Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: SİVAS-TRABZON DOSTLUĞU
Alt 24.05.2008, 19:13   #71
trabzonlee
Yeni Yiğido

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 trabzonlee FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: SİVAS-TRABZON DOSTLUĞU

badmoysefa bniz sivas akarşı değiliz gerektiğinde sivası destekleriz ama siz koskoca trabzonspor tarihini hiçe alarak trabzonsporu yerlere seriyorsunuz başka işiniz yokmu arkadaş
trabzonlee isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.05.2008, 19:17   #72
yeniceri_can
Usta Yiğido

yeniceri_can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

265 Mesajına 556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 764 yeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOKyeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
onlar türk ama bizi pkk lı sanıyorlar
siz hala dostluk dpstluk diye dolanın
daha fazla söze gerek oldugunu düşünmüyorum..
yeniceri_can isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.05.2008, 19:31   #73
tayfun5883
Acemi Yiğido

18 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 tayfun5883 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

aman trabzonuda paris yaptılar 200bin nüfuslu biyer kümbetle esentepeyi topla trabzondan büyüktürr
tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.05.2008, 19:55   #74
badboysefaa
Yiğido

badboysefaa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

140 Mesajına 205 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 badboysefaa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
trabzonlee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
badmoysefa bniz sivas akarşı değiliz gerektiğinde sivası destekleriz ama siz koskoca trabzonspor tarihini hiçe alarak trabzonsporu yerlere seriyorsunuz başka işiniz yokmu arkadaş
sanırım sende sorun var yazdıgımı 3-4 kere daha oku ben tarihinizle ilgili bişey demişmiyim?biz sivası destekleriz diosun ya baya güldüm bir çok haber sitelerinde yorumlarınızı okuyorum sivasın yenildigi zaman veya berabere kaldıgı zaman 1 tane bile sivası destekleyen mesaj göremiyorum sizin desteginiz buysa bizde sizi destekliyoruz!
badboysefaa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2008, 00:37   #75
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 870 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
değerli arkadaşlarım bundan 2 ay önce trabzona gittimm bir ticari bağlantı yapmak için yeni bir fabrika açılmış lavabo vesayire üretiyor eski bir dostumda oraya pazarlamacı olmuş akşama doğru trabzona vardık 2 arkadaş otele eşyalarımı bıraktım bir çarşıyı gezeyim dedimm birde traş olayım dedimm hemen belediyenin altında 3 katlı bir kuaför var oraya girdim sıramı bekledim çocuk traşa başladı abi yabancısın nerelisin dedii sivaslıyım dedimm bana ne dese beğenirsiniz arkadaşlarr en iyi sivaslı ölü sivaslıı hemen ayağa kalktım bırak traşı dedimm ordann diğerr kişilerr tepkilerini gösterdii sonraa özürr dilemeye neye başladıı amaa benimm için bitmişdi bütün sinirlerimm alt üst olmuştuu hemen yemek dahi yemedim otele gittim arkadaşa tel açtım gel gidiyoruzz dedim hayrolaa ne oldu dedii dedim böyle böylee beni sakinleştirmeye çalıştıysadaa olmadıı kangallı damarım tutmuştu biryoll ordan hemen arabaya bindim gresundaa yemeğimi yedim ordan orduya geçtim önceki firmamdan bağlantımı yaptımm gerisin geri memleketime döndümm şimdi burda bana hangi tarbzonlu kardeşim bana dostuz derse ben inanmamm çünki yaşşadığımm bu olay sonrası bizim intertotoya gittimğimiz zaman net ortamında yazılan yazılarr hiç trabzonlularaa yakışmadıı trabzonunn en çok anadolu şehrinde taraftarı sivasdaaydıııııııııı ama tarbzonun hamsi beyinli insanları bu dostluğuu bozduu öncee trabzon halkı sivasla dost olmak istiyorsa bu hamsi beyinli insanları aralarından temizlesinn sonraa seneyeeki ilk maçtaa trabzondakii insanların dostluğunu bir daha göreceğizz eğer o maçdada aynı olayy birr daha tekrarr edersee birr daha lütfen insanızzz diyee gezipp bizz dostuzzz ikiyüzlülüğünü yapmayınn hepinizee saygılarrr

gangallıya yakıssanı yapmıssın abi helal olsun
Alt 25.05.2008, 01:40   #76
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 880 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
ALLAHIMA şükürler olsun ki beni trabzonlu yaratmaış

Cok sanszissin cok trabzonlulee !!!!!! Türkiye Cumhuriyetinin temelinin Atildigi SIVASTA dogmak her Kula Nasib olmaz. Cok sanszissin cok trabzonlu le.....
Alt 25.05.2008, 03:37   #77
unsal_58
Acemi Yiğido

unsal_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 unsal_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen --->: SİVAS-TRABZON DOSTLUĞU

