Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Anketimiz: STAD TAŞINSIN MI?
TAŞINSIN 238 75,56%
TAŞINMASIN 77 24,44%
Katılımcı sayısı: 315. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPASİTEM
Alt 16.04.2008, 22:57   #211
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 917 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPASİTEM

yeni stadyum için düğmeye basıldı.tüm yiğidolara hayırlı uğurlu olsun. NE MUTLU YİĞİDOYUM DİYENE....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: --->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPA
Alt 16.04.2008, 23:01   #212
_DeReBeYi_
Yiğido

_DeReBeYi_ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 181 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 _DeReBeYi_ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: --->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPA

Alıntı:
Divriği58- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
EĞER ÜÇ KURUŞ PARAMIZ VARSA OYUNCULARIN ALACAKLARINIO ÖDEYELİM NE STADI HANGI PARAYLA YAPACAN AYRICA BU STAD I DAHGA DOLDURAMIYORUZ COK GEREKSIZ BI KONU SİTE YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN SİLİNMESİNİ TALEP EDİYORUM
kardes futbolcularin parasi ayri stada paras ayri niye engel oluyorsunuz ya niye silinsin bu konu niye yapilmasin sivas a 4.4 luk bi stad sebep ney bu stadadi dolduramiyormusuz sen dolduramiyorsan gelecekte dolduranlar olur yatirim demek kazanc demek 2 gun sonra bu takim avrupada top oynarken bu stada dar gelecek ornegin fb macinda cogu taraftar maca giremedi onuda gectik yatirimin onu engelenemez bunu bi sivasli soylluyorsa bilemiyorum artik

iSTANBUL''YALAKASI''DEGiLiZ MEMLEKET SEVDALISI GENCLERiZ...!
_DeReBeYi_ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda _DeReBeYi_'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: --->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPA
Alt 16.04.2008, 23:06   #213
_DeReBeYi_
Yiğido

_DeReBeYi_ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 181 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 _DeReBeYi_ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bugün internette dolaşırken tesadüfen yeni yapılmaya başlayan kayseri kadir has stadı ile ilgili bir haber okudum.haberde stadın ancak yeni sezona yetişeceği yazılıydı.hemen stadla ilgili haberin asıl kaynağını bulmak için araştırma yaptım.araştırmam beni tesadüfen stadla ilgili bilgi paylaşımının yapıldığı bir foruma götürdü.forumda aynen bizim sivasspor formunda yaptığımız gibi görüşler öne sürülüyordu.kayserililer stadın 2 sene önceki inşaat başlangıcından bugüne kadar ki durumuna kadar olan süreyi forumda hergün birbirleriyle paylaşmışlar.stad 2-3 aya kadar bitecekmiş.bunu sizinle niye paylaştım biliyor musunuz?forumda bu konuyu kaç aydır tartışıyoruz.ama hala fikir birliğine varmış değiliz.kayserililer yeni statta maç oynamayı sabırsızlıkla beklerken bizim sivaslı arkadaşlarımızdan bazıları eski köy stadına makyaj yapılması taraftarı.forumda bazı haberler öğrendim.haberde rize'de,urfa'da yeni stad yapımının başladığı haberi vardı.ayrıca denizli' ye yeni stad yapılması sözü alınmış.projesi bile hazırlanmış.trabzon,bursa,kony a,antalya,illerininde yeni stad yapımı için proje hazırlayıp başbakanlığa,bakanlığa sundukları herkesinbildiği bir gerçek.bazı taraftarımız hala stadı dolduramayız,gücümüz yetmez,paramız yetmez v.b. bahaneler üretiyorlar.kayseri finala kaldı.belki de kupayı alacak.avrupa maçlarını kendi stadında oynayacak.biz şampiyonlar ligine gitsek bizi bu stadda oynatmazlar.kayseri veya başka bir şehirde oynatacaklar.bu taraftara yazık değil mi ?sivassporu sivasta izlemedikten sonra avrupa takımıyla oynamışız neye yarar.ARTIK YENİ BİR STAD YAPMANIN ZAMANI GELDİ.LÜTFEN BU SESE KULAK VERİN.NE MUTLU SİVASPOR TARAFTARI OLANA
kardes sana aynen katiliyorumm

iSTANBUL''YALAKASI''DEGiLiZ MEMLEKET SEVDALISI GENCLERiZ...!
_DeReBeYi_ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPASİTEMİ
Alt 16.04.2008, 23:07   #214
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ofgurleyuk78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPASİTEMİ

Büyük stadın yarısı boş olursa topcuların morali bozulur. Bu stad bize yeter. Zemini yapalım, Avrupada layıkıyla bizi temsil edecek topcuları alalım yeter. Hem bu topik açıldıktan sonra stad elden geçti ya. Her sene stad mı yapılacak.Bana kızmayın gençler. Gerçekleri yazıyorum.
Alt 16.04.2008, 23:12   #215
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ofgurleyuk78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Bugün internette dolaşırken tesadüfen yeni yapılmaya başlayan kayseri kadir has stadı ile ilgili bir haber okudum.haberde stadın ancak yeni sezona yetişeceği yazılıydı.hemen stadla ilgili haberin asıl kaynağını bulmak için araştırma yaptım.araştırmam beni tesadüfen stadla ilgili bilgi paylaşımının yapıldığı bir foruma götürdü.forumda aynen bizim sivasspor formunda yaptığımız gibi görüşler öne sürülüyordu.kayserililer stadın 2 sene önceki inşaat başlangıcından bugüne kadar ki durumuna kadar olan süreyi forumda hergün birbirleriyle paylaşmışlar.stad 2-3 aya kadar bitecekmiş.bunu sizinle niye paylaştım biliyor musunuz?forumda bu konuyu kaç aydır tartışıyoruz.ama hala fikir birliğine varmış değiliz.kayserililer yeni statta maç oynamayı sabırsızlıkla beklerken bizim sivaslı arkadaşlarımızdan bazıları eski köy stadına makyaj yapılması taraftarı.forumda bazı haberler öğrendim.haberde rize'de,urfa'da yeni stad yapımının başladığı haberi vardı.ayrıca denizli' ye yeni stad yapılması sözü alınmış.projesi bile hazırlanmış.trabzon,bursa,kony a,antalya,illerininde yeni stad yapımı için proje hazırlayıp başbakanlığa,bakanlığa sundukları herkesinbildiği bir gerçek.bazı taraftarımız hala stadı dolduramayız,gücümüz yetmez,paramız yetmez v.b. bahaneler üretiyorlar.kayseri finala kaldı.belki de kupayı alacak.avrupa maçlarını kendi stadında oynayacak.biz şampiyonlar ligine gitsek bizi bu stadda oynatmazlar.kayseri veya başka bir şehirde oynatacaklar.bu taraftara yazık değil mi ?sivassporu sivasta izlemedikten sonra avrupa takımıyla oynamışız neye yarar.ARTIK YENİ BİR STAD YAPMANIN ZAMANI GELDİ.LÜTFEN BU SESE KULAK VERİN.NE MUTLU SİVASPOR TARAFTARI OLANA

Kayserinin eski stadı şehrin tam merkezinde. Yani hem çok değerli yerde hemde şehrin merkezi olduğu için maç günleri şehirde adım atılmıyordu. Şehrin dışına yenisini yaptılar. Önümüzdeki sezona yetişir herhalde. Hem stadın adına dikkat edin. Kadir Has.(Allah rahmet etsin) Var mı sivasta böyle biri. Bir otobüs parasını zor hallettik. Daha gelmedi oda sanıyorum.
Alt 16.04.2008, 23:33   #216
tolgabozkurt
Acemi Yiğido

tolgabozkurt - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 650 tolgabozkurt FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya bu stat daha dolmuo ne gerk vaar 30bn kişilk stada satd yerine transfer yapsınlar futbolcuların parasını versinler
tolgabozkurt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.04.2008, 12:48   #217
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1163 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

hayırlı olsun yeni stad yapılıyor tam 30.000 kişilik.

