Anadolu diyen insanlarız. İstanbul yalakası değiliz!
Siz anadolu abisiniz. Sivastaki maçta tribünlerden gelen sesleri hala unutmadım.
Alt 17.05.2011, 10:32   #184
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 889 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

emre_fb_58 nikli üye senin burada ne işin var? sen git fener forumlarında fenerli kankalarınla kaynaş! hadi naş naş! burası sivasspor forumu, biz sadece sivasspor'a sempati duyarız! ama emin ol sivas taraftarı en az trabzon'u sevmediği kadar fener'den de nefret ediyor, senin gibi istanbul yalakalarından da!!!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.05.2011, 10:36   #185
doktor38
Acemi Yiğido

doktor38 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 557 doktor38 COK SEVILEN BIR KISIdoktor38 COK SEVILEN BIR KISIdoktor38 COK SEVILEN BIR KISIdoktor38 COK SEVILEN BIR KISI

trabzondan bizene kardeşim.bilikayı geri isteyelim.ayrıca 750000 de bizim sizin sadece şampiyonluk desek mesela ne olur????gayette iyi olmazmı???trabzon taraftarı acaba sivas kümeye diye bağırırken bu gün sivasa muhtaç olacakları hiç akıllarına geldimi acaba???.eee etme bulma dünyası komşunun çöplüğüne muhtaç oluyormuş insan..
doktor38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.05.2011, 10:43   #186
emre_fb_58
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 emre_fb_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ölümüne61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden sindiremesin ?

Tabi canım kesin öyledir.Bu durumun tersi yaşansa görürdüm ben sizi.Fenerbahçe Kadıköy takımıdır.Kadıköy de Anadolu'dadır.Önce bunu idrak et.Sivaslılar da Trabzondan nefret ediyor.Bunu da idrak et.
emre_fb_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.05.2011, 10:44   #187
zkrllh58
Yiğido

zkrllh58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

192 Mesajına 332 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 zkrllh58 COK SEVILEN BIR KISIzkrllh58 COK SEVILEN BIR KISIzkrllh58 COK SEVILEN BIR KISIzkrllh58 COK SEVILEN BIR KISI

ŞÖYLE Bİ YORUMLARI OKUDUM DA SANKİ BURASI SİVASSPORLUNUN FORUMU DEĞİLDE FB LİLERİN FORUMU OLARAK GÖRDÜM. BİRİ SİVASSPORUN ONURUNDAN BAHSEDİYOR HEMEN ÜÇ BEŞ TANE FB YALAKASI ORDAN ATLIYOR FB Yİ KOLLUYOR YİNE BİZİM SİVASLI TARAFTARIMIZ SİVASI DESTEKLEMEYE ÇALIŞIYOR ORDAN ÜÇ BEŞ FB Lİ BİZİM TARAFTARIMIZA ÇIKIŞIYOR.
BURASI SİVASSPORLUNUN FORUMU TABİKİ HER SİVASSPORLU SİVASSPORUN YENMESİNİ İSTER SİVASSPORUN İYİLİĞİNİ İSTER... BİRİLERİNE YARANIP ONLAR ZAMANINDA ÇOK İYİLİK YAPTI ONLARA YENİLMEMİZ GEREK DİYEN KİŞİLERİ MERAK EDİYORUM ACEBA ONURSUZ OLUP MU LİGDE KALMAK İYİ ONURUNLA MÜCADELE EDİP LİGDE KALMAK MI İYİ... NERDEYSE BAZI FB YALAKALARININ YÜZÜNDEN HİÇ SEVMEDEĞİM TS NİN ŞAMPIYON OLMASINI İSTEYECEĞİM... ULAN BİRAZ UTANIN EĞER FB YARDIM ETTİYSE MECNUN BAŞKAN ÇIKSIN FB BİZE ŞUNU ŞUNU YAPTI BİZDE BUNDAN SONRA LİGDE OYNAYACAĞIMIZ BÜTÜN MAÇLARI ONLARA VERECEĞİZ DESİN BİZDE 32 MAÇA GÖRE TAKIMIMIZI DESTEKLEYELİM ...
Alt 17.05.2011, 10:47   #188
emre_fb_58
Yeni Yiğido

