Alıntı:
kkemal58 Nickli Üyeden Alıntı
Kayserili yapar kardeşim. Adamlar devletin her yerine kök saldılar ve gidenler de kayseriyi unutmuyor.İş adamları da öyle. İstanbulda sivaslı olup da 40 senedir memleketine hiç gelmeyen iş adamları biliyorum. Geçen bir tanesi hafik'e gelmiş ve diyor ki 40 sene önce de aynıydı hala aynı hafik. Sen gider memleketini unutursan öbürü de gidip unutursa, meclise gönderdiğin milletvekili unutursa elbette biz hep böyle birilerini takdir edip dururuz. Ben doğdum doğalı Kayserilileri takdir ettik sivaslılar olarak, biz de hep bakakaldık. Bu böyle gelmiş böyle gider...
|
Kayseri ile Sivası ekonomik siyasi güçler dengesinde aynı çizgide konuşmak mantıksızlık olur..Kayseri bu anlamda kendine pay çıkartmış bir kent...Her ne kadar Kayseri ve futbol takımından hoşlanmasamda Sivastan epey bi önde gidiyorlar...Ama değil ikinci stadı yirmiyedinci stadı yapsa ne olur...Bedava bilet veya 1 Tl ye bilet dağıtıp içerde pasta börek dağıtırken bile 10 000 i gecemıyor...Sivasta şikayet gören çekirdekçilerin iki misli fazlası olmakla beraber Kayseride oluşmuş bir tribün hala yok...Bence Sivastaki kemikleşmiş tribün her halukarda Kayseriden iyidir...En azından 1 Tl ye bilet satmıyorlar Sivasta...İşin içinde lobicik var tabiii..Üzüldüğüm şeylerden biride Sivasın bu konuda sahipsiz olmasıdır...