Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > BAL ligi

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Tarihi Gün...
Alt 06.04.2015, 22:37   #31
Zaraspor
Yeni Yiğido

31 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 491 Zaraspor FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Tarihi Gün...

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ABİ yolun açık olsun ,umarım hem sivassporu izlersiniz,hemde zarasporu desteklersiniz,zaralı değerli hemşerilerimi incitmek üzmek istememde,zarada sivasspor yerine diğer it takımlarının maçlarının izlenmesi ,koca ilçede sivasspor maçını açacak delikanlı bir kıraathane ,cafe yoksa ,bu şehir için utanç verici,burda hepimiz ,kimimiz avrupadan ,kimimiz ankara ,istanbuldan,ve diğer şehirlerden,belki ömrümüzde zarayı hiç görmediğimiz halde, zarasporun 3.lige çıkması için adeta kendimizi paralıyoruz da ,zaralılar her platformda ,zarayı sivasdan üstün tutuyor,bir günde gecede ,zaraspor forması 100 milyara alıcı bulurken,sivasspor forması yerlerde sürünürken bu sivassporu kuran , hüseyin yıldırım sahip çıkıyor,sivas-fb maçında fb liler arasına zaraspor atkısıyla ,formasıyla girip sivasa küfrediyor 3 5 athırsızını tüm zaraya maletmesekde ,bunu diğer ilçelerimizde yapıyor belki,geçmişte divriğispor deneyimi oldu,pisipisine düştüler sivasspor yönetiminin maddi manevi destek tekliflerini bu ilçenin sözde sahipliğini yapan bölücü derneklerin baskısıyla geri çevirdiler,şimdi boşuboşuna sivas amatör ligini işgal ediyor,belki divriğide sivassporun rengini bilmeyen ,ömründe sivasspor maçına gitmemiş binlerce insan var,ben zarasporun gelecek hafta 3.lige çıkacağına yürekten inanıyorum,eğer bu zaralılarda ,divriğililer gibi davranacaksa,zaraspor 3.lige çıktığında sivassporu 2.plana atacaklarsa,hatta onları hiç ilgilendirmeyecekse,sivasspora alt yapı gibi değilde ,sivasspora rakip olmak için çabalıyacaksa ,varsın çıkmasın 3.lige ,bu tereddütlerimi belirttikten sonra gelecek hafta 3.lige çıkmalaRINI ve zarada hiçdeğilse sivasspor maçlarını yayınlıyacak 1 cafe olmasını bekliyor ve umuyorum ,bu yoğun maç trafiğindede size kolay gelsin diliyorum
Her sene bu saçma muhabbetlerin dönmesi şartmıdır bilinmez ama Zara'daki Zaralıları pek kaale almayın(Bir kaç yiğido hariç). Çoğu fener ve gs yalakası olmuş.

Kimse şundan korkmasın Zaraspor üst liglere çıkarsa Sivasspor'dan yüksek görürler diye. Yok öyle bişey herkes haddini bilir. Şaka olsun diye diye söylenen Zara cumhuriyeti lafını ciddiye alanlar bunu da alırsa o da onların hatası.

Eğer sizin Zaralıların ne kadar fedakar olduğuna fazla inancınız yoksa aşağıdaki resimlere ve o listedeki 7-8 zaralının yaptığı bağışa bakabilirsiniz.
http://www.sivasspor.com/index.php?o...=9029&Itemid=1

Hala bu sizi tatmin etmiyorsa bu resimler yeterli olur umarım. Mecnun başkanın yakın arkadaşı, Sivaslı iş adamları derneği üyesi, Sivas platformu üyesi Zaraspor Başkanı Avukat Erhan Ekici

Tekrar bize her zaman desteğini esirgemeyen SivaSSpor.Com sitesine teşekkür ederiz.
Zaraspor isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Zaraspor'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Tarihi Gün...
Alt 06.04.2015, 22:56   #32
Rallim58
Gast

Standart Cevap: Tarihi Gün...

