Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 2014/2015 Sezonu Devre arası transfer dönem
Alt 16.01.2015, 03:16   #141
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 467 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 2014/2015 Sezonu Devre arası transfer dönem

hala istediğimiz o ortasahanın göbeğine can verecek bir oyuncu transfer ettiğimizi düşünmüyorum.ofansif bir orta saha oyuncusu alınmadıkça da bu takımın ortasahası uzun vadede sıkıntı çeker.göbekteki tek ofansif orta saha mehdi taouil.onun da devamlılığı sıkıntı.acilen yabancı bir ortasaha almalıyız.hala da neyi beklediğimizi anlamıyorum.bu oyuncu alınmak ZO-RUN-DA ! nasıl ilk yarıyı sol açık olmadan oynadık ve sıkıntı çektiysek; şimdi de bu mevki eksikliğinden sıkıntı çekeriz.verin parayı alın.zaten başka da para harcadığınız yok sezon başından beri.
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.2015, 15:14   #142
citothehan58
Tecrübeli Yiğido

citothehan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 496 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 537 citothehan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bir dönem Sivasspor forması giyen Kamil Grosicki, Eskişehirspor'la büyük ölçüde anlaştı.

Sivasspor formasıyla geçirdiği başarılı sezonların ardından Rennes'e transfer olan Grosicki, Fransız ekibinde bir türlü istikrar yakalayamadı. Geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Polonyalı futbolcu Rennes'den ayrılma kararı aldı.

Rennes 2 milyon Euro istedi

Fransa'dan ayrılmayı kafasına koyan Grosicki, menajerler vasıtasıyla Eskişehirspor'a önerildi. Kırmızı-Siyahlılar 26 yaşındaki futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı. Tek sorun Rennes'in istediği 2 milyon Euro'luk bonservis bedeli...

Başkan Hoşcan ikinci teklifi yapacak

İlk görüşmede 1 milyon Euro öneren Başkan Mesut Hoşcan'ın Grosicki'yi transfer etmekte kararlı olduğu Eskişehirspor'un ikinci teklifi yapacağı öğrenildi. Erkan Zengin'in boşluğunu bu transferle doldurmak isteyen Skibbe, bir de sol bek alınması için yönetime baskı yapıyor.

Insallah dogru degildir. Keske Sivasa geri dönse :(
Alt 16.01.2015, 15:48   #143
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
citothehan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir dönem Sivasspor forması giyen Kamil Grosicki, Eskişehirspor'la büyük ölçüde anlaştı.

Sivasspor formasıyla geçirdiği başarılı sezonların ardından Rennes'e transfer olan Grosicki, Fransız ekibinde bir türlü istikrar yakalayamadı. Geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Polonyalı futbolcu Rennes'den ayrılma kararı aldı.

Rennes 2 milyon Euro istedi

Fransa'dan ayrılmayı kafasına koyan Grosicki, menajerler vasıtasıyla Eskişehirspor'a önerildi. Kırmızı-Siyahlılar 26 yaşındaki futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı. Tek sorun Rennes'in istediği 2 milyon Euro'luk bonservis bedeli...

Başkan Hoşcan ikinci teklifi yapacak

İlk görüşmede 1 milyon Euro öneren Başkan Mesut Hoşcan'ın Grosicki'yi transfer etmekte kararlı olduğu Eskişehirspor'un ikinci teklifi yapacağı öğrenildi. Erkan Zengin'in boşluğunu bu transferle doldurmak isteyen Skibbe, bir de sol bek alınması için yönetime baskı yapıyor.

Insallah dogru degildir. Keske Sivasa geri dönse :(
Eskişehir futbolcusunun maaşını ödeyemiyor Grosicki'ye 2 milyon euro mu verecek? Bu haber hiç inandırıcı gelmedi bana.
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.2015, 16:26   #144
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

@TransferMerkez sivasporun prensipte anlasmaya vardigi mamoutou ndiaye transferinde suan bir sikinti var giderilmeye calisiliyor.
https://twitter.com/akrksmng/status/556087029004783616
Alt 16.01.2015, 18:42   #145
citothehan58
Tecrübeli Yiğido

citothehan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 496 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 537 citothehan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Akhisar West Ham United'dan Ricardo Vaz Tê' le kiralik olarak anlasmis..

Insallah bize de bir kaliteli oyuncu alinir.
Alt 16.01.2015, 19:08   #146
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Ben sahsen simdiye kadar yapilan Transferleri ilerleyen seneler icin yeterli görmüyorum.
Yapilan Transferler sadece bu sene ligde kalmak icin alinmis oyuncular.
Yani bu oyuncular gelecek icin umut vad etmiyor.

Ligin baslamasina 1 hafta gibi az bir süre kaldi ve ortada halen ön libero ve golcü transferi yok.
Biz yillardir ve arti bu sezon bas bas bagirdik ön libero ve golcü diye ama halen inat edilip bu bölgeye 1-2 oyuncu almamakta israr ediliyor her nedense artik.

Insallah bunun bedeli agir olmaz sezon sonu.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.2015, 19:22   #147
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
citothehan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Akhisar West Ham United'dan Ricardo Vaz Tê' le kiralik olarak anlasmis..

Insallah bize de bir kaliteli oyuncu alinir.
Öncellikle Akhisari tebrik ederim Carlosun gelmesiyle birlikte cok iyi isler yapacaklarinada eminim.
Tamam Carlos bizde basarili olamadi ikinci sezon ama bu demek degildir ki Akhisarda da daha kötü olacak.
Tam aksine Akhisardaki imkanlar daha iyi Sivasdan

Birincisi Akhisarin Yönetimi Bizim Yönetim gibi oldugunu düsünmüyorum yani onlar paraya kiyip iyi oyuncularda alacaklardir ( mesela Premier lig den Ricardo yu almislar) dahada devam ederler almaya.
Bizim Yönetim gibi ücün besin hesabini yapmazlar.

Bize gelelim Sivasspor lig tarihinde ne zaman Premier lig den bir oyuncu aldi ?

Ben 10 Yildir bu takimi hatta 2 ligdeyken Sivasspor takip ederim her macini ama biz 10 yildir hep ayni Transfer politikasini yapiyoruz.
Nerde yasli, futbolu birakacak noktada oyuncular var onlari aliyoruz.
Söyle kaliteli liglerden 1-2 kaliteli oyuncu aldigimizi hic görmedim.

Yani lafin kisasi Sivasspor asla düsmez icimiz rahat olsun ama bu transfer politikasiyla basarilida olamaz her sezon böyle korkuyla mac izlemeye devam ederiz.

Simdi bu yazimdan sonra bana katilan olur olmaz orasi ayri mesele ben görüslerimi kimseye hakaret etmeden burda belirttim.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.2015, 19:22   #148
barbarakis
Acemi Yiğido

10 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 514 barbarakis FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rennesinb kadrosunda denilen isimde bir futbolcu gözükmüyor
barbarakis isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.2015, 21:05   #149
sawyer5892
Tecrübeli Yiğido

301 Mesajına 609 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 611 sawyer5892 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
YigidooSivas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben sahsen simdiye kadar yapilan Transferleri ilerleyen seneler icin yeterli görmüyorum.
Yapilan Transferler sadece bu sene ligde kalmak icin alinmis oyuncular.
Yani bu oyuncular gelecek icin umut vad etmiyor.

Ligin baslamasina 1 hafta gibi az bir süre kaldi ve ortada halen ön libero ve golcü transferi yok.
Biz yillardir ve arti bu sezon bas bas bagirdik ön libero ve golcü diye ama halen inat edilip bu bölgeye 1-2 oyuncu almamakta israr ediliyor her nedense artik.