Alıntı:
kardesim haksızsınız ıste hersey ortada...daha nie uzatıosunkii???
unsal_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2008, 12:36   #78
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ne yapalımm emreee kardeşşş bize bir adım gelene 10 adımm giderizzz bizden 1 adım uzaklaşandan 10 adım uzaklaşırızz korkuyorlarr sivasspor kayserispor rüyalarınaa giriyorrr yaa bunlardan biri şampiyon olurdaa ekmeğimizi bölerlersee diyee hatırlarsanızz birr araa konyaaa çokk iyiydii anadoludaa trabzondann konyayaa karşıı anlaşılmazz birr tepkii düşmanlıkk vardıııı şimdiii sebebleriii dahaa iyii anlaşılıyorr anadoluu takımlarınaa sahtee gülücüklerlee sırıtt ön planaa çıkanınn ayağını kaydırr satılmış federasyonn başkanıylaa hakkını gasp etmeyee çalışş.
anadoludann bir takım uefayaa gidemedi beşiktaşş gitti diyeee zill takk oynaa.
bizz isee nee yapmıştıkk son maçtaa trabzon fenere yenilip şampiyonn olamadı diyee ağlayan arkadaşlarımm vardıııı.
bizz soğuğu sert insanları mert olan bir şehrin çocuklarıyız bizde kahbelik olmazz dost dediklerimizi arkadann vurmayızzz bizi arkadan vuranlarıdaaa aslaa unutmayızzz unutmayacağızzzz.
biz kinimizi trabzon seyircisi gibi salyalarımızı saçarak sahaya inerek futbolcu dövmeyizzz o hareket anadolu çocuğuna yakışamzz trabzon çocuğunaa yakışırrrr gönülll isterdiki o günn o maçdaaa akıllııı selimm trabzon seyircisi sivas takımını trübünee sesleyipp alkışlasaydııı birrr düşününn trabzon seyircisi onu yapsaaa neee olurduuu türkiyee tarihindee miladd olurduuu amaaa oyürekk onlardaa yokkk o akıll onlardaaa yok hamsii beyinlilerrr eğerr trabzonnno davranışıı yapsaydıı bizim mecnunn başkandaa masayaa yumruğunuu vurmazdııı ne mutluki bizee mecnunn başkan gibi bir başkanımızz varrr tümm yiğidolaraa sevgilerrr
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2008, 13:05   #79
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 870 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

hani biz fair play ciyiz ya hani biz çok dostca yaklasıyoruz ya diger takımlara vay babam vay onlar bizim futbolcularımıza saldırsan koskoca trıbun sahaya insin biz onlara gül atalım ne güzel memleket...tamam bi yerden bunun dostluga donusmesi lazım ama dostluk hiçbir zaman tek taraflı olmaz o olaydan sonra trabzonlular dostluk ıcın ne yapmıs ki biz onlarla dost olmak için yalakalık yapıyoruz...biz gül atmaya devam edelim seneye trabzondakı sivas macını cok merakla beklıyorum acaba onlar aynı sekılde bize gül mü atıcaklar yoksa gecen seneki gibi 90 dakka hatta 100 110 dakika kufur mu edicekler...

büyüklük ne kupayla ne sampıyonluklarla ölçülür büyüklük büyüdükce kücülmekden gelir...istediğin kadar havanı at ben su kadar sampıyon oldum de herseyden önce adam olacaksın adam gibi davranıcaksın kardeşim...öyle bir sene önce sivaslılarla birtlıkde mac izleyen erdoğdular gibi ertesi sene takımdan cok sivas a kufur etmekle ne taraftar olunur nede büyük olunur. yine aynı sekılde trabzondakı macdan once beraber "anadolu" diye bagırıp içeri girdikden sonra coluk cocuk yaslı genc erkek kadın küfür etmekle geçmişi kendı memleketinden daha yüce durumda olan sivas a laf atmakla insanına aşağılacı söz sarfetmekle ne delıkanlı olunur nede taraftar olunur...

biz gül atmaya devam edelim arkadaslar adamlar içlerindeki kini nefreti dile getirmeye sivas a en aşağılayıcı sözler söylemeye devam etsinler...
Alt 25.05.2008, 13:25   #80
atabey07
YASAKLI ÜYE

atabey07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 atabey07 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bence nasılki yunandan dost ayıdan post olmaz bir lafı varya bizede bu trabzondan dost felan olmaz ne dostu be bunların dostluğuna güven mi olur görüyoruz dostluğu her yerde sivas a atıyor tutuyorlar
atabey07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır