Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Artık Sivasspor Başkanı Değil
Alt 17.08.2011, 07:52   #81
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1010 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen hoch Cevap: Artık Sivasspor Başkanı Değil

Mecnun Başkan bu takıma gelmiş olan EN BÜYÜK VE EN BAŞARILI BAŞKANDIR !

NE YAPARSA YAPSIN, TEKRAR YAZIYORUM ANLAMAYAN HAİNLERE, NE YAPARSA YAPSIN ARKASINDAYIZ ! BU ÜLKEDE 40 YILDIR ŞİKE & TEŞVİK VAR, YENİ Mİ GELDİ AKLINIZA DÜRÜST OLMAK ?

Bu takım 3.Ligde AĞRI deplasmanlarından ŞAMPİYONLAR LİGİNE ÇIKTI İSE TEK İSİM VARDIR BUNU YAPAN : MECNUN BAŞKAN !

Varsa itirazı olan bu yazdıklarıma bıraksın SİVASSPORU defolup gitsin, kalan sağlar bizimdir !
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Kokomo'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.08.2011, 07:57   #82
HababamHa
Usta Yiğido

HababamHa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

480 Mesajına 1.017 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 HababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Artık Sivasspor Başkanı Değil

Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu nasil site arkadas?
3-5 kisi siteyi ele gecirmis kendi düsüncelerini baskalara empoze etmeye calisiyor, insanlara hakaret ediyor küfür ediyor.

Insanlar küfür etmedigi sürece düsüncelerini yazamayacaklarsa bu sitenin amaci nedir?
Ben Fikret Ünsal'i sevmiyorum demek serbest
ama Mecnun Otyakmaz'i sevmiyorum derse tukaka.
Her ikiside düsüncedir ve bu düsünceye saygi gösterin.
Sevmek ayrı arkadan kalleşçe vurmak ayrı bunu ayırt edemiyorsan sana ve senin gibi düşünenlere yazıklar olsun.

Bende sevmiyorum fakat ne kalleşçe arkadan vuruyorum nede fırıldak gibi dönüyorum,Şivasspora bunca hizmetlerden dolayı bunları görmeyip başkanı biranda arkasından vurmak ''kalleşliktir kahpeliktir'' bukadar açık ve net söylüyorum.........
Alt 17.08.2011, 08:01   #83
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sitede iki gurup var

1- Sike olayina karismis olsada ben hala arkasindayim
2- Sike olayina karisti ise sucunu ceksin

her iki grup da Sivasspor taraftaridir.
birinci grup Sivasspor'lu ikinci grup tukaka dediniz mi olmaz
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2011, 08:06   #84
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1650 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

@:cool:

''renkler belli oluyor'' ben bu yazımı sana istinaden yazmadım hepsini üzerine alıp diğer renk değiştirenlerin yükünüde üzerine alma, payına düşüyorsa al yoksa boşver..
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.08.2011, 09:13   #85
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 900 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

ben sivaslının hiç bir zaman ahde vefa diye bir şey bildiğine inanmıyorum. sivasın yerlisiyim. belki çoğunuzdanda yaşlıyım. ama her gün olaylar karşısında diyorumki sivastan ve sivaslıdan bir halt olmaz. bu sadece sivasspor kulübü başkanıyla sınırlı değil. diğer alanlardada aynı. sivaslı olmanın sivaslılığın önemini kadrini kıymetini bilmeyen bir topluluk oluştu. adamın daha suçu ispat ed,ilmemiş aldık yerin dibine vurduk. sivasspor tarihinde hiç şike yapılmamışmıki şimdi mecnun başkanı sorguluyorsunuz. sivasspor tarihinde neler yaşandı neler. üstelik ikinci ligde üçüncü ligde şimdi süper ligde ıoynayan bir sivasspor var. TFF
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı hiko58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.08.2011, 09:17   #86
hiko58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 900 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

TFF bile diyorki bu kanıtlar yetersiz diyor. ben bunlarla karar veremem insanları suçlayamam diyor. biz yargısız infaz yaparak bir savcının egosunu tatmin etmek iç,in yaptıklarını sineye çekip kendi başkanımızı yerin dibine batırıyoruz. bir geçmişe bakınız. 8-0 biten maçlar takım sayısı kadar gönderilen arabalar paralar teşvik prinmleri neler neler oldu. ne yapmış mecnun başkan. oyunculara maçı satınmı demiş. yapmayın mübarek günde gerçek sivaslı duruşu sergileyelim. başkanımızada sivassporumuzada sahip çıkalım
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı hiko58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.08.2011, 09:25   #87
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
TFF bile diyorki bu kanıtlar yetersiz diyor. ben bunlarla karar veremem insanları suçlayamam diyor. biz yargısız infaz yaparak bir savcının egosunu tatmin etmek iç,in yaptıklarını sineye çekip kendi başkanımızı yerin dibine batırıyoruz. bir geçmişe bakınız. 8-0 biten maçlar takım sayısı kadar gönderilen arabalar paralar teşvik prinmleri neler neler oldu. ne yapmış mecnun başkan. oyunculara maçı satınmı demiş. yapmayın mübarek günde gerçek sivaslı duruşu sergileyelim. başkanımızada sivassporumuzada sahip çıkalım
Eline ve gönlüne sağlık.. Ağabeyciğim..
Alt 17.08.2011, 09:37   #88
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 958 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben sivaslının hiç bir zaman ahde vefa diye bir şey bildiğine inanmıyorum. sivasın yerlisiyim. belki çoğunuzdanda yaşlıyım. ama her gün olaylar karşısında diyorumki sivastan ve sivaslıdan bir halt olmaz. bu sadece sivasspor kulübü başkanıyla sınırlı değil. diğer alanlardada aynı. sivaslı olmanın sivaslılığın önemini kadrini kıymetini bilmeyen bir topluluk oluştu. adamın daha suçu ispat ed,ilmemiş aldık yerin dibine vurduk. sivasspor tarihinde hiç şike yapılmamışmıki şimdi mecnun başkanı sorguluyorsunuz. sivasspor tarihinde neler yaşandı neler. üstelik ikinci ligde üçüncü ligde şimdi süper ligde ıoynayan bir sivasspor var. TFF

Görüşlerinizde anlatmak istediğinize katılıyorum.

Ama kullandığınız bazı ifadelere katılmıyor.

Sivaslıların ahde vefayı bilmediğini söylemişsiniz. Bu sözü asla kabul edemem. ülkemizde vefayı en iyi Sivaslılar bilir. Bu konuda Sivaslılar haklı bir üne sahiptirler. Vefalı insanlar olarak tanınırlar. Üstelik Sivaslı olarak bu yorumu yaptıysanız çok yazık diyorum.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda tavatir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.08.2011, 09:37   #89
hiko58
Usta Yiğido

cool nikli arkadaşımızın sanıyorum mecnun başkanla ilgili şahsi sorunları var. olmasa bu kadar hırçı olmaz. sivaslılar sivasspor taraftarı olamadılar bir türlü. adamcağız maçları 5 liraya 10 liraya oynattığı hjalde yine stadı dolduramadı sivaslı. hiç maça gittimi acama cool nikli kardeşim. bizden küçük bir il olmasına rağmen trabzon maçına bilet bulamıyor trabzonlu üstelik bizim fiyatlarımızın 10 katı FİYATINA bilet aldığı halde. şimdi sorguluyorsunuz neden fenere bu kadar bilet verdi diye sivassporun kasasına hiçmi para girmesin. bir bütün yıl boyunca 5 liaraya maç seyrettiniz seyirci olarak ondada taraftar olamadı sivaslı ancak çekirdek çitledi maçta. kendi futbolcumuza küfrettik. kendi hocamıza hakaret ettik. stattaki her sivaslı teknik direktör oldu. mecnun başkan olmasaydı sivasspor kümede kalmayabilirdi kesin düşerdi. onun ağırlığı duruşu sivassporu bir başka güçlü yaptı. mecnun başkan bu yapılan vefasızlıkları haketmiyor. yalvara yalvara getirdiler sivassporun başına o insanı. içindeyim biliyorum. sayın osman seçilmiş beyin ağzından duydum. taa kaldığı yere kadar ekip halinde gidip illa sivassporun başına gelmesi için günlerce ricada bulundular. zorla getirdiler. adam benim işlerim var yapamam dediği halde zorla sivassporun başkanı yaptılar. şimdi biz onu sırtından vurarak kalleşlik yapıyoruz. ama sivaslıya yakışanda budur zaten. ben başka bişeyde beklemiyoruım sivaslıdan. her türlü kalleşliği beklişyorum bu son olaylardan sonra. yazık sivasın adı bir de bu olaylarla çirkinleşiyor sivasa ve sivaslıya güven kalmıyor. demezlermi sen kendi adamına sahip çıkmadın yerden yere vurdun başkasına nasıl güven vereceksin diye.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hiko58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.08.2011, 09:42   #90
hiko58
Usta Yiğido

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Görüşlerinizde anlatmak istediğinize katılıyorum.

Ama kullandığınız bazı ifadelere katılmıyor.

Sivaslıların ahde vefayı bilmediğini söylemişsiniz. Bu sözü asla kabul edemem. ülkemizde vefayı en iyi Sivaslılar bilir. Bu konuda Sivaslılar haklı bir üne sahiptirler. Vefalı insanlar olarak tanınırlar. Üstelik Sivaslı olarak bu yorumu yaptıysanız çok yazık diyorum.
sevgili kardeşim son zamanda oluşan sivaslılık gerçekten değerini yitirmiş ve ne olduğu belli olmayan hiçkimseye güven vermeyen bir sivaslılık. sende içindesin bizde. bunu hakaret olarak alma sakın. sadece bir tespit. sivasın son 15 yılına bak istersen keşke yüzyüze konuşabilme imkanımız olsa.ama dedklerimin ne kadar doğru olduğunu düşününce göreceksin. sivas neler kaybetti beler kazandı sivasın geri kalmasında acaba ne hatalarımızın etkisi oldu. katılmayabilrsin dediklerime ama gözlerini kapa ve düşün sevgili kardeşim çevrendeki olayları tahlil et analiz yap. haklı olduğumu göreceksin.

Etiketler
artık, başkanı, değil, düzen, sivasspor, yanliŞ