Alıntı:
balmandol Nickli Üyeden Alıntı
Küfür geri kalmış toplumların, ezilmiş halkların ve aşağılık kompleksi olanların işidir.
Ben bir Sivas'lı olarak bunların hiç birini tasvip ve kabul etmiyorum. Arkadaşlar ben 43 yaşındayım ve iki yıldır Stadyuma bu küfür yüzünden gitmiyordum. En son kupada 2 yıl önce Kayseri maçını izlemiştim. Adamlar sahaya çıktılar bizim belli bir trübün kendilerine bilmem ney grubu denen o grup maç bitene kadar küfür ettiler..El insaf yahuuu..
Yok ayağa kalkmayan şu olsun,böyle olsun,bilmem ney olsun gibi tezahüratlarla bu işlerr yürümüyor artık. Birilerinin buna dur demesi lazım..Bu yıl stadyuma gitmeye başladım değişen hiç bişey yok..
Hatta geçen Erciyes maçında tam yanımızda MARATON B tribününde yine bu küfür yüzünden olay çıktı.
MAÇAAAA BİLETSİZ ÇAPULCU ALMAYACAKSINIZ KARDEŞİM.
YOKSA BU KENDİNİ TARAFTAR ZANNEDEN O KÜFÜRBAZ GRUPLAR HEP AYNI..
HEP AYNI YERDELER.
BUNU SEYİRCİDE BİLİYOR YÖNETİMDE..
VE İŞİN KÖTÜ TARAFI BUNLARI YÖNETİM BİLEREK İÇERİYE ALIYOR.
BU BÖYLE DEVAM EDERSE YARIN ÇOOKKKKK ADAMLAR DAHA MAÇLARA GELMEZ..
SAYGILARIMLA...
|
Akşam Avni bey bizleri 70'li yıllara götürerek, adeta "ahlak dersi" verdi, düzgün taraftar profili çizdi. Küfürden dolayı taraftarların çoğunun stadyumlardan çekildiğini iddia eden Avni Sakarya inanılmaz şeyler söyledi. Tabii alana....
Edebden, hayadan, imandan uzak bir 3-5 kişilik gruptan çıkan cırtlak ahlaksız sesin topluma mal edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Torunumuz yaşlarındaki bu veledlerin yanlarında bulunan hiç mi aklı başında birileri yok. Müdahil olmuyorlar.