Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Çok ciddi takip ederim hem Sivasımızın alt liglerini hemde yaşamakta olduğum yerlerin takımlarını.. Bu sene Kastamonu çıkmayı garantiledi. Siyasi ve halk desteği ile müthiş bir ivme yakaladılar.
Biz ise 3 senedir al gülüm ver gülüm şansıdı statüydü, Hızıridu Yunusidu derken buralara kadar gelindi... O kadar kötü maçlar oynandı o kadar fena yenilgiler alındı ki yenmeyeni döverler denen takımlara pis puanlar kaybetmeseydik, Ne Kırıkkale ne de Altındağ bizim yanımıza bile yanaşamazdı. Geçen hafta canlı seyrettiğim kadarı ile Kayseri Yolspor takımı o kadar güzel bir sonuç aldı ki eee artık ben yiyemiyorum al sen ye dedi... Şimdi ben dahil bir çok arkadaşımız hem fikstür hemde maç fazlamızdan dolayı üstüne üstlük kaybettiğimiz onca gıcık maçlarıda görünce umutsuzluğa kapıldık... Haksızda değildik. Ama yukarda da dediğim gibi bir altın tepsi konuldu, bunu değerlendirmek lazım. Yok ben değerlendirmek istemiyorum desen bile seninle yarışan rakibinin mağlubiyeti (muhtemelen yenilecekler Kırşehire) esnasında yine çıkacaksın...
Biz Sivas halkının özellikle Sivassporumuzun maçının olmadığı şu haftada kapasitesi çerçevesinde bu takımın yanında olması gerekmektedir. Zaten bunu başta Rallim58 abimiz olmak üzere herkes biliyor. Ona da buradan kamuoyu yaptığı ve bu maçın önemini ön plana çıkardığı için teşekkür ediyorum. Duyarlılık budur, memleket sevdası ve futbol aşkı budur...
Hadi bakalım çene zamanı değil Sivastakiler destek zamanı.
Gırmızı Gara Şampiyon Zara....
|
Yine de çok güvenmemek lazım Kırşehir'e !
Altındağ eğer güçlü ise, Aksaray'a teşvik de verecek olabilir !
Dolayısı ile Zara'nın çok ama çok ciddiye alması lazım maçı ...