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
emre_fb_58 nikli üye senin burada ne işin var? sen git fener forumlarında fenerli kankalarınla kaynaş! hadi naş naş! burası sivasspor forumu, biz sadece sivasspor'a sempati duyarız! ama emin ol sivas taraftarı en az trabzon'u sevmediği kadar fener'den de nefret ediyor, senin gibi istanbul yalakalarından da!!!
Hahaha. komiksin.Memleketimi tanımasam haklısın diyecem.Sivaslı olup da bjkyi 6syi tutanlar nefret eder anca Fenerbahçe'den.Onların bir gram hayrı dokunmuş mu Sivas'a Fenerbahçe forma,futbolcu yardımı yaparken?8jk ve 6s her Fenerba maçında Sivas Fener'e yatıyor derken nerede sizin gibiler?Sivas halkının tuttuğu İstanbul takımları yok mu ? Ve Sivas'ın çoğu Fenerbahçelidir.Bu gerçeği kabulleneceksin bir kere.Şimdi sen forzabeşiktaşa veya gscimboma takıl bence
Alt 17.05.2011, 10:49   #189
emre_fb_58
Yeni Yiğido

Alıntı:
zkrllh58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ŞÖYLE Bİ YORUMLARI OKUDUM DA SANKİ BURASI SİVASSPORLUNUN FORUMU DEĞİLDE FB LİLERİN FORUMU OLARAK GÖRDÜM. BİRİ SİVASSPORUN ONURUNDAN BAHSEDİYOR HEMEN ÜÇ BEŞ TANE FB YALAKASI ORDAN ATLIYOR FB Yİ KOLLUYOR YİNE BİZİM SİVASLI TARAFTARIMIZ SİVASI DESTEKLEMEYE ÇALIŞIYOR ORDAN ÜÇ BEŞ FB Lİ BİZİM TARAFTARIMIZA ÇIKIŞIYOR.
BURASI SİVASSPORLUNUN FORUMU TABİKİ HER SİVASSPORLU SİVASSPORUN YENMESİNİ İSTER SİVASSPORUN İYİLİĞİNİ İSTER... BİRİLERİNE YARANIP ONLAR ZAMANINDA ÇOK İYİLİK YAPTI ONLARA YENİLMEMİZ GEREK DİYEN KİŞİLERİ MERAK EDİYORUM ACEBA ONURSUZ OLUP MU LİGDE KALMAK İYİ ONURUNLA MÜCADELE EDİP LİGDE KALMAK MI İYİ... NERDEYSE BAZI FB YALAKALARININ YÜZÜNDEN HİÇ SEVMEDEĞİM TS NİN ŞAMPIYON OLMASINI İSTEYECEĞİM... ULAN BİRAZ UTANIN EĞER FB YARDIM ETTİYSE MECNUN BAŞKAN ÇIKSIN FB BİZE ŞUNU ŞUNU YAPTI BİZDE BUNDAN SONRA LİGDE OYNAYACAĞIMIZ BÜTÜN MAÇLARI ONLARA VERECEĞİZ DESİN BİZDE 32 MAÇA GÖRE TAKIMIMIZI DESTEKLEYELİM ...
Mecnun başkanın söylemesine gerek var mı?Madem fanatiksin takip et takımını.Sivas'ın formalarını ve malzemelerini Fenerium temin etti bir sezon boyunca.Kim yapmış böyle bir iyilik?Gürcan,Onur ve Servet de bedavaya gönderildi Sivas'a.Ve Sivas kar etti Servet'i satıp.Şimdi de dünyanın parasını kazanacak Sivas Fenerbahçe sayesinde bilet satarak.
Alt 17.05.2011, 10:51   #190
yigido_sampiyon
Usta Yiğido

yigido_sampiyon - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

419 Mesajına 645 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido_sampiyon isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sivas 2 yıl şampiyonluğa oynadığı zaman ts nin eli ayağına dolaşmıştı...tek Anadolu şampiyonu kendilerinin kalmasını istiyorlardı...Keser döner sap döner birgün hesap döner demiş atalarımız...

Ama en güzeli biz fb yi yenelim, ts de karabükte yenilsin...böylelikle ts şampiyon olmamış olur...yoksa kimin şampiyon olduğu beni ilgilendirmiyor...EN BÜYÜK SİVASSPOR...
yigido_sampiyon isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda yigido_sampiyon'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
maçı, sivassporfenerbahçe, tahmin, yorumları