Alıntı:
Zaraspor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Her sene bu saçma muhabbetlerin dönmesi şartmıdır bilinmez ama Zara'daki Zaralıları pek kaale almayın(Bir kaç yiğido hariç). Çoğu fener ve gs yalakası olmuş.

Kimse şundan korkmasın Zaraspor üst liglere çıkarsa Sivasspor'dan yüksek görürler diye. Yok öyle bişey herkes haddini bilir. Şaka olsun diye diye söylenen Zara cumhuriyeti lafını ciddiye alanlar bunu da alırsa o da onların hatası.

Eğer sizin Zaralıların ne kadar fedakar olduğuna fazla inancınız yoksa aşağıdaki resimlere ve o listedeki 7-8 zaralının yaptığı bağışa bakabilirsiniz.
http://www.sivasspor.com/index.php?o...=9029&Itemid=1

Hala bu sizi tatmin etmiyorsa bu resimler yeterli olur umarım. Mecnun başkanın yakın arkadaşı, Sivaslı iş adamları derneği üyesi, Sivas platformu üyesi Zaraspor Başkanı Avukat Erhan Ekici

Tekrar bize her zaman desteğini esirgemeyen SivaSSpor.Com sitesine teşekkür ederiz.
Üstad boşuna yorulmayın, 34Muammer58 kardeşimin bahsettiği olayı bizatihi yaşadığımdan dolayı üzüntümü ifade etmiştim. Onun üzerine yaptığı yorumdur. Bu tür olaylar her bölgede yaşanıyor. Bunu bir anda yok edemezsiniz. Herşey zamanladır, zaman herşeyin ilacıdır. Sivassporun Süper Lig takımı olmasına rağmen, Sivas'ta bile halen İT peşinde koşanlar mevcut ise bunu Zara'ya çok görmemek lazım.

Kısaca, Zara Belediyesporumuz bu hafta şampiyon olsun başka isteğimiz dileğimiz yoktur. Maça odaklanalım, ihtiyaç duyulursa eleştirileri daha sonra müsbet olarak yaparız.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Zara'da Tarihi Gün...
Alt 07.04.2015, 08:57   #33
SivasLady
Gast

Standart Cevap: Zara'da Tarihi Gün...

her sezon ayni geciyor, diken üstünde oturmaktan yorulduk
ins. bu sezon sonu gülen taraf biz oluruz

lig ertelenmisken herkes Zara`ya akin etsin, simdi takima destek zamani
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.04.2015, 12:03   #34
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 953 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Çok aşırı kalabalık da olmasın. Zara'nın stadyumu ve tribünleri fazla kalabalığı kaldıracak kapasitede ve sağlamlıkta değil. Zara halkı gereken desteği verecektir. Sivas halkı daha çok 4 Eylül belediye takımına yönelmeli.
Alt 07.04.2015, 12:12   #35
Rallim58
Gast

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok aşırı kalabalık da olmasın. Zara'nın stadyumu ve tribünleri fazla kalabalığı kaldıracak kapasitede ve sağlamlıkta değil. .......
Önemli bir ayrıntı ama umarız, Kulüp yönetimi bu konuda tebdir alır. Az kaldı ayağımızı kırıyorduk. Özellikle ahşapların çürümüş olduğunu kimse unutmasın, basamaklara tedbirli basılsın.

Misafir takım taraftaralarının yer aldığı tribünün de açılması gerektiğini düşünüyorum. Sanırım orayı da kullanıma açarlar. Gelen bilgiler olumlu ve sevindirici yönde.

Zara Belediyespor tarihinde görmediği bir taraftar topluluğu önünde şampiyonluğu kutlayacak.

Gelen şampiyonluğun, bu serüvenin altyapısında Ahad Kömürlüoğlu gibi, yüreği altın bir insan unutulmamalıdır. Alihan Çiçek ve ekibi unutulmamalıdır. Takım bugün şampiyon oluyor ise onların attığı temellerin sağlamlığındandır diye düşünüyorum...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.04.2015, 14:22   #36
Rallim58
Gast

Zara Belediye Başkan Vekili şu anda stadyumun tribünlerinde değişimi elzem olan ahşap platformların değişiminin yapılması konusunda ilgilileri görevlendirdiği bilgisi geldi.

Bu gelişme için stadyumda taraftarı sağlıklı olarak müsabaka izleme konumuna getiren Zara belediye Başkan vekili ve görevlileri tebrik ederiz.
Alt 07.04.2015, 20:32   #37
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1457 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Çok ciddi takip ederim hem Sivasımızın alt liglerini hemde yaşamakta olduğum yerlerin takımlarını.. Bu sene Kastamonu çıkmayı garantiledi. Siyasi ve halk desteği ile müthiş bir ivme yakaladılar.

Biz ise 3 senedir al gülüm ver gülüm şansıdı statüydü, Hızıridu Yunusidu derken buralara kadar gelindi... O kadar kötü maçlar oynandı o kadar fena yenilgiler alındı ki yenmeyeni döverler denen takımlara pis puanlar kaybetmeseydik, Ne Kırıkkale ne de Altındağ bizim yanımıza bile yanaşamazdı. Geçen hafta canlı seyrettiğim kadarı ile Kayseri Yolspor takımı o kadar güzel bir sonuç aldı ki eee artık ben yiyemiyorum al sen ye dedi... Şimdi ben dahil bir çok arkadaşımız hem fikstür hemde maç fazlamızdan dolayı üstüne üstlük kaybettiğimiz onca gıcık maçlarıda görünce umutsuzluğa kapıldık... Haksızda değildik. Ama yukarda da dediğim gibi bir altın tepsi konuldu, bunu değerlendirmek lazım. Yok ben değerlendirmek istemiyorum desen bile seninle yarışan rakibinin mağlubiyeti (muhtemelen yenilecekler Kırşehire) esnasında yine çıkacaksın...

Biz Sivas halkının özellikle Sivassporumuzun maçının olmadığı şu haftada kapasitesi çerçevesinde bu takımın yanında olması gerekmektedir. Zaten bunu başta Rallim58 abimiz olmak üzere herkes biliyor. Ona da buradan kamuoyu yaptığı ve bu maçın önemini ön plana çıkardığı için teşekkür ediyorum. Duyarlılık budur, memleket sevdası ve futbol aşkı budur...

Hadi bakalım çene zamanı değil Sivastakiler destek zamanı.

Gırmızı Gara Şampiyon Zara....

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.04.2015, 07:58   #38
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 973 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen Cevap: Zara'da Tarihi Gün...

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok ciddi takip ederim hem Sivasımızın alt liglerini hemde yaşamakta olduğum yerlerin takımlarını.. Bu sene Kastamonu çıkmayı garantiledi. Siyasi ve halk desteği ile müthiş bir ivme yakaladılar.

Biz ise 3 senedir al gülüm ver gülüm şansıdı statüydü, Hızıridu Yunusidu derken buralara kadar gelindi... O kadar kötü maçlar oynandı o kadar fena yenilgiler alındı ki yenmeyeni döverler denen takımlara pis puanlar kaybetmeseydik, Ne Kırıkkale ne de Altındağ bizim yanımıza bile yanaşamazdı. Geçen hafta canlı seyrettiğim kadarı ile Kayseri Yolspor takımı o kadar güzel bir sonuç aldı ki eee artık ben yiyemiyorum al sen ye dedi... Şimdi ben dahil bir çok arkadaşımız hem fikstür hemde maç fazlamızdan dolayı üstüne üstlük kaybettiğimiz onca gıcık maçlarıda görünce umutsuzluğa kapıldık... Haksızda değildik. Ama yukarda da dediğim gibi bir altın tepsi konuldu, bunu değerlendirmek lazım. Yok ben değerlendirmek istemiyorum desen bile seninle yarışan rakibinin mağlubiyeti (muhtemelen yenilecekler Kırşehire) esnasında yine çıkacaksın...

Biz Sivas halkının özellikle Sivassporumuzun maçının olmadığı şu haftada kapasitesi çerçevesinde bu takımın yanında olması gerekmektedir. Zaten bunu başta Rallim58 abimiz olmak üzere herkes biliyor. Ona da buradan kamuoyu yaptığı ve bu maçın önemini ön plana çıkardığı için teşekkür ediyorum. Duyarlılık budur, memleket sevdası ve futbol aşkı budur...

Hadi bakalım çene zamanı değil Sivastakiler destek zamanı.

Gırmızı Gara Şampiyon Zara....
Yine de çok güvenmemek lazım Kırşehir'e !

Altındağ eğer güçlü ise, Aksaray'a teşvik de verecek olabilir !

Dolayısı ile Zara'nın çok ama çok ciddiye alması lazım maçı ...
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Kokomo'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.04.2015, 08:26   #39
Rallim58
Gast

Alıntı:
Kokomo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yine de çok güvenmemek lazım Kırşehir'e !

Altındağ eğer güçlü ise, Aksaray'a teşvik de verecek olabilir !

Dolayısı ile Zara'nın çok ama çok ciddiye alması lazım maçı ...
Üstadım kusura bakma ama eğer Zara Belediyespor bu karşılaşmadan galip ayrılmayacaksa, ayrılmazsa, değil 3. lige çıkması amatör karşılaşmalara dahi çıkmasın derim...

Zara'nın bugünki puanı ve bu şekli ile de şampiyon olma ihtimali var. Çünkü Altındağ Kırşehir'e yenilince, Zara da evinde yenilse dahi şampiyon olacak. Ama öyle şampiyonluğu hiç bir Allah'ın kulu ne kabul eder ne de sempati ile bakar...

Zara Belediyesporumuz alnının akı ile galibiyetle ve puanını 51'e çıkararak, rakibi Yeni Altındağ Belediyespora en az 2 puan fark atarak (Altındağ en fazla beraberlik çıkarır hatta Kırşehir'e yenilir bile) şampiyon olacaktır. Bizlerde buna canlı şahit olanlardan olacağız inşaallah...
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.04.2015, 09:50   #40
Rallim58
Gast

ZARA MEYDAN GRUBUNUN DİKKATİNE

Sosyal ortamlarda Zara Belediyesporun stadyumu, Aksaray'a cehennem olmalı, edilmeli şeklinde çok ama çok yanlış ve tehlikeli bir paylaşımın içerisinde olunduğu bilgisi geldi.

Gençler...

Zara Belediyesporumuz, son 90 dakika ile şampiyon olacaktır. 60 yıllık tarihinin ilkini gerçekleştirecektir. Buna şahit olmak hem de kendi evinde iken yaşamak bir başka tevafuktur ve herkese nasip olmaz. Herkesin yaş itibariyle hayatında görebileceği ender günlerden, tarihi günlerden birini yaşayacağız.

Bu güne dikkat edelim, gençlerimizi otokontrolümüz altına alalım, provokatörlere dikkat edelim. Allah korusun içimize sızan bir dengesizin yapacağı yanlış bir tavır şampiyonluğumuza mal olabilir.

Lütfen dikkatli olalım...

Takımımızı destekleyip, şampiyonluğun keyfini çıkaralım. Unutmayalım ki (Allah korusun) yenilsek dahi, Kırşehir'den gelecek Kırşehirin galibiyeti bizi yine şampiyon yapacaktır. İtidalli olup, tedbiri ve oto kontrolü elden bırakmayalım, geleceğimiz ve Zara Belediyesporumuzun herşeyi olan gençlerimizin taşkınlık veya kötü tezahürat ve davranışlarında uyaralım...

Kırmızı Gara...
Hafta sonu Şampiyon Zara...

Etiketler
gün, tarihi, zarada