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.04.2008, 22:15   #218
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 917 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

İNSANLARA BAZI ŞEYLERİ ANLATMAK NE KADAR ZOR.ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ,ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ.Genç kardeşlerim bu stat bugün için değil,gelecek için tasarlanmış bir stad.yama yapılan stattan bize hayır gelmez.Valinin açıklamalarını iyi anlamadınız galiba.Vali eski stadı özel sektöre satıp ,parasıyla yeni stadı yapacağını söyledi.yani sivassporun kasasından 5 kuruş para çıkmayacak.40 yaşını geçmiş bir taraftar olarak 30 yıldır o statda maç izliyorum.3.ligi de gördüm.amatöre düştüğümüzü de.her şeyin bir ömrü var.4 EYLÜL STADININ ARTIK ÖMRÜ BİTTİ.BU STAT YAMAYLA MAMAYLA MODERNİZE OLMAZ.HARCANACAK PARAYA YAZIK.GENÇ KARDEŞLERİM RİZE SPORUN,HATTA Ş.URFASPORUN SİTELERİNE GİRİN,TRABZONUN,BURSANIN,ANTAL YANIN,KONYASPORUN SİTELERİNE GİRİN YENİ STAT PROJELERİNİ GÖRÜN.ONDAN SONRA KONUŞUN.BU STAT SİVASSPOR UN VE YİĞİDONUN GELECEĞİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.UMARIM GERÇEKLEŞİR.UNUTMAYIN Kİ ESKİYE RAĞBET OLSAYDI BİT PAZARINA GÜN DOĞARDI.
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.04.2008, 22:22   #219
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
İNSANLARA BAZI ŞEYLERİ ANLATMAK NE KADAR ZOR.ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ,ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ.Genç kardeşlerim bu stat bugün için değil,gelecek için tasarlanmış bir stad.yama yapılan stattan bize hayır gelmez.Valinin açıklamalarını iyi anlamadınız galiba.Vali eski stadı özel sektöre satıp ,parasıyla yeni stadı yapacağını söyledi.yani sivassporun kasasından 5 kuruş para çıkmayacak.40 yaşını geçmiş bir taraftar olarak 30 yıldır o statda maç izliyorum.3.ligi de gördüm.amatöre düştüğümüzü de.her şeyin bir ömrü var.4 EYLÜL STADININ ARTIK ÖMRÜ BİTTİ.BU STAT YAMAYLA MAMAYLA MODERNİZE OLMAZ.HARCANACAK PARAYA YAZIK.GENÇ KARDEŞLERİM RİZE SPORUN,HATTA Ş.URFASPORUN SİTELERİNE GİRİN,TRABZONUN,BURSANIN,ANTAL YANIN,KONYASPORUN SİTELERİNE GİRİN YENİ STAT PROJELERİNİ GÖRÜN.ONDAN SONRA KONUŞUN.BU STAT SİVASSPOR UN VE YİĞİDONUN GELECEĞİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.UMARIM GERÇEKLEŞİR.UNUTMAYIN Kİ ESKİYE RAĞBET OLSAYDI BİT PAZARINA GÜN DOĞARDI.
Stad tabiki şart Sivasımızada diğer şehirlerimizede.30 bin kapasite en uygun olanı.bazı arkadaşlar uçuyor 50 binlik olsun diye.
Alt 18.04.2008, 09:37   #220
yeniceri_can
Usta Yiğido

yeniceri_can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

265 Mesajına 556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 yeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOKyeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOK

su stad dolmuyorki kapasite arttıralım.
önce bi taraftarı bağlamamaız lazım.
yeniceri_can isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
artt, başbakandan, bİr, gerek, kapasİtemİ, nokta, sivasa, son, stad, stadimiz, stadyum, sİzce, taŞiniyor, yapilsin, yenİ