merhaba arkadaşlar şampiyonlar ligimizi 12 takımla yapmaya karar verdik şu an 2 kişi kaldı sanırsam..12 takım seçilince turnuvaya başlayacağız turnuvayla ilgili herşeyi buradan takip edebilirsiniz 4 grupta 3 er takım olacak ilk 2 ye girenler çeyrek finale kalacak 1.lerle 2.ler oynayacak grupta rövanşsız olacak maçlar çeyrek finalden sonraki elemelerde rövanşsız olacak..kalan 2 takım seçilince gruplar kurayla belirlenecek burada duyurulacak maç fikstürleriyle beraber..herkes maçını yaptıktan sonra skoru yine buraya yazacak..umarım bu hafta başlarız turnuvaya herkese şimdiden başarılar dilerim
ayrıca dolu olan ağa giremeyen arkadaşlara duyurmak istiyorum 12 takım seçilince şampiyonlar ligi için ayrı bir ağ açacağız herkes oraya girip maçlarını orada oynayacak en kısa zamanda açıklayacağız ağımızı..şimdilik maç yapmak isteyen arkadaşlara gelmek isterlerse herkesi beklerim benim açtığım bir ağ var..ordan benimle iletişime geçebilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım..
ağ ismi : fifaustalari
ağ şifresi : 123
merhaba arkadaşlar şampiyonlar ligimizi 12 takımla yapmaya karar verdik şu an 2 kişi kaldı sanırsam..12 takım seçilince turnuvaya başlayacağız turnuvayla ilgili herşeyi buradan takip edebilirsiniz...
hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz, benim favorim inter