Insallah bunun bedeli agir olmaz sezon sonu.
kardeş zaten devre arası bu durumda olan takım geleceği düşünmez. Bu sezon ligde kalmamızı sağlayacak transferler yapılır. Eneramo ve İbrahi Akın'dan sonra forvet transferi bekleme hayal kırıklığına uğrarsın iyi bir ön libero hepimiz bekliyoruz ancak devre arası transfer zorlugunu düşünürsek onun da ne olacağı belli değil hiç değilse kadirden iyi biri gelse yeter mehdiyle değişikli oynarlar. Sana da yazık valla bu genç yaşında kendini paralıyosun üzülüyorum senin adına
sawyer5892 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sawyer5892'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.01.2015, 21:53   #150
derin58
Acemi Yiğido

derin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 592 derin58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
YigidooSivas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncellikle Akhisari tebrik ederim Carlosun gelmesiyle birlikte cok iyi isler yapacaklarinada eminim.
Tamam Carlos bizde basarili olamadi ikinci sezon ama bu demek degildir ki Akhisarda da daha kötü olacak.
Tam aksine Akhisardaki imkanlar daha iyi Sivasdan

Birincisi Akhisarin Yönetimi Bizim Yönetim gibi oldugunu düsünmüyorum yani onlar paraya kiyip iyi oyuncularda alacaklardir ( mesela Premier lig den Ricardo yu almislar) dahada devam ederler almaya.
Bizim Yönetim gibi ücün besin hesabini yapmazlar.

Bize gelelim Sivasspor lig tarihinde ne zaman Premier lig den bir oyuncu aldi ?

Ben 10 Yildir bu takimi hatta 2 ligdeyken Sivasspor takip ederim her macini ama biz 10 yildir hep ayni Transfer politikasini yapiyoruz.
Nerde yasli, futbolu birakacak noktada oyuncular var onlari aliyoruz.
Söyle kaliteli liglerden 1-2 kaliteli oyuncu aldigimizi hic görmedim.

Yani lafin kisasi Sivasspor asla düsmez icimiz rahat olsun ama bu transfer politikasiyla basarilida olamaz her sezon böyle korkuyla mac izlemeye devam ederiz.

Simdi bu yazimdan sonra bana katilan olur olmaz orasi ayri mesele ben görüslerimi kimseye hakaret etmeden burda belirttim.
sivassporu cok guzel takip etmissin.. Premier lig den hic kimse gelmedi demissin.. Bouazzayi unutmussun galiba.. Unutmus olman normal diyecegim ama adami unutulmaz yapan bi maca cikmis olmasaydi.. Adam bi yarim saat ya oynadi ya oynamadi.. Ertesi gun apar topar kacmisti..
Senin kadar laf anlamayan bi insan gormedim.. Hala yonetime neden yukleniyorsun anlamiyorum.. Eline bi hesap makinasi al bu sezonun ortalama seyircisiyle yedigimiz cezalarin hesabini yap.. Kafan karismasin diye hic oyuncularin aldiklari maasini, mac basi ucretlerini, biletlerden devletin %18lik alacagi olan kdv yi, stad bakim masraflarini, alt yas kategorilerin giderlerini vs vs vs soylemiyorum..

sadece aldigimiz ceza ile ortalama mac seyirci gelirin hesabini yap.. Hic yonetim borc yapip oyuncu alsin deme.. Ordusporun haline bak. Sampiyonlar ligine gideriz diyen takim ptt yi boyladi. Adamlar 1,2 mlyon tl lik borclarini odeyemedigi icin takimda oyuncu kalmadi.. Sanirim forumda milletin sana laf anlatmaya calismaktan parmaklarinda derman kalmadi.. Yonetim para basmiyor.. Eger ki birseyler degistirmek istiyorsan gider kulube uye olursun.. Divan kurulu oldugunda avazin yettigi kadar "santrfor alin" bagirirsin.. Bjk uyeligi 1200 tl ise bizim uyeligimiz 1000 tl den fazla degildir. Ayda 30-40 euro imkansiz degil.. Ama ne olur artik milletin kafasini utuleme... Burada transfer komitesinden kimse yokturdur..

Etiketler
arası, devre, dönemi, sezonu